No mozno je to utopia, ale pohravam sa s myslienkou objednat nejaku karbonovu custom geometriu. Ak by sa nas nazbieralo okolo 40 kuskov a nejak by sme dali hlavy dokopy, aby sme dotiahli nejaku idealnu geometriu ramu, tak by som mozno dokazal vybojovat nejake podmienky, ktore by mohli byt prijatelne pre nas. Neviem, co si o tom myslite, ale v tom segmente 27.5 je to uz viac, z coho sa da vyberat.
Skor som chcel ist cestou 26, pretoze podla mna to nie je mrtve a ani asi nebude. Ja som chcel zaklad postavat na geometrii TORPu, pretoze ho mam dost otestovany uz a vela deto to sedelo (mensie upravy samozrejme). Moj ciel bol, aby rodic vedel na tej geometrii zacat na 24
kolesach a nasledne prehodit na 26, kde sa da opat par rokov jazdit. Ono dat vacsie kolesa a mysliet si, ze bude na tych pretekoch rychlejsi je podla mna troska mimo. Podla mna by sa mali maximalne vyjazdit na tych mensich kolesach (samozrejme, ak nie je to
dieta nejak extremne vyrastene a 27.5 je na mieste). Vsimam si niektore tie deti na tych velkych kolesach, sedla spustene na minimum, zly posed, natiahnute, ale hlavne, ze maju vacsie kolesa. Cele zle podla mna.