Dijck: Reigna si si vybral preto, lebo vtedy si inu moznost nemal. Okrem toho neraz si spominal, ze by si Hecklera bral. Tym chcem len naznacit, ze si prilis zaujaty voci cannondalu. Dovolim si tvrdit, ze "predrazeny" je nariklad Orange a je to prasprosty jednocap.
Nie Slavo, vzdy som mal moznost aj hecklera alebo bullita alebo akykolvek iny ram: ) Vies, ze som o tom aj uvazoval. Nechapem ako to myslis, ze som nemal inu moznost, prinuteni k giantu som urcite nebol: ))) . Obavam sa, ze viem lepsie ake som mal moznosti. ; ) Hej hecklera by som bral, ale urcite nie miesto reigna, to bolo hlavne o podpichovani nie o tom co by som spravil naozaj, ak by som si mal vybrat tak by som siel zase do reigna, poznajuc jeho cenu a cenu hecklera:) Cenu jednocapu a cenu VPP/Maestra. Vies ked mozes mat o par tisic lacnejsie maestro ako jednocap tak preco do toho neist. SC je moja srdcovka to je jasne, takze ich hodnotim velmi subjektivne. Ostatne ako kazdy vsetko: ))
Ohladom orange suhlas:)
Dudo: Neberme americke ceny, malokto ma moznost si doviezt
bike z USA. Som unaveny a nechce sa mi teraz nic porovnavat.. A vobec tato tema ma prestava bavit. Kazdy si bude hovorit svoje:)
Robim momentalne liehove priznanie a kazdy kto ma nejaku krcmu alebo nieco podobne a niekedy to robil tak vie ze su to muka:)
Pre zaujimavost:
https://poprad1.colnasprava.sk/lieh2007 ... reg=vsetky