Aj mne prave dorazil
bajk bez predchadzajuceho upozornenia. Meskal od 39. tyzdna. A naviac minuly piatok som s chlapcom zo zastupenia CZ/SK riesil, kedy mi konecne potvrdia shipping date. On mi tvrdil, ze urcite v priebehu tyzdna a rata sa aj vikend. Samozrejme do nedele vecera nic neprislo emailom. A pritom v case, ked mi to pisal, bol bajk uz davno na ceste - od 11.11.2015. A kompenzacia tiez ziadna, hoci slubili multisatek. No a este chybala jedna vec z objednavky. Cize dorucuju na trikrat jednu objednavku. Minule mi prisli flase, pumpa, teraz bajk a este dufam poslu chybajucu vec. Este jeden postreh k "bikeguard". Krabica prisla v dost zufalom stave. Otvor na nosenie totalne roztrhany, vodic UPS sa mi ospravedlnoval, ze mu to cele ruplo, ked to nakladal. Z opacnej strany jedna 40 cm trhlina v krabici a trochu vyssie dalsia cca 20 cm. Cize obycajna jednovrstvova kartonova krabica, v ktorej je nalozeny bajk, vovnutri zabezepceny proti posuvaniu dalsimi kartonovymi dielmi. Neochrani proti bocnemu narazu ani nahodou. Bajk som este nevybral, lebo som slubil synovi, ze spolu zmontujeme, tak dufam, ze nebude ziadny skrabanec, resp. poskodenie. To uz by bolo naozaj na slaktrafenie.