podla mna si mal napisat, ze je ten jeden zub zlomeny .. to by bolo od teba nanajvys seriozne .. lebo to je take hranie sa so slovickami .. ze je to "funkcne" .. tovar sice je funkcny, ale nie v 100% stave a to si mal uviest.. ak nieco predavam, tak by malo byt povinnostou opisat dany tovar dopodrobna .. ja som tu tiez svojho casu kupil
sedlo selle italia, mal som ho asi na 20km vyjazdne, sedlo mi nesadlo, ale vsimol som si, ze vznikli na vrchu koze prasklinky .. ked som ho pedaval, tak som to aj uviedol, to iste, ked som predaval fotak, som uviedol, ze treba nechat vycistit cip .. a som na sto pro presvedceny, ze vela ludi to ani neuvedie a hraju mrtvych chrobakov ..
co som mal uviest?? v inzerate bola fotka kluk samostatnych aj z prednej strany kde je vidno najvetsi
prevodnik aj z opaku kde je vidno vsetky tri...tak k*rva sa pozriem na fotku nie? a ked uz sme pritom ten zub nebol zlomeny umlne z neho bolo len odstrbene...
on si nefunkcnost prevodniku odvovodnil tym ze mu ten zlomeny zub znici retaz..ze na tom sa neda jazdit.... co je teda poriadna blbost...lebo ja som na tom bajku este dva dni pred odoslanim jazdil

proste vychcany curak ktoremu nestacila zlava 100eur...si najskor pozri ze co vsetko som mu predal a pozri kolko tie veci stoja potom daj dajme tomu polovicnu cenu kazdej veci a zrataj to....a si nad 450 eur..on to dostal za 350 a aj to sa mu malilo...chcel to mat este lacnejsie...ked si vsimnes teraz to bez
kolies predava za 450 eur co je o 100 eur viac ako to dostal...
a ked som mu z falosneho mailu napisal a pytal sa na
prevodniky tak jeho odpoved bola ze su v poriadku...cize uz zrazu nebol najvetsi nepouzitelny...proste curak co chce kupit za co najmenej a predat za co najviac...
a to ten "debil" este netusi, ze si mu predal prasknuty ram...
tak ked si precitas ten inzerat podrobne tak si vsimnes ze ja som tam prasklinky v rame mal uvedene...

ale v pohode ja uz som si vsimol ze slovaci totalne ognoruju text...predavam RAM je to tam velkym napisane a asi 10 ludi mi napisalo ze ci predavam cely bicykel...