Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Neviem. Vzdy tu volkato volaco najde :P Hej bojim sa aj tych defektov. Plaste nevyzeraju ze budu nejak dobre drzat stopu. Hadam sa mylim uvidime v terene. Pri najhorsom to prerobim na bezduse ako mi radil Patrik :)
A demakom davam aj ja jedene velky palec hore :bow:
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 19:53:13
00
odomňa takisto palec hore,za tú cenu nie je ro riečiť a dizajn podarený :)
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 19:56:48
00
okrem rozhadzanych bovdenov je vsetko ok :)
super kupa :y:
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 21:05:12
00
za take prachy :tmi: Sanka dole, nadherny stroj :y:
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 21:41:27
00
Neviem. Vzdy tu volkato volaco najde :P Hej bojim sa aj tych defektov. Plaste nevyzeraju ze budu nejak dobre drzat stopu. Hadam sa mylim uvidime v terene. Pri najhorsom to prerobim na bezduse ako mi radil Patrik :)
A demakom davam aj ja jedene velky palec hore :bow:

vyser sa na to ci niekto nieco najde alebo nenajde.. hybat papulou vie kazdy..kritizovat lacnejsi ram, nizsiu vybavu je ubohe - zial take ... SLOVENSKE... myslim ze je to fajn cena za 29 v tej vybave. bodka. uzi si ho! RIDE ON!
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 21:43:52
00
marina_ páči sa mi že aj keď máš drahšie stroje tak vieš oceniť dobre zladené a dobre poskladané lacnejšie bajky :) takých sa hlavne u nás na Slovensku málo nájde,ak samozrejme nepočítam väčšinu fóristov :)

a asi tak nejak uwww je to schopný bike ktorý je okrem toho ešte aj výborne vyskladaný a názor ostatných ťa zaujímať nemusí :) každý má svoj vkus a hlavné je že tvoj bike sa ti páči a dobre sa na ňom jazdí/vyhovuje tvojim potrebám :)
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 21:47:12
00
podla mna je to super a celkovo to vytvara dojem ovela drahsieho biku. a navyse tam nieje ziadny komponent ktory by krical lacnotou ako niekedy zvyknu dat na seriovy bikenapriklad octalink kluky. mne sa velmi paci ;)
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 21:53:06
00
hehe ano niekedy sa najde dobru bajk s nejakou lacnou suciastkou napr. karbonovy ghost HT 26'' v edicii tohtorocneho 20 vyrocia firmy komplet na xt a oni tam daju kolesa na deore nabojoch :lol: jeden taky mame na predajni...tak ale ked niekto chce karbon a nechce zahno vyhodit neuveritelnne prachy..... tak niekde proste setrit museli aby sa vosli do 2000 eur :-D
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 22:12:13
00
no tak musi sa šetriť tam kde sa nikto nepozera :D keďže všetci pozerajú na vidlu kľuky prehadzovačku :D
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 22:13:51
00
marina_militare Yourself mate pravdu :)
Tie pedale su tam len dokym nedojdu M520. Lebo ich tam nemali tak ze mi ich poslu zajtra :) Dakujem vam vsetky za chvalu. Priznam sa ze ani ja som tomu dokonca neveril. Hovoril som si ze na 70% tam idem zbytocne. Isty som si bol az ked som uhanal z kalnice rychlostou blesku len aby si to nerozmysleli :lol:
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 22:52:40
00
marina_ páči sa mi že aj keď máš drahšie stroje tak vieš oceniť dobre zladené a dobre poskladané lacnejšie bajky :) takých sa hlavne u nás na Slovensku málo nájde,ak samozrejme nepočítam väčšinu fóristov :)

a asi tak nejak uwww je to schopný bike ktorý je okrem toho ešte aj výborne vyskladaný a názor ostatných ťa zaujímať nemusí :) každý má svoj vkus a hlavné je že tvoj bike sa ti páči a dobre sa na ňom jazdí/vyhovuje tvojim potrebám :)

ono konstruktivna kritika je absolutne v poriadku, pokial nas to niekam posunie., nie kazdy moze a chce prasknut 5k za bike. jazdit sa da vsade a na vsetkom. plus - paradoxne top class ti radost z jazdenia nezaruci. celkom urcite NIE! (ale tam treba dospiet - to chce cas... roky.. ) myslim ze po 20 rokoch co sa nicomu inemu nevenujem mam pravo povedat napr. nieco v style ze je uplne jedno co je napisane na rame :) cele MTB je v mojom ponimani uplne ale uplne o niecom inom.
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 23:00:48
00
s tým úplne súhlasím,mňa práve obyčajné HT na deorku dostalo do MTB a vďaka tomu som sa začal rozkukávať a aj keĎ mám teras fullko väčšinu vecí čo som odjazdil a na čo spomínam sú na starom HTčku a tie zážitky by boli rovnaké či by to bol spešl alebo giant alebo dema :)
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 23:08:01
00
s tým úplne súhlasím,mňa práve obyčajné HT na deorku dostalo do MTB a vďaka tomu som sa začal rozkukávať a aj keĎ mám teras fullko väčšinu vecí čo som odjazdil a na čo spomínam sú na starom HTčku a tie zážitky by boli rovnaké či by to bol spešl alebo giant alebo dema :)

a presne o tom hovorim! iste, kvalitne veci drzia v zasade dlhsie a bla bla bla... jasne.. nepochybne...
Ale mtb ma byt v mojom ponimani prave o tom ze ti je dobre. a nasrat na to co mas pod prdelou.
a hej... tiez som si vzdy hovoril ze ako by bolo fasa mat drahy bike. potom som sa do toho levelu posunul a behom 2 hodin ma napadlo nieco mudre:
ad1. kondicku neodrbes,
ad2. roky som sa sustredil na nespravnu vec - nieje to o znacke, cene, vahe.
od vtedy sa mi dycha lahsie. ale ako som pisal. tam treba dospiet. to chce cas...
napriklad: prave plnim kosik XX1 sadou... a co ja viem... uz mi to nepride nejak spesl.. ovela radsej by som ju menil za viac casu. alebo trail ktory som este nesiel... a tak..
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 23:23:32
00
+1 :)
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 23:34:08
00
Marina, teraz si si akurat tak nasral do huby.
Zobraziť komentár 02.06.2013 - 23:42:53
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up