velmi rad ozrejmim
s debilom sme sa dohodli ze mu poslem ram s kolesami dt swiss x1900 aj s plastami klukami fsa comet novymi XT hollovtech miskami zadnym slx 10 seed prehadzovacom sedlovkou xlc hlavovym zlozenim a toto vsetko len za 450 eur...on dilino po tom co som sa ja cez sviatok trepal az do BA aby som mu to poslal mi napisal ze on to za 450 eur nezobere...tak ja som mu dal zlavu na 350eur to povedal ze ok....balik dosiel on ho prebral a vola mi ze na ajvetsej pile je zlomen jeden zub ze nech mu poslem 100 eur na nove
kluky lebo tieto niesu funkcne

tak to som ho poslal do riti nech si kupi prevodnik nov ked sa mu to nelubi( ale najskor som mu vysvetlil ze jeden zub na funkcnosti neubere...) a on zase ze nech mu ja poslem 25 eur na ten prevodnik...lebo ze to nieje v stave ako som tvrdil...pricom ja som mu na jeho otazku napisal ze vsetko je funkcne...a to aj je..to ze to nieje dokonale nove sa dalo cakat ked kupoval z bazaru..on mi zacal vysvetlovat ze jeho ten
bajk na bazarovych komponentoch vide skoro tak isto ako mna uplne novy a to akoze ja som uz nechapal ze co riesi ze to mna netrapi....a on ze tak to zabali a cele mi to posle naspet a na to som ja odpovedal ze poslat to moze ale ja to nepreberem....kedze vsetko je v stave ako som povedal...na nete boli pri kazdom inzerate detailne fotky..boli fotene aj samostatne kluky...aj kolesa aj prehadzovac....takze vsetko bolo pekne vidiet....
a ceresnicka nakoniec....nasiel som ho ako teraz predava moj ram s tymi vecami co som mu predal ale bez
kolies za 450eur tu na bazare...a pod falosnym mailom som mu pisal ze v akom stave su tie veci a jeho odpoved bola ze vsetko je v super stave...

takze sa ukazalo ze je to obycajny vychcanec co chcel zarobit...a to je mimochodom profesorom na zilinskej univerzite....
podla mna si mal napisat, ze je ten jeden zub zlomeny .. to by bolo od teba nanajvys seriozne .. lebo to je take hranie sa so slovickami .. ze je to "funkcne" .. tovar sice je funkcny, ale nie v 100% stave a to si mal uviest.. ak nieco predavam, tak by malo byt povinnostou opisat dany tovar dopodrobna .. ja som tu tiez svojho casu kupil
sedlo selle italia, mal som ho asi na 20km vyjazdne, sedlo mi nesadlo, ale vsimol som si, ze vznikli na vrchu koze prasklinky .. ked som ho pedaval, tak som to aj uviedol, to iste, ked som predaval fotak, som uviedol, ze treba nechat vycistit cip .. a som na sto pro presvedceny, ze vela ludi to ani neuvedie a hraju mrtvych chrobakov ..