Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftlto napísal:
Na klasicky, ked chces "debon" tak si mozes zohnat toto https://www.sram.com/rockshox/products/debonair-upgrade-kit .. inak to asi nezozenies. Oznacovanie maju dake zmatocne, klasicky je RT3, ten nadrzkovy je RC3. S tym vacsim objemom ale pocitaj, ze skor pojdes po dorazoch. Ak to mas teraz na hrane, tak to neber. Leda s vacsou kompresiou internou.

ako si na hento prisiel? tam sa pocita s vacsim tlakom, takze je aj citlivost pri tej vacsej komore, aj menej dorazov. Cube je dost znamym ,,preletmi,, zdvihom, debon by hadam pomohol, ale mozno by to ozaj pytalo nejake custom nastavenie kompresie.
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 13:58:29
00
arrow_leftHosť napísal:
Dano5: nemal by sa opriet vid tie obrazky v linku co som dala, je komplet vyfuknuty a nedotyka sa, videla som aj riesenie kde manik dal podlozku medzi piest a vidlicku , offset bushing u mna je horny sroub uchytenia tlmica tusim m8
Preco nadrzkovy - vyhody ? nechce sa mi do toho uz tolko investovat

Výhody sa ukážu len pri dlhých zjazdoch v bikeparku a podobne. Má väčší objem oleja tak sa lepšie chladí + dá sa nafúknutím expanzky ovplyvniť progresivita. Byť tebou nádobku neriešim. Určite si hmotnostne inde ako bežný chlap, takže ten tlmič ani pri ostrej jazde neprehreješ.
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 14:19:55
01
arrow_leftFerisko napísal:
No ta progresivita je fakt. Kde mi Fox s 25% SAG uz davno chodil po dorazoch (a to v nom je velky volume spacer) tam Monarch dal tak 80% zdvihu. Aby som ho pri 25% SAGu so svojou vahou pri tom MM tune dal az na doraz by som asi musel dropnut z nizsej orbity zeme :D

To súhlasí, mne to práve vyhovuje tento progresívnejší chod, tak isto aj Reba je taká oproti Fox evo čo tam bola...
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 14:22:13
00
arrow_leftKaper napísal:
Bade jakto,ze stale nic nepribudlo od Teba?

asi preto, ze mi este neprisiel ;( :@ :swear:
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 14:38:37
00
No pekne.Ja uz by som od nedockavosti zemrel za tu dobu... :-)
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 14:41:54
00
arrow_leftkvakob napísal:
double ...predam ti moj z bajku ...len nie je debon :rofl: ja kcem nadrzku vyzera to tak cool :P :D
edit:... ale vazne chcem s nadrzkou ,tak keby si kupil ,vymenim...

to by som nemohol vediet ako jazdiš a čo ten tlmič ma za sebou:)
Ta expanzna nadoba služí pri dlhších zjazdoch aby sa tolko ten tlmič neprehrieval:) Aspon tak mi bolo povedane ale tak nevie kto z Vás tu dáva 500 výškových na jeden šup po kamenoch. Zhanam ten RS Monarch RT3 216x63mm. Ten má aj debon air. Ak by ste vedeli kde sa dá zohnat dajte vediet:)
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 15:39:04
00
arrow_leftHosť napísal:
Dano5: nemal by sa opriet vid tie obrazky v linku co som dala, je komplet vyfuknuty a nedotyka sa, videla som aj riesenie kde manik dal podlozku medzi piest a vidlicku , offset bushing u mna je horny sroub uchytenia tlmica tusim m8
Preco nadrzkovy - vyhody ? nechce sa mi do toho uz tolko investovat

pozrel som to ešte raz,namiesto 200 x 48 by sa mal vojsť 197 x 51 v pohode,je to pri plnom prepružení o 6 mm kratšie,taká rezerva tam bude-myslím,že ten RT3 bude stačiť, je aj zo sadou tesnení a pumpou za rozumnú cenu
https://www.bike-components.de/de/Rock-Shox/Monarch-RT3-Auto-Sag-Daempfer-Modell-2015-p39638/
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 16:20:28
02
arrow_leftonduro napísal:
ako si na hento prisiel? tam sa pocita s vacsim tlakom, takze je aj citlivost pri tej vacsej komore, aj menej dorazov. Cube je dost znamym ,,preletmi,, zdvihom, debon by hadam pomohol, ale mozno by to ozaj pytalo nejake custom nastavenie kompresie.

Dorazy (pri zachovani normality citlivosti a sagu) sa riesia inak ako tlakom v hlavnej vzduchovej komore. Obvykle nastavenim high-speed kompresie ;)
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 16:59:50
00
arrow_leftHosť napísal:
Výhody sa ukážu len pri dlhých zjazdoch v bikeparku a podobne. Má väčší objem oleja tak sa lepšie chladí + dá sa nafúknutím expanzky ovplyvniť progresivita. Byť tebou nádobku neriešim. Určite si hmotnostne inde ako bežný chlap, takže ten tlmič ani pri ostrej jazde neprehreješ.

Kto ma Mavic tretry musi mat expanzku :muscle:
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 17:01:32
02
...áno a sekundové lepidlo k tomu na odpadnuté štuple :muscle:
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 17:06:14
02
a lak na vlasy tiez nesmie chybat. ci to len trapni XC-kari nosia? :)
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 17:07:16
00
arrow_leftdouble napísal:
to by som nemohol vediet ako jazdiš a čo ten tlmič ma za sebou:)
Ta expanzna nadoba služí pri dlhších zjazdoch aby sa tolko ten tlmič neprehrieval:) Aspon tak mi bolo povedane ale tak nevie kto z Vás tu dáva 500 výškových na jeden šup po kamenoch. Zhanam ten RS Monarch RT3 216x63mm. Ten má aj debon air. Ak by ste vedeli kde sa dá zohnat dajte vediet:)

a ako jazdim , vsak rekreacne ,len martinky...tu chalani davaju svojim viac zabrat v alpach a pod.....sak pojde k mirovi na udrzbu :)
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 17:46:39
00
Lak na vlasy len baby nosia :D aj to nie vsetky
Lto: mavic tretry si lahko pominutelne, nema zmysel ladit k tomu tlmic :D

Naposledy upravil silva dňa 30.10.2015 - 18:25:56, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 30.10.2015 - 18:18:51
01
Baby a sedlovky.
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 18:20:18
00
Co mi nevyhovuje na tom Rt3 ze ma cierny piest,kdesi som citala vraj sa to lubi vysuchat ak clovek jazdi vela hmmm?
Zobraziť komentár 30.10.2015 - 18:44:48
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up