Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jpp - jedna pani povedala.

Ak máš skúsenosť s bikom, tak potom nie si úplný zajac, to by si už mal vedieť ako jazdiť, trénovať. Ak to má byť cielene na pretek, potom buď niektorý z linkov vyššie alebo skúsiť si nájsť cyklistický oddiel v okolí kde majú trénera. Ak chceš jazdiť pre radosť, tak sa nemusíš trápiť s týmito vecami. Naučíš sa na vlastných chybách, naberieš skúsenosti. To ako máš napríklad predísť hlaďáku ti nikto nepovie, to si musíš zažiť.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 12:40:27
00
http://www.gorila.sk/product/218660

dnes som si kupil tuto knizku, tak si ju nastudujem.

no nie som uplny zajac, co sa tyka mtb, ale o cestakoch nemam ani paru, ani nikoho nepoznam, kto sa tomu venuje, preto neviem podla akych kriterii vyberat bajk, aby bol pre mna co najvhodnejsi. a urcite by som to chcel brat vaznejsie, ako len pre radost, ak by som sa po vyjazdeni na to citil, ale to uvidim az potom, lebo predsa nie kazdy na to ma, robit to zavodne, ci sa mylim? aj ked samozrejme treba trosku sebavedomia. ja by som to minimalne aspon skusil.
a urcite je to o skusenostiach, s tym sa neda nesuhlasit.
ehm.. a hlaďák ? :D opat pre mna neznamy vyraz.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 14:56:29
00
kniha dobra, tiez ju cakam kazdym dnom v schranke

hladak je ten pocit, ked slapes slapes a zarzu zistis, ze si v p**i a rozmyslas, kde je najlblizsie autobusova zastavka alebo komu by si zavolal, nech pre teba pride a odvezie ta domov :D:D
je to proste stav, kedy mas spalene cukry a mas energeticku krizu...proti tomu sa da branit napriklad spravnym jedlom a pitim pred vyjazdom a pocas vyjazdu...a trenignom samozrejme...cim si trenovanejsi, tym neskor sa hladak dostavi
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 15:23:05
00
Chalan, pytas sa na tak elementarne veci, ktore su spolocne ako pre cestnu tak aj akukolvek inu cyklistiku (MTB, kraso ...)
Z toho co si pisal je evidentne, ze si zaciatocnik. To, ze sa vozis na bicykli neznamena, ze uz o tom nieco vies. Ja sedim za pocitacom 20 rokov a nemozem o sebe povedat, ze som odbornik.
Ked uz mas knizocku, zbehni do nejakej predajne kde ti "odborny personal odborne poradi" co je pre teba najlepsie. Potom sadni za PC a to co ti poradil si kup z netu.
Toto je FORUM, tu ti pride 1000 rad kde jedna bude odporovat druhej, ale kazda bude strasne profesionalna.
Dobru radu ti dal myslim, ze to bol Giro "najdi si v okoli cykl. klub", ja by som este dodal, lebo viem ako je to s cykl. klubmi v BA, chod do predajne kde su ludia ktori sa cyklistike venovali aktivne a nie "odbornici" co uz maju nieco najazdene.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 15:34:52
00
kniha dobra, tiez ju cakam kazdym dnom v schranke

hladak je ten pocit, ked slapes slapes a zarzu zistis, ze si v p**i a rozmyslas, kde je najlblizsie autobusova zastavka alebo komu by si zavolal, nech pre teba pride a odvezie ta domov :D:D
je to proste stav, kedy mas spalene cukry a mas energeticku krizu...proti tomu sa da branit napriklad spravnym jedlom a pitim pred vyjazdom a pocas vyjazdu...a trenignom samozrejme...cim si trenovanejsi, tym neskor sa hladak dostavi

no pekne, to som este nezazil, neviem sa dockat :) len parkrat som mal take stavy, ze som chytal krce do stehna a to tiez nie je bohvieco.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 15:50:30
00
este si nezazil hladak?
potom asi jazdis iba kratke vyjazdy :)
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 15:54:49
00
tak denne som si daval najviac okolo 100-120 km podla computera a chodil som skoro kazdy den. samozrejme niekedy to bolo aj menej.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:01:33
00
tak potom si talent :bow:
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:02:54
00
Chalan, pytas sa na tak elementarne veci, ktore su spolocne ako pre cestnu tak aj akukolvek inu cyklistiku (MTB, kraso ...)
Z toho co si pisal je evidentne, ze si zaciatocnik. To, ze sa vozis na bicykli neznamena, ze uz o tom nieco vies. Ja sedim za pocitacom 20 rokov a nemozem o sebe povedat, ze som odbornik.
Ked uz mas knizocku, zbehni do nejakej predajne kde ti "odborny personal odborne poradi" co je pre teba najlepsie. Potom sadni za PC a to co ti poradil si kup z netu.
Toto je FORUM, tu ti pride 1000 rad kde jedna bude odporovat druhej, ale kazda bude strasne profesionalna.
Dobru radu ti dal myslim, ze to bol Giro "najdi si v okoli cykl. klub", ja by som este dodal, lebo viem ako je to s cykl. klubmi v BA, chod do predajne kde su ludia ktori sa cyklistike venovali aktivne a nie "odbornici" co uz maju nieco najazdene.

jasne, ze som zaciatocnik, ved som to aj spomenul. a nepovedal som, ze o tom nieco viem, kebyze viem, tak sem nepisem a neprosim o radu. ale za to na mtb biku som si najazdil minuly rok dost, mozno aj viac ako niekto na cestaku a nejaku tu kondicku mam.
odborny personal v predajni mi poradi tak, aby na mne zarobili, ci nie ? a tak isto mi moze niekto poradit aj tu, ved tu su taki isti ludia, ako ti, ktorych by som sa to pytal osobne, takze je to jedno a to iste. a ved ked sa ti nepacia nazory ludi, ktori mi ich sem hodili, tak ich vyvrat, pripadne skus nejaky svoj. :) myslis, ze toto forum je zly napad na ziskanie nejakych zaciatocnych informacii ?
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:03:14
00
Hlaďák sa môže dostaviť aj podstatne skôr, keď zanedbáš vodu. Nejaká tyčinka je tiež fajn vec
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:03:22
00
bez vody a banánov som ani nechodil :)
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:05:37
00
tak potom si talent :bow:

haha, to si zasa nemyslim. len proste vzdy ked som sadol na bajk, tak som rozmyslal sposobom, ze pokial mam co pit, tak sa neunavim nikdy. :D este som sa nedostal do takeho stadia vycerpanosti, ze by som nevladal slapat. akurat ma bolel chrbat, a zadok zo sedanky, obcas tie krce.
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:21:59
00
ak ti staci voda, aby si nedostal hladak, tak ti zavidim :)
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:24:14
00
ejha hladak ..
doteraz si spominam ako som raz obhryzal zelene jablcka zo stromov popri ceste lebo som pri sebe nic ine nemal ;) inak by som snad ani neprisiel domov ..
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:35:55
00
Ja to isté, ale zo slivkami :)
Zobraziť komentár 14.01.2010 - 16:46:06
00
keyboard_arrow_up