matt: len v krátkosti
-nemyslím si, že by si bol na tom fyzicky biedne, no a každý si musí sám nájsť, čo mu vyhovuje
-veď som písal že v BA nie sú kopce, a na tú rovinu by mu to malo stačiť, samozrejme na kráse mu neubudne ani s 25 (ale tých 27 je už snáď moc, či ešte stále nie?

) No a mať doma dve kazety, tiež ešte nikoho finančne neodrovnalo!
- tie % sú zmanipulované, lebo aj ty si také kupuješ!!!
Samozrejme, že je to najpredávanejšia kazeta, lebo je to taký univerzál, ale možno niektorí majitelia tam v živote nedajú tú 25, a iný naopak dajú 12 len keď doma odkladajú bicykel. (a možno ani to nie)
Keby si zobral typy bikov, najpredávanejšie budú MTB, lebo je to tiež taký "univerzál", s ktorým môžeš jazdiť všade.
-compact vôbec nezatracujem, len si myslím, že je vhodný pre iné cieľové skupiny, no a s tou matematikou vobec netuším kam mieriš, najťaží je +-rovnaký a najľahší je o kúsok ľahší ten s 25, ale nedáva mi to žiaden výsledok, čo je výhodnejšie

Možno váhová úspora? Netuším!
Ja som to nepísal všeobecne pre celé Slovensko, ale konkrétne pre 22 roného chalana, žijúceho v BA, jazdiaceho doteraz po hrádzi, a keď nič iné, aspoň som vás vyprovokoval k nejakým príspevkom ku téme!