Čo som kukal ten Lidl kufer bolo vnom náradie ani neviem na čo proste retro = na dnešny (HT2 , 1 1/8" krk...) bike na prd.
Úmera kvalitné = drahé platí väčšinou. Niekedy sa dá zohnať kvalitný kúsok za nízku cenu.
Ale väčšinou platí že dostaneš takú kvalitu, akú si zaplatíš.
idealne je mat dobrych kamaratov, ktory vedia dany nastroj pozicat
tiež mám toto multináradie v batohu niekoľko rokov. Kvalitný matroš nevyťahá sa a neohýna. Nie raz nám na jazde pomohlo.
Náradie BBB to mám síce kratšie, ale zatiaľ úplná spokojnosť - požívam doma asi na tri biky.
s noname a lacným náradím taktiež horšia skúsenosť buď sa ohlo alebo strhali hrany a následne problémovejšia oprava. Myslím že sa oplatí isť rovno do kvalitnejších vecí vyjde to lacnejšie.
Všetko k zohnaniu v cyklo obchode v pohode.
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
ale par krat sa mi to aj nevyplatilo a vysledna suma bola vyssia akoby som kupil rovno nieco kvalitnejsie
hlavne nech to ale nie je taky, co sa hned ohne, rozpadne alebo zlomi pri tuhsom zatahovani
uz som tak rozbil tri za poslednu dobu, potrebujem nejaky , co vydrzi
(poprosim nie nejake extra drahe)
dik za rady
Je to zvláštne, neviem či si tak obchod zadržuje servis a myslia si, že bez náradia si odkázaný na nich, ale ja som všetok tovar tohto charakteru kúpil v našom bike shop/ servise.
co sa tyka bajku tak tam je hadam vsetko