zalezi co si pod tou kontrolou predstavuje. S akou prkotinou tam chce ist.
Zakaznik si kupil v tesku bike z makkym kolesom, pri pokladni ho vyprevadili do najblizsieho cykloshop-u. Uz ta vidim ako takych pacientov z usmevom privitas a dofukas koleso, nadstavis prehadzovacku, brzdy...
Neboj na servise si to vynahradia alebo ta slusne odbiju.
Byt tebou,tak tlmic, vidlu do spec servisu uz len koli zaruke a ost. tu na webe opravis! To, ze si zaciatocnik je vyhovorka, kedy sa to potom naucis!
Byt tebou,tak tlmic, vidlu do spec servisu uz len koli zaruke a ost. tu na webe opravis! To, ze si zaciatocnik je vyhovorka, kedy sa to potom naucis!
len ja som to vazne este nerobil. a chcel by som si kupit bike z bazaru. a ucit sa budem pomalinky s tadialto. a inych stranok
Zakaznik si kupil v tesku bike z makkym kolesom, pri pokladni ho vyprevadili do najblizsieho cykloshop-u. Uz ta vidim ako takych pacientov z usmevom privitas a dofukas koleso, nadstavis prehadzovacku, brzdy...
Spravny obchodnik aj dofuka koleso. Biznis je biznis.....
mozem zaniest bike do servisu aj ked som ho u nich nekupoval???
no podla toho ci ho tam chces nechat alebo nie
no a
su aj niektore "nemenovane" bikeshopy, ktore povazuju kazdy bike kupeny inde za lopatu, takze si pre istotu vezmi aj papiere
Kedysi servis neexistoval. Pametam dobu, ked sme si lanka do bowdenu vyrabali.
Dodnes servis nevyuzivam. Vcera som do polnoci zapletal zadne koleso, na horaku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TO Norbhee:
neviem pride mi blbe prist do obchodu kde som sa dohadoval s predavajucim ze kupim .... bike a potom tam pridem s inym na generalku
len ja som to vazne este nerobil. a chcel by som si kupit bike z bazaru. a ucit sa budem pomalinky s tadialto. a inych stranok
Spravny obchodnik aj dofuka koleso. Biznis je biznis.....
no podla toho ci ho tam chces nechat alebo nie
no a
su aj niektore "nemenovane" bikeshopy, ktore povazuju kazdy bike kupeny inde za lopatu, takze si pre istotu vezmi aj papiere
ja tiez nemam pumpu na vidlicu a to mam na nej tri ventily
ja som si pumpu na vidlu kupil asi po pol roku..
Kedysi servis neexistoval. Pametam dobu, ked sme si lanka do bowdenu vyrabali.
Dodnes servis nevyuzivam. Vcera som do polnoci zapletal zadne koleso, na horaku.