Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Akcia -39% Sportful ROCKET THERMAL dámsky dres, pompelmo pink
od 55,99 €
-39%
MOC 112 €
Akcia -33% Sportful CHECKMATE THERMAL dámsky dres, pompelmo mulled grape
od 55,99 €
-33%
MOC 112 €
Akcia -10% GOREWEAR M GWS BL Thermo Turtleneck tričko, light grey/white
od 80,99 €
-10%
MOC 99,99 €
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal dámske tričko, Jet Heather/Black
67,99 €
-12%
MOC 85,99 €
-15% Salewa CRISTALLO WARM ALPINE MERINO dámske tričko, black out
93,99 €
-15%
MOC 110 €
-19% Bergans of Norway Inner:dual Merino Long Sleeve tričko, pine forest/dark shadow grey
51,99 €
-19%
MOC 79,99 €
Dosiel do Lidla a povedal pani za pultom: Dajte mi nejake "biele maso" ?
Este je tu otazka, ze pocas ktoreho tyzdna. Balkanskeho, spanielskeho..?
Na jesen minuleho roka som sa zlakomil vo vypredaji na novsie aj s nitovackou a co budem hovorit. Kluce nepasuju poriadne na matky, nitovacka odisla po 3 retaziach (strhol som zavit), imbusy na blato a vymackane po par nastaveniach na radeni a brzdach.
Nuz, rovnake nadobicko v priblizne rovnakej cene sa da kupit aj na aliexprese. Co si budeme hovorit.
Ale ako uz pisali aj chalani vyssie, take to drahsie elektricke naradie maju v hobby segmente na celkom fajn pouzitie. Tiez nieco malo vlastnim. Nie je to Makita za stvornasobok ceny, ale na jednoduche domace prace a obcasne majstrovanie posluzi. A poznam aj typkov, co to demoluju riadne v praci a ked znicia, kupia druhe. Vychadza ich to vraj lepsie ako kupovat modre Boschky a sledovat, kde im to kto na stavbe udrbe.
Este je tu otazka, ze pocas ktoreho tyzdna. Balkanskeho, spanielskeho..?
Asi to bol francúzsky týždeň...
narychlo sa vratim k tym hrabkam. za mna su vyborne, odporucam (len ich nevytahovat uplne, aby nebola silna paka na teleskopicky mechanizmus). skusil som aj nejake z baumaxu, tie sa rozsypali po par hodinach. lidlacke drzali dlho, zlomili sa jedny v mieste teleskopu vnutri po cca 40-50čh suroveho hrabania. listie sa nezachytava, luce pekne kopiruju teren. su lahke a v pohode prenosne vo alebo na vaku