Nechce sa mi hladat ocom sa bavite ale predpokladám ze o nejakom parkside vysavaci. Filtrov a vreciek je plne allegro a vacsinou su aj kompatibilne parkside/hecht/scheppach a podobna banda
Pred časom som ju tiež kúpil, vychvalil do nebies a po druhom použití mi robí to isté, absolútne nepoužiteľné. Pôjde na reklamáciu. Mam aj obyčajnú zelenú ta mi vydržala asi mesiac potom odišla. Reklamoval som, poslali mi druhu a ta ide bez problémov zatiaľ.
Mne to robila zelena Lidl bruska az kym som nezistil ze musim dat vyssie/max otacky (tam to bolo otocne kolecko). A tiez ked je baterka uz dost vybita. Ani jedno z toho ale asi nebude tvoj pripad,
nebal by som sa jej, podla foto zostavena zo standardnych casti ako vsetky pily povodom v cine v tejto cenovej relacii. Na stolarsku presnost by som zabudol, rovno kupil kvalitne kotuce a mozes s tym zakracovat do zblbnutia
na nejaku hrubsiu robotu v pohode (nejake stavby z dreva a tak), nejaku plavacku rezat a podobne veci kde nejaky milimeter alebo uplne dokonaly uhol nehra rolu tiez uplne v pohode. dokonca aj origo kotuce v pohode rezu za tie 3€ ci kolko stavaju v akcii. hlinik tiez v pohode. a ako bolo povedane stolarina je taka vseliaka, ked poriadne nastavis (pred kazdym pouzitim) a netlacis nech nepruzi vsetko co moze tak sa da ale neni to uplne ono. za tie peniaze ale neni co riesit.
Mám tú väčšiu MPKZ 2000 A1, zobral som ju keď bola v akcii za 100 a je to presne ako píše mironfs - uhly treba merať ( čo by som nechcel za 100 )
ako dalšie +, táto väčšia navyše prereže na jednu šupu hranol 10cm
prvé čo som ale urobil bola výmena kotúča za dewalt Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nie. Jednoducho som zoradil produkty podla ceny a toto tam vyskocilo, tak som dal tip. Ja taku pilu ani nevyuzijem. A hadam nechces povedat, ze Ty sa pri nakupe nerozhodujes aj podla ceny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.lidl.sk/p/parkside-vrecka-do-vysavaca-pft-30-a1-pvft-30-a1-pfbw-30-a1/p100390897
filter som zatial nekupoval. ked uz bol velmi spinavy, tak som ho povysaval druhym vysavacom, osprchoval, vysusil a pouzival dalej.
ale rozumiem, že v bytovke to nedáš
Inak priamy a plne porovnatelny konkurent toho PWD30 C1, ktory sa da teraz kupit za 53 €, stoji v pripade Karcheru 200 € (link). Celkom nepomer.
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-uhlova-bruska-pwsap-20-li-f6-bez-akumulatora/p100382710
Včera som ju po po dlhej dobe nečinnosti po kúpe použil a keď ju trochu viac zaťažím- hrubšie železo, tak motor vypne, oddialim ju - rozbehne sa. Na nejakú hrubšiu robotu mi to príde teda ako nereálne použitie.....
Neviem či to tak má byť, alebo je to chyba daného kusa...
Baterku mám 8ah
https://www.lidl.sk/p/parkside-skracovacia-a-pokosova-pila-pzks-2000-c3/p100388342?utm_source=heureka&utm_medium=pricecomparison&utm_campaign=pricom_other_base-all_notset_ao_shop_nf_sl_ao&utm_content=sk&utm_term=p-100388342
inak bola myslim uz aj za 70 alebo kolko
ako dalšie +, táto väčšia navyše prereže na jednu šupu hranol 10cm
prvé čo som ale urobil bola výmena kotúča za dewalt
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Samozrejme, že sa tiež rozhodujem aj podľa ceny 😉ale nie je to jediný faktor.