chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
matt tam ma trosku bordel ale C vyzera uplne inak. tak snad to je naozaj to L
Galfer SB002 PM / PM adaptér predný
10,69 €
MOC 13,89 €Ono pokial nemas zafrezovane lozka na strmen presne v kolmej rovine na kotuc, tak sfericke podlozky su nevyhnutnostou...
tych podloziek sa snazim zbavit od cias V-cok. na jednom biku som si daval 160mm kotuc cize siel strmen bez adaptera a sadlo to na prvy sup. tak toto ma zaujalo - 7€ ma nezabije - vyskusam uvidim.
nemyslel si tio tak, ze konicke podlozky sa davaju az nad strmen ? (nie adapter)
a idu tam iba dve na korekciu naklonu skrutky..
konicke podlozky sa nad adapter davaju u Avidov napr. U Shimana sa davaju az nad strmen...
Ďakujem.
a počítam, že pozitívnejšie, ako s kotúčmi Shimano
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Jazdím ich na 160/150 mm biku, túto sezónu jazdené hlavne Fatry, občas NT a ZT v rámci VKL. Žiadny bikepark, jedinú tohtoročnú návštevu Koutů som si odtrpel ešte na Guide-och. Tie tam úplne plakali a moje predlaktia ešte viac. Za tie prachy som maximálne spokojný.