Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Marinada Čau Mário, mne brat objednal Vittoria Mazza, zajtra alebo v sobotu si po ne pôjdem. Dal som na Braňa branomelis a šiel do nich, tak uvidíme. Dve sezóny jazdím Wolfpack trail, nemám čo by som im vytkol, asi len keď je moc blato tak tam chýbajú tie vyššie štuple. Ináč väčšina podmienok za mňa top plášte, na moje jazdenie a skill :) Tie Mazza chcem vyskúšať, agresívnejší dezén, začal som jazdiť traily, kde sa vyššie štuple nie že pýtajú, no sú doslova nutné :) No a druhý dôvod, na xc som kúpil Mezcal race a sú najrýchlejšie čo som doteraz mal a držia až som prekvapený ako dobre :) Ináč, dúfam, že sa tento rok vychytáme a dáme nejaké jazdy spolu ;) som zvedavý na tvoj nový bike a že čo mi povieš na moje upgrady, ak si videl stravu , resp. kukneš občas :D
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 17:58:00
01
Tú Mazzu Janči si si mal najskôr vyskúšať. Ja som Ti to ponúkal, ale neprišiel si si pýtať do skladu. Ale tak zas oproti tým Wolpackom to je isto lepšie, len aby si nečakal, že na snehu a daždi budeš na tom zjazdovať Nirvanu na MT holiach :)
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 18:03:14
01
arrow_leftMarinada napísal:
Pisu 1 136 g a to je aspon pre mna stale neakceptovatelna hmotnost. Dissector ma 930g. Tych 200g na zadnom citit extremne.

Disector som mal obutý doteraz. Zrovna nebolo nič extra podľa mňa. Mal som ho síce vpredu. A som rád že šiel do koša.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 18:40:05
00
Ero, podľa mňa, rozmýšľaš dobre. Ja som za minulý rok vyhadzoval 3 plášte s pomerne ok dezenom ktoré som rozsekal ani neviem ako, jeden z nich bol dissector exo. Vyhodené peniaze, odvtedy som si povedal, že radšej nosiť ťažšiu gumu ktorá mi dá aj oporu hlavne v odklopenych úsekoch a viem že ju neseknem o rafik keď preletim drop napríklad.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 19:12:11
00
arrow_leftMarinada napísal:
Pisu 1 136 g a to je aspon pre mna stale neakceptovatelna hmotnost. Dissector ma 930g. Tych 200g na zadnom citit extremne.

Skôr by som Trail boss porovnal s Maxxis agresor
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 19:36:30
00
arrow_leftkondvi napísal:
Ero, podľa mňa, rozmýšľaš dobre. Ja som za minulý rok vyhadzoval 3 plášte s pomerne ok dezenom ktoré som rozsekal ani neviem ako, jeden z nich bol dissector exo. Vyhodené peniaze, odvtedy som si povedal, že radšej nosiť ťažšiu gumu ktorá mi dá aj oporu hlavne v odklopenych úsekoch a viem že ju neseknem o rafik keď preletim drop napríklad.

Uvidím čo to bude. Tiež nie som nadšený z tej váhy. Ale hádam jazdné vlastnosti to vyvazia.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 20:01:43
00
Tiež som kedysi riešil váhu u plášťov, a nechcel som na bajk nič výrazne nad kilo. Akonáhle som to prestal riešiť tak prestali problémi so sekanim a rozrezavanim plášťov... Odvtedy mi papiere typu EXO+, SuperTrail, či Trail verzie Vittorii na bajk proste nesmú....
Za mňa je Mazza zatiaľ jedna z naj gúm čo som jazdil, ale je pravda že brzdné vlastnosti nemá zrovna ukážkové ?
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 20:27:13
00
Dopredu by som sa Dissectora veru tiez neodvazil dat. Nieje to ziadny extra plast co sa tyka gripu ale vzadu mi to nevadi. Vpredu mam 2.6 Assegai. Plaste zatial nesekam a preto mi to vyhovuje. Kto je tazsi, jazdi ako prasa alebo jazdi v brutal skalnatom terene tak chapem ze hlada hrubu gumu.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 20:31:55
00
Pozerám aj po odolnosti. Pretože jazdím hlboko v horách po cestách a chodníkoch. Terén je rôzny. Su to nevyužívané lesné cesty, chodníčky, koryto potoka, ktore využíva LKT na približovanie dreva a čokoľvek čo sa tvári že je to prechodné alebo nepriechodné. Ale hlavne som 2-3 hodiny jazdy od civilizácie, takže rozseknuty plášť je to posledné čo potrebujem riešiť. A v týchto meniacich sa terénoch potrebujem grip.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 20:49:26
01
Na koryto potoka stačí aj Dissector EXO, dobré mlieko, sada knotov a keď už sa vyslovene nezadarí, tak náhradná duša a je to.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 20:57:56
00
Všetko mám so sebou ale radšej to neriešiť.
Zobraziť komentár 13.03.2025 - 21:00:33
00
Cez kamoša som objednal Mazzu. Nemal som ju totiz ani v hľadáčiku na predne koleso, ale bola za prijateľnú cenu. Jazdím na ebiku, mam 96kg, a Assegai v Maxxgripe je uz na odpis. Assegai v casingu Doubledown drzal parádne, len tie stuple vyzerajú akoby ich niekto pokúsal a pritom majú niečo málo cez 600km.
Jazdím prevažne po MK, ale minulý rok bol aj dosť náročný na výjazdy, ci uz Martinky, Jasenska Dolina, Trenčín, Košice...
Druheho kamosa Schwalbe BigBetty 2.6 supergravity v softe po 600 km vyzerali veľmi dobre. Dozadu asi pojde toto. Alebo co by ste poradili ?

Naposledy upravil Mirec17 dňa 16.03.2025 - 14:30:01, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.03.2025 - 14:11:39
00
Jazdil Mazzu, z toho sa človek veľa nedozvie. Aký casing, trail alebo enduro?
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 14:16:30
00
Rozmýšľam okrem BigBetty aj nad Maxxis Aggressorom, casing DoubleDown, máte niekto skúsenosti, ako sa gúľa a ako brzdí oproti vyšším vzorom?

Naposledy upravil Mirec17 dňa 16.03.2025 - 14:30:51, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.03.2025 - 14:23:30
00
arrow_leftJohnny80 napísal:
Jazdil Mazzu, z toho sa človek veľa nedozvie. Aký casing, trail alebo enduro?

Iba som ju objednal, nie jazdil. 29 x 2.6 enduro race. Jedine sa mi nepáči hmotnosť, cca 1400g, aj ked je to na ebiku. Treba tu rotacnu hmotu aj zabrzdiť.
Alebo neriešiť hmotnosť na ebiku, ako to mate vyskúšané vy?
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 14:27:49
00
keyboard_arrow_up