Zatiaľ som dal na Mazze 2 výjazdy.
Prvý bol na Pezinskú Babu po trailoch Prvá, Perinbaba a Secret. Smerom hore som nechal
plášť nafúkaný na niečo cez 35 psi, keďže som chcel, nech si dobre sadne a či nie je nejak krivý/nehádže do strán. Zistil som však, že mám krivý
ráfik 
Aj pri tak vysokom tlaku mäkká zmes na seba lepila všetok prach a mikrokamienky lietajúce do blatníka a rámu, čo dávalo prísľub gripu.
Tlak v plášti som pred začiatkom trailu len tak pocitovo spustil na prijateľnú tvrdosť - odborným postláčaním behúňa, že ok, hádam dobre

(tlak spomeniem nižšie)
Vzhľadom na to, že
grip trailu bol dokonalý jarný, trail "umytý" od nečistôt, hladký - veď viete..., nechcel som hneď vyvodzovať priskoré príliš pozitívne závery minimálne na grip. Ostatné vlastnosti plášťa ako tlmiace schopnosti malých nerovností alebo rýchlosť odvaľovania však hodnotím ako excelentné.
Nemal som ani jednu chvíľu počas jazdenia, kedy by sa šmykol, alebo by som cítil nejakú neistotu. A to sa mi potvrdilo aj pri druhom výjazde v nedeľu, kedy boli traily mierne mokré s občasným blatom vďaka výdatným zrážkam v sobotu.
Jazdil som síce iba 1 trail 3x po sebe, snažil som sa dostať aj do zradnejšej situácie, čo sa mi aj podarilo driftom oboma kolesami až pri doslova silenom náklone. Bočné štuple však robia dobrú robotu, nemajú nejaké "hluché" miesto a vedú svoju stopu predvídateľne.
Plášť sa okamžite sám vyčistil od blata, pre porovnanie s DHR je na tom oveľa lepšie v tomto smere. A DHR v maxxgripe deriem vzadu.
Na tieto mokré podmienky by som si vedel predstaviť ešte niečo radikálnejšie v zmysle tvaru plášťa - Highroller 3, alebo Schwalbe MM.
Po príchode domov som si zo srandy skontroloval tlak, že na čom som vlastne jazdil a vyšlo mi, že to bolo 17(!!!) psi.
Myslel som si, že údaj je skreslený vybitými baterkami v digi merači tlaku, avšak zhodou okolnosti som videl príspevok s odkazom na odporúčané tlaky Vittoriou
https://int.vittoria.com/pages/tire-pressure a po zadaní mojich "parametrov" ako 96kg,
ebike 25kg, relatívne rýchle jazdenie na pevných plášťoch mi bol odporúčaný skoro tento tlak, ako som ho aj nameral
Každopádne som sa dobre bavil, plášť je skvelý v každom smere a len čas ukáže, aké situácie vydrží a ako dlho.