Zdravim.. Buduci rok v juni 2018 idem absolvovat Cestu hrdinov SNP na bicykli. Pravdepodobne z Dukly na Devin a uvazujem k tomu este pridat Kremenec a Zahorsku ves. Tym by bola prejdena snp-cka, aj prepojene dve slovenske najvzdialenejsie miesta. Je to vyse 900 km (116+764+30) vacsina po horach mimo asfaltu, vela tlacenia lebo nie som rambo, obcasne nosenie. Budem sa striktne drzat cervenej znacky a nejake obchadzky neplanujem. V inych temach som cital, ze je to blbost, ze to je otrocina, ze clovek vela nepojazdi, ale to ma moc netrapi. Som viacej turista, obcasny bezec, par kil navyse na chrbte ma nezabije. Minuly rok som cast Devin- Kremnicke bane presiel (nemal som v plane celu snp). Najazdil som 343km za 6 dni s prevysenim 13750m, tu je link
https://mapy.hiking.sk/?trasa=b1mif . Zostava splnit sen a prejst vsetko naraz.. Teraz chcem trocha zlepsit kondicku, zmensit hmotnost a ist po trase rychlejsie, kua. Vyhradene mam na to max 14 dni. Ak by sa chcel niekto na niektore etapy pridat, budem len rad. Samozrejme, ze dost tazko sa mi bude dat dlhsie dopredu oznamit, kedy kde presne budem. Na partaka na celu trasu nemam odvahu sa pytat, lebo neverim, ze by sa nasiel druhy exot s rovnakym umyslom. Aj ked, aspon by som nebol sam, koho bude maco, ci vlci nahanat hehe

Podobna tema tu uz je, ale chcel som si zalozit svoju vlastnu, nech mam vsetko pohromade. Dufam, ze za to nebudem popotahovany. Uzivatelia
Marek_KE pao lukas6s8p jaroslavg tam tusim mali zaujem o tuto streku.
Tu je zopar obrazkov z mojej minulorocnej cesty:
edit 04/2019: na upravenu MTB verziu Cesty hrdinov SNP by som mozno vyrazil koncom juna 2019. A tahal, kym budem vladat..
https://mapy.hiking.sk/?trasa=pFiTn
Už vyše dvoch rokov uvažujem nad tým istým. Ale u mňa to zatiaľ asi ostane iba sen. Momentálne som totiž tej akcii ochotný venovať iba dva víkendy ( teda 5, max. 6 dní dovolenky) a za ten čas to so svojou kondíciou nijako nestihnem. Dokázal by som možno dať dva/tri dni po sebe 100/3000, ale potom by som bol 3 dni mŕtvy. A keďže moja výkonnosť vekom už skôr klesá, môžem len dúfať, že sa časom zmenia aj moje priority a vyhradím si na to toľko času, aby som to prešiel v pohode.
to akože očakávaš, že napríklad keď "prejdeš na červenú"..., ako slušne komunikujúcemu ti potrasú rukou, ukážu správny smer a poprajú príjemný deň ... ???
Čo si spomínal denné trasy 100/3000, tiež ma to zvádzalo tak plánovať etapy. Ale keď sa pozriem, aké čísla som dával minulý rok v reáli, tak musím byť trocha skromnejší. Alebo že ozaj schudnúť a natrénovať
Kazdopadne si myslim, ze samotna trasa je najmensi problem (no .. ak vyjde ako tak pocasie samozrejme) . Problem bude navrat do normalneho zivota po skonceni
Si sa pýtal na soft..Hore ten screenshot s časmi je z garmin connect stránky, kde nahadzujem svoje aktivity a tie sa potom automaticky synchronizujú so strava.com , kde mám pár známych..
ak nie, mohol by som ti urobiť aspoň cez víkendy podporu...
Hej, co mas zasa na cervenu za BJ?
Niekedy som ju cistil (a kosil) a z Mihalova bol po nej paradny zjazd, az kym neprisli eurodotacie a snaha o rozsirenie kosenych pasienkov v style zahrnut buldozerom kriky do lesa (co uz ze tam je TZ, to mam v
Aj tak je to z Telgartu na KH je to ovela horisie...