Lokalizácia
Formulár sa odosiela
z downhillom na kolieskovych mam svoje skusenosti,iba ak komplet v chranicoch a integralke :)
Mimochodom ked som tam siel prvy krat po tom co to cele vyasfaltovali,myslel som ze ma slak trafi...taka pekna lesna cesticka to bola :cry:
22.01.2008 - 18:04:26
00
pisosip
no vies, ale ja ak chcem vediet ako vyzera cesta a este taka aka je na KH tak si chcem overit obtiaznost, v zivote som tam nebol :evil: a koniec koncov, nikde nieje napisane ani v pravidlach fora som sa nedocital ze nemozem poslat 5 prispevkov tykajucich sa kvality cesty! :evil: na to nemusim vytvarat novu temu a ani nehladam "dialnicu" pre cyklistov :D len ked vidim na mape ze je cesta vyznacena ciarkovane tak asfaltka to vacsinou nie je..
22.01.2008 - 21:39:22
00
...vyznacena ciarkovane tak asfaltka to vacsinou nie je..

trošku som ťa štartol? :twisted:
Neviem čo máš za mapu, ale cesta na Kráľovú hoľu a takisto Heľpa-Priehyba-Čierny Váh sú v mapách na nete http://www.turistickamapa.sk/ aj v papierových od Harmanca značené celou čiarou, miestami dokonca dvojitou s bielou výplňou.
-neporušil si žiadne pravidlá fóra, len ti xcem dodať trochen odvahy. 8)
-ešte je taká možnosť, že toto fórum nie je presne miesto, ktoré vystihuje tvoje potreby. možno by si získal viac potrebných info na nejakom cykloturistickom serveri (až taký existuje). To ber len ako radu. V každom prípade ponuka na spoločný výjazd platí.
22.01.2008 - 22:23:52
00
mne sa tá téma o tých asfaltových cestách lesom celkom pozdáva. Keď totiž od stredy do piatku prší a v sobotu si chcem spraviť nejaký výjazd a nechcem prísť ako sa hovorí zabrýzganý až po uši, tak takéto cesty lesom priam vyhľadávam. Aj sa preveziem, aj som ja aj bicykel čistý a ani nemám problém s autami. U nás pár takých ciest je, ale možno ich ešte všetky nepoznám. Možno tú tému nakoniec založím.
22.01.2008 - 22:32:48
00
pisosip
jasne, no tak tak ponuka plati, ale, ak budes vyberat trasu, tak radcej mi daj vopred vediet ci sa na to dam :lol: ale, ak mi bude vyhovovat, teraz nemam namysli ze to musi byt asfalt, kludne aj les :P no a tu temu co spominal turcyk mozno vytvorime :P
23.01.2008 - 16:41:50
00
mne sa tá téma o tých asfaltových cestách lesom celkom pozdáva. Keď totiž od stredy do piatku prší a v sobotu si chcem spraviť nejaký výjazd a nechcem prísť ako sa hovorí zabrýzganý až po uši, tak takéto cesty lesom priam vyhľadávam. Aj sa preveziem, aj som ja aj bicykel čistý a ani nemám problém s autami. U nás pár takých ciest je, ale možno ich ešte všetky nepoznám. Možno tú tému nakoniec založím.

Turcyk ja to praktizujem presne ako ty. Mám trasy , ktoré sú asfaltové alebo šotolinové a jazdím ich na jar a po väčších dažďoch, keď je v teréne blato. Asfalt nemám rád ale hnusné blato ešte menej. Určite by stálo zato vytvoriť takú tému.
23.01.2008 - 21:58:17
00
To som ja vymyslel. 8) :lol:
Tak a nech to máte hneď založené. Nešpinte mi to tu asfaltom. :P
23.01.2008 - 22:31:14
00
...Nešpinte mi to tu asfaltom. :P

No, tak zacnem "špiniť" blatom :P .....tak naco cakat, zalozit temu a fertig :D
24.01.2008 - 16:29:26
00
Len pre informáciu. Vyzerá to, že asfaltka na Sliezsky je vypluhovaná do sucha a mala by sa dať na bajku.
27.04.2008 - 22:06:34
00
heh piso si mal byt vo Varine,mnam to bolo jazdenia :wink: Inac rozmyslam nad Popradskym v priebehu tyzdna,teda hore po asfaltke zo zastavky Popradske pl. a dole na Strbske po chodniku,mozno potom este dole do Strby okolo zubackovej trati a nazad na Strbske zubackou.Musim checknut ci tam ten chodnicek este existuje...
28.04.2008 - 08:54:41
00
heh piso si mal byt vo Varine,mnam to bolo jazdenia :wink: Inac rozmyslam nad Popradskym v priebehu tyzdna,teda hore po asfaltke zo zastavky Popradske pl. a dole na Strbske po chodniku,mozno potom este dole do Strby okolo zubackovej trati a nazad na Strbske zubackou.Musim checknut ci tam ten chodnicek este existuje...

Nie vždy sa dá. :cry: Aj keď včerajšia lyžovačka nemala chybu. :wink:
Myslím, že na chodníku z popradského na štrbské bude ešte sňah. A ten chodníček kolo zubačky existuje. Ale treba dávať bacha, lebo sú tam nejaké 2-3 malé drevené mostíky cez také potôčiky a už pred 2 rokmi, keď som to šiel posledne boli v zúfalom stave. Tak aby ťa neprekopŕclo. :twisted:
28.04.2008 - 09:53:20
00
no snad na dalsi vikend uz bude po snahu 8) s tymi lavickami to vyzera zaujmavo,pozriem co sa s tym da urobit
28.04.2008 - 11:15:15
00
Bol niekto v posl. case na zeľenom pľese? Uz je to prejazdne ci nikoliv?
28.04.2008 - 11:20:56
00
v Tatrách ešte chvilku bude "tuhá" zima.... na chodničky radšej zabudnite :-(
28.04.2008 - 11:34:40
00
Tak dnes sme prebajkovali po dlhšej dobe časť hrebeňa nad Dubinou. Popadané stromy z jesene sú stiahnuté a tá hrebeňová časť od stožiarov smerom na východ je perfektne zjazdná a vyčistená. Návrat je vhodnejší asi po asfalte, lebo lesná cesta okolo žel. trate je dosť mlákoidná. Krásny výlet. cca 24 km komplet v teréne.

Prílohy:

g22371.jpg
g22371.jpg 233.22 KiB thumb_up0thumb_down

01.05.2008 - 22:51:33
00
keyboard_arrow_up