Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Duroslav, dal som ti tu aj foto toho reverbu ako to bolo zmontovane a aj poskladane v krabici ako si chcel.
Dík, hlavne som chcel vidieť, kade je lanko vyvedené zo sedlovej trubky, vidím, že tam máš naboku na to urobenú extra dieru, ktorú ja nemám (vidno to na IMG_1867.jpg). Tak teraz neviem, či budem vŕtať, alebo voliť teleskopku s vonkajším vedením? Čo na to znalci?
Ehm, ehm, už som raz urobil vola zo seba na tomto fóre, tak prečo nie ešte raz. Pozrel som sa lepšie a mám to aj ja. Myslel som si, že nemám. Dobre nám hovorili kedysi v škole: nestačí si myslieť, treba vedieť
No tak keď som už šťastne vyriešil túto záhadu, teraz sa zas opýtam na skúsenosti s teleskopkami. Ísť po tom Reverb Stealthe (voľakde som ho minule videl aj v zľave), alebo je niečo s lepším pomerom cena/výkon.
A ešte - chalani s devinami - akú dĺžku a zdvih má ten váš Reverb, priemer viem že je 30,9 - budete to mať niekde v tej hŕbe návodov.
ahojte, chcem objednat Nerve AL a klasicky neviem aku velkost. chcel som to vyriesit vyskusanim na bikefeste, ale tempom ako sa sa kazdym dnom mnozi slovicko "vypredane" mam strach, ze dovtedy bude uz vsetko fuc. na stranke mi to odporuca M-ko, meriam 180 cm a dlzka rozkroku 83 cm. Aku velkost by ste radili? Dakujem.
ahojte, chcem objednat Nerve AL a klasicky neviem aku velkost. chcel som to vyriesit vyskusanim na bikefeste, ale tempom ako sa sa kazdym dnom mnozi slovicko "vypredane" mam strach, ze dovtedy bude uz vsetko fuc. na stranke mi to odporuca M-ko, meriam 180 cm a dlzka rozkroku 83 cm. Aku velkost by ste radili? Dakujem.
Za mna jednoznacne L. Mame podobny rozkrok ) ja mam o cm dlhsi a velkost L mi pride uuuplne ale fakt uplne dokonala. Este lepsia geometria ako na byvalom HT. Cize urcite L, medzi L a M je dost co viem odstup a mohlo by ti to byt kratke.
Dakujem strasne moc za odpovede Napisem este tomu chalaniskovi z Canyon-u. Najlepsie by ale asi bolo aj tak si to vyskusat. Nasiel by sa nejaky ochotny vlastnik L-ka v sirsom okoli BA? Bol by som moc vdacny.
Pridám sa do tejto témy. Plánujem si objednať canyon yellowstone 4.9 a tiež mi vyhodilo veľkost M (výška 189, rozkrok asi 85-86cm), ale som na vážkach s touto veľkosťou pri mojej výške. Aký by ste volili vy?
Pridám sa do tejto témy. Plánujem si objednať canyon yellowstone 4.9 a tiež mi vyhodilo veľkost M (výška 189, rozkrok asi 85-86cm), ale som na vážkach s touto veľkosťou pri mojej výške. Aký by ste volili vy?
Chlape gratulujem
Sa ukážes dúfam na ňom u mna ...
Určite, dám ho dokopy, dám si prvé tohtoročné kilometre ktoré absolvujem s defibrilátorom a keď si budem myslieť, že došlapem do Rajca, som tam ako na koni (resp. ako na nervakovi)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dík, hlavne som chcel vidieť, kade je lanko vyvedené zo sedlovej trubky, vidím, že tam máš naboku na to urobenú extra dieru, ktorú ja nemám (vidno to na IMG_1867.jpg). Tak teraz neviem, či budem vŕtať, alebo voliť teleskopku s vonkajším vedením? Čo na to znalci?
... a to mas sestku, hm, tak sa na mna pekne vy*****i.
Ehm, ehm, už som raz urobil vola zo seba na tomto fóre, tak prečo nie ešte raz. Pozrel som sa lepšie a mám to aj ja. Myslel som si, že nemám. Dobre nám hovorili kedysi v škole: nestačí si myslieť, treba vedieť
No tak keď som už šťastne vyriešil túto záhadu, teraz sa zas opýtam na skúsenosti s teleskopkami. Ísť po tom Reverb Stealthe (voľakde som ho minule videl aj v zľave), alebo je niečo s lepším pomerom cena/výkon.
A ešte - chalani s devinami - akú dĺžku a zdvih má ten váš Reverb, priemer viem že je 30,9 - budete to mať niekde v tej hŕbe návodov.
Skús ešte kontaktovať človeka, ktorý zastupuje Canyon V Česku a na Slovensku, volá sa Tomáš Glabazňa, napíš mu na adresu [email protected]
A možno sa niečo zaujímavé dočítaš aj tu:
http://www.bike-forum.cz/forum/canyon-cz-sk.html
pre istotu by som ho u niekoho este vyskusal
Tak ty si jasné L.
Určite, dám ho dokopy, dám si prvé tohtoročné kilometre ktoré absolvujem s defibrilátorom a keď si budem myslieť, že došlapem do Rajca, som tam ako na koni (resp. ako na nervakovi)