Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Takže nad očakávania rýchlo prebehla cesta mojej krabice s nervákom z Nemecka, až som prekvapený
Hm, zaujímavé. Ja mám chvalabohu bike "dávno" doma, ale ešte som nedávno doobjednával nejaké veci - po garambole s tou prehadzovačkou som potreboval novú pätku (ešte raz všetkým pripomínam - objednávajte si ich do rezervy rovno s bajkom!) a k tomu pár iných somarín, gripy, ass saver a tak, všetko veci čo majú na sklade a na rozdiel od bajkov nemusia montovať a testovať atď. Objednal som ak sa nemýlim 14.4., až 22.4.2014 potvrdili prijatie objednávky s poznámkou:
"At this point in the year we are experiencing an extremely high volume of orders, meaning bikes
available from stock can take 5-7 days to be processed. We apologise for this delay and thank you
for your understanding. We´ll get your bike to you as quickly as possible!"
Musel som znovu nahodiť platbu z karty hoci som to urobil už toho 14.4. Na cestu tých pár drobností vyrazilo až 29.4.2014! a ešte ani nedorazili do Viedne (teraz je 1.5. 10:22 hod).
Takže nechcem kaziť párty a prajem všetkým také rýchle doručenia, ako ste niektorý mali, ale občas to môže byť aj menej hladké.
Myslím, že tu správu o tých 5 - 7 dňoch posielajú automaticky aj keď majú všetko skladom, toľko im momentálne treba na vyskladnenie. Inak ja som tiež na dva krát zadával platobné údaje. Bike som objednal 7.4.2014 a vyskladnili ho 28.4.2014, presne ako napísali v 18-tom týždni
Inak ak ti to vyrazilo 29.4, tak to tu bude asi najskôr zajtra, Nemci majú sviatok, tak predpokladám, že aj Rakušáci . Môj bajk mi mal prísť tiež až zajtra podľa tracklistu, ale musím pochváliť UPS-ku, pretože ráno to prišlo z Viedne do Blavy a poobede som to mal v rukách .
... ale musím pochváliť UPS-ku, pretože ráno to prišlo z Viedne do Blavy a poobede som to mal v rukách .
To som si všimol aj predtým, že v Bratislave to dostávajú ľudia prekvapivo rýchlo (pokiaľ tam nezavadzajú nejaké sviatky alebo tak), u nás "na vidieku" treba deň-dva pripočítať samozrejme a to ja som po diaľnici od BA za hodinu a pol, neviem aké majú skúsenosti ľudia z východu napríklad, takého sme tu tuším ešte nemali.
To som si všimol aj predtým, že v Bratislave to dostávajú ľudia prekvapivo rýchlo (pokiaľ tam nezavadzajú nejaké sviatky alebo tak), u nás "na vidieku" treba deň-dva pripočítať samozrejme a to ja som po diaľnici od BA za hodinu a pol, neviem aké majú skúsenosti ľudia z východu napríklad, takého sme tu tuším ešte nemali.
Ešte sa dá skúsiť si to prevziať na centrále ak je to blízko ...
Ja som to tu už tuším spomínal - mne sa ešte stalo, že v predpokladaný deň doručenia sa nikto neozval a neprišiel a tracking sa končí v Bratislave, tak som nevedel čo sa deje. Našiel som si telefón do pobočky UPS v Trenčíne a volal tam že či to majú a oni že hej, ale mi to nedoručili, lebo nemali telefón (hoci som ho stopro v objednávke zadával) a ani to nevyklopili u susedov, ako to občas robia. Mal som sto chutí nakopnúť auto a ísť si poň rovno do TN ale odolal som a ešte deň vydržal (ale fakt som skoro pustil )
Tak posielam dve fotky ,,vonku zo škatule" , ale sú urobené len mobilom, takže fotky v normálnom rozlíšení a prípadne z prírody nabudúce
Vitaj v klube sedmičkárov. Pekná je v tejto farbe. Moje acid storm prevedenie s tou čudnou šedou farbou vyprovokovalo jedného kamaráta k vymysleniu okamžitej prezývky - Wehrmacht Fakt to naživo vyzerá ako nejaké bojové vozidlo pechoty Odtvtedy mu tu nikto inak nepovie.
Pozeram aktualne dostupnosti nervakov - su v nepriamej umere k stupnu vybavy - teda 6 dostanes za 2 tyzdne, 7-9 coraz viac cakania a 9 SL zacinaju byt na tento rok vypredane. My co chudobnejsie narody (proti Nemcom) teda este mame sance, tak ber!
Pekneho chrobaka ste mi nasadili do hlavy s tymto Canyonom Konkretne chcem Nervaka Al 6.0
Pekná mašinka, podľa mňa super základ, ktorý sa dá časom pekne vylepšiť ak bude treba, tiež som zvažoval zobrať ho kedysi a osadiť naň komponenty zo starého biku ako sú brzdy a kľuky . Navyše som chcel Rebu na bajku, vždy som ju mal rád . Teraz prvý krát na Foxe, uvidím ako si zvyknem a budem spokojný .
Ale celkovo pomer/výkon je šestka super voľba podľa mňa.
Pozeram aktualne dostupnosti nervakov - su v nepriamej umere k stupnu vybavy - teda 6 dostanes za 2 tyzdne, 7-9 coraz viac cakania a 9 SL zacinaju byt na tento rok vypredane. My co chudobnejsie narody (proti Nemcom) teda este mame sance, tak ber!
Čo som pozeral, tak sedmička je dostupnejšia o tri týždne skôr ako šestka (teda aspoň M,L)
Čo som pozeral, tak sedmička je dostupnejšia o tri týždne skôr ako šestka (teda aspoň M,L)
Áno, trochu som to zjednodušil, sú tam rozdiely podľa veľkostí a farieb, ale ten trend drahšie - nedostupnejšie tam vidieť. A v tomto vlákne vidím trend záujmu skôr o tie relatívne lacnejšie. Nikto tu zatiaľ nezamachroval devinou SL ("obyčajnou" už áno ) a tie sú tam najhoršie dostupné až vypredané. Inak kompletne súhlasím s tým, že radšej na začiatok zaplatiť menej a potom si časom, ako sa bude opotrebovávať, povymieňať výbavu podľa chuti a solventnosti. Popravde, aj kedy som mal nejaké megaprebytky peňazí, akože nemám, tak by som do SL nešiel aj tak. Je krásna, je top, ale neverím, že by som mal za dvakrát toľko peňazí, čom som dal za sedmičku, dvakrát toľko úžitkovej hodnoty. V mojich možnostiach a predstavách by som šiel max po osmičku. Ale šťastný by som bol aj zo šestky a jazda by bola asi cca taká istá, počítam. Možno nejaký vyjazdený maník, čo urobil desaťtisíce km na X bikoch by povedal niečo iné, ale mnohí z nás takí nie sme a vybláznime sa aj na "menej top" mašinkách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hm, zaujímavé. Ja mám chvalabohu bike "dávno" doma, ale ešte som nedávno doobjednával nejaké veci - po garambole s tou prehadzovačkou som potreboval novú pätku (ešte raz všetkým pripomínam - objednávajte si ich do rezervy rovno s bajkom!) a k tomu pár iných somarín, gripy, ass saver a tak, všetko veci čo majú na sklade a na rozdiel od bajkov nemusia montovať a testovať atď. Objednal som ak sa nemýlim 14.4., až 22.4.2014 potvrdili prijatie objednávky s poznámkou:
"At this point in the year we are experiencing an extremely high volume of orders, meaning bikes
available from stock can take 5-7 days to be processed. We apologise for this delay and thank you
for your understanding. We´ll get your bike to you as quickly as possible!"
Musel som znovu nahodiť platbu z karty hoci som to urobil už toho 14.4. Na cestu tých pár drobností vyrazilo až 29.4.2014! a ešte ani nedorazili do Viedne (teraz je 1.5. 10:22 hod).
Takže nechcem kaziť párty a prajem všetkým také rýchle doručenia, ako ste niektorý mali, ale občas to môže byť aj menej hladké.
Ta odfotil rovno kuriér?
Inak ak ti to vyrazilo 29.4, tak to tu bude asi najskôr zajtra, Nemci majú sviatok, tak predpokladám, že aj Rakušáci
Nie, ten nechápal už to ako som sa mu vrhal pod auto a potom liezol preň na korbu, keď som ho videl na dvore v práci kde som si ho dal doviesť
Keď poskladáš tak hoď foto
Keď poskladáš tak hoď foto
Tak posielam dve fotky ,,vonku zo škatule"
Ja som to tu už tuším spomínal - mne sa ešte stalo, že v predpokladaný deň doručenia sa nikto neozval a neprišiel a tracking sa končí v Bratislave, tak som nevedel čo sa deje. Našiel som si telefón do pobočky UPS v Trenčíne a volal tam že či to majú a oni že hej, ale mi to nedoručili, lebo nemali telefón (hoci som ho stopro v objednávke zadával) a ani to nevyklopili u susedov, ako to občas robia. Mal som sto chutí nakopnúť auto a ísť si poň rovno do TN ale odolal som a ešte deň vydržal (ale fakt som skoro pustil
Vitaj v klube sedmičkárov. Pekná je v tejto farbe. Moje acid storm prevedenie s tou čudnou šedou farbou vyprovokovalo jedného kamaráta k vymysleniu okamžitej prezývky - Wehrmacht
Heh, to je celkom výstižné
Myslím, že ak hľadáš full strednej triedy v tejto cene, nič lepšie nenájdeš
Pekná mašinka, podľa mňa super základ, ktorý sa dá časom pekne vylepšiť ak bude treba, tiež som zvažoval zobrať ho kedysi a osadiť naň komponenty zo starého biku ako sú brzdy a kľuky
Ale celkovo pomer/výkon je šestka super voľba podľa mňa.
Áno, trochu som to zjednodušil, sú tam rozdiely podľa veľkostí a farieb, ale ten trend drahšie - nedostupnejšie tam vidieť. A v tomto vlákne vidím trend záujmu skôr o tie relatívne lacnejšie. Nikto tu zatiaľ nezamachroval devinou SL ("obyčajnou" už áno