Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Hehe, naa moju bielo-ciernu nesahat ) ale je fajn ak si kazdy najde podla chuti. Osobne si myslim,ze ten bike je tak super,ze cernoska/beloska/aziatka... zamiloval by som sa hned tak ci tak
Haha, nechcem ísť príliš off-topic, ale tá metafora o ženách celkom nesedí, pretože rozličné etniká majú nielen rozličnú farbu, ale aj rozličný dizajn, v detailoch, ktoré zavážia
Zatiaľ sa zdá, že nikto nemal väčší problém s objednávkou, nikto nečakal dlhšie, než bolo deklarované, keď už tak kratšie, ani nedostal nič čo nechcel, komunikácia je dobrá. Ja čakám nejaké komponenty pozajtra, trvalo to o dosť dlhšie, než doručenie samotného bajku, ale boli objektívne prekážky - sviatky, veľký objem objednávok atď.
Nedávno ma kontaktoval jarino73 cez PM, s otázkou, aká pätka prehadzovačky patrí na Nerve AL 6, v špecifikácii totiž videl Geardrop 29, ale vyhľadávač mu doporučil 27.
S dovolením to teraz zverejňujem, pre prípad, že by mal v budúcnosti pochybnosti aj niekto iný.
Skutočne, keď si to skúsite tu: http://www.canyon.com/_en/accessories/#category=F09 a preklikáte sa k Nerve AL 6,
navedie vás to ku Geardrop No. 27 - ČO JE NESPRÁVNE! Ak tam v budúcnosti niekto kliknete a ukáže vám 29, tak to preto, lebo to snáď časom opravia, kontaktoval som ich. Písal som T. Glabazňovi a ten potvrdil, že 29 je LEN pre AL 6, pretože ten má vzadu QR, všetci ostatní od 7 po 9 SL majú thru-axle, preto aj inú pätku - 27.
(aby som bol úplne presný, tu hovoríme len o hliníkových 27,5", karbóny aj dvadsaťdeviny majú zase niečo iné, pochopiteľne.)
Edit:
inak sranda, o svojej skúsenosti s do*****ou prehadzovačkou a skrivenou pätkou hneď na tretí výjazd som tu písal a za posledné tri dni mi dvaja kamaráti povedali, že sa im to tiež doteraz nikdy nestalo a teraz obom áno - princíp ten istý - zachytený konár. Keď som kupoval bike, tak som v tom roztúžení úplne ignoroval doporučenia brať rovno aj náhradné pätky. Teraz vidím, že je to ozaj dobrý nápad.
Vav, takže máme prvého kašimáka
Čakáme ešte karboňákov
Mimochodom, dnes som sa prvýkrát lepšie pozeral na tie karbóny (predtým nie, lebo to rozodnutie nedávať do karbónu peniaze som urobil hneď na začiatku) a vidím, že taká CF 8 je za znesiteľnú sumu. O takom nikto nerozmýšľal?
Chalani mam otazku. Ked mi napisali, ze predpokladany termin odoslania je 23 tyzden, tak kedy mi to realne moze prist? Az v 24 ci to stihaju este v tom 23?
Lebo ak az v 24tom tak neviem ako si ho prevezmem. Budem na poobednej a ak mi bude volat kurier tak zrejme ani telefon nebudem pocut. Co v takom pripade?
Nechaju mi to u susedov?
Chalani mam otazku. Ked mi napisali, ze predpokladany termin odoslania je 23 tyzden, tak kedy mi to realne moze prist? Az v 24 ci to stihaju este v tom 23?
Lebo ak az v 24tom tak neviem ako si ho prevezmem. Budem na poobednej a ak mi bude volat kurier tak zrejme ani telefon nebudem pocut. Co v takom pripade?
Nechaju mi to u susedov?
Mne v 12tyzdni mali poslat poslali v 12 tyzdni utorok a stvrtok (o 2 dni )som to mal doma mimo ba to dorucia asi az piatok
Čakáme ešte karboňákov
Mimochodom, dnes som sa prvýkrát lepšie pozeral na tie karbóny (predtým nie, lebo to rozodnutie nedávať do karbónu peniaze som urobil hneď na začiatku) a vidím, že taká CF 8 je za znesiteľnú sumu. O takom nikto nerozmýšľal?
no este nemame, 10 tyzdnov si musime pockat...
ja som pozeral aj CF 9, ten cenovy rozdiel tam nebol az taky velky a maju ho na sklade. Ale chcel som 27,5" a musim povedat, ze AL sa mi aj viac paci...
Dobrá voľba. Ešte sa na fórach intenzívne špekuluje, či 650B alias 27,5" nie je len móda, ale podľa všetkého, čo som najazdil (a načítal ), je to way to go.
povodne som uvazoval nad 29". tam su urcite vyhody preukazane meraniami. Akurat som o tom nebol uplne presvedceny z hladiska toho ako to vyzera. Skor naopak. Preto su pre mna 27,5" idealna volba. Uvidime v praxi a hlavne terene
Nechaju mi to u susedov?
Záleží kedy ho vyskladnia. Ak v pondelok, utorok, malo by to v pohode prísť, ak v stredu a nič sa neudeje, mohlo by to byť v Blave (otázka na zváženie, či si preto vieš zájsť ak ti to v piatok nebudú viesť). Mne to vyskladnili v týždni, ktorý mi potvrdili v pondelok poobede a v stredu bol v ZA, asi sa ponáhľali, lebo vo štvrtok bol sviatok
Nechaju mi to u susedov?
Toto je telefón na UPS na Slovensku:
+421xx16877 (kde xx je predvoľba podľa krajského mesta, kam bydliskom patríš)
Vo chvíli, keď uvidíš na web-trackingu, že Bratislava - destination scan - tak na to číslo zavolaj, a opýtaj sa, kde je tvoja objednávka - identifikuj ju podľa čísla objednávky, ktorú dostaneš predtým mailom - a detaily doručenia dohodnete.
Mik98
mne poslali mail o vyskladneni v stredu - presne v tom tyzdni ked mal byt dodany ,
v piatok bol v BA, v pondelok u mna doma
ak teda v danom tyzdni pride tebe mail uz v utorok, myslim ze ho v tom tyzdni mat doma budes....
co sa tyka kuriera.. ved ti ho predsa po dohode moze doviezt aj doobeda...
nahodou niekto kto sa chysta spravit objednavku a je z BA ? potreboval by som dve Geardrop nr 29, pripadne vymenim 27cku za 29ku
Ty si ten prípad, že si si k Nerve AL 6 objednal 27? Čítal si môj príspevok vyššie? post822595.html#p822595
Upozornil som na to Tomáša Glabazňu, ale zatiaľ na to nereagoval.
Keby som bol na tvojom mieste, asi by som rozmýšľal, či sa nepokúsiť to vyreklamovať, však oni tam majú chybu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Haha, nechcem ísť príliš off-topic, ale tá metafora o ženách celkom nesedí, pretože rozličné etniká majú nielen rozličnú farbu, ale aj rozličný dizajn, v detailoch, ktoré zavážia
Ale naspäť k téme:
Zatiaľ sa zdá, že nikto nemal väčší problém s objednávkou, nikto nečakal dlhšie, než bolo deklarované, keď už tak kratšie, ani nedostal nič čo nechcel, komunikácia je dobrá. Ja čakám nejaké komponenty pozajtra, trvalo to o dosť dlhšie, než doručenie samotného bajku, ale boli objektívne prekážky - sviatky, veľký objem objednávok atď.
S dovolením to teraz zverejňujem, pre prípad, že by mal v budúcnosti pochybnosti aj niekto iný.
Skutočne, keď si to skúsite tu:
http://www.canyon.com/_en/accessories/#category=F09 a preklikáte sa k Nerve AL 6,
navedie vás to ku Geardrop No. 27 - ČO JE NESPRÁVNE! Ak tam v budúcnosti niekto kliknete a ukáže vám 29, tak to preto, lebo to snáď časom opravia, kontaktoval som ich. Písal som T. Glabazňovi a ten potvrdil, že 29 je LEN pre AL 6, pretože ten má vzadu QR, všetci ostatní od 7 po 9 SL majú thru-axle, preto aj inú pätku - 27.
(aby som bol úplne presný, tu hovoríme len o hliníkových 27,5", karbóny aj dvadsaťdeviny majú zase niečo iné, pochopiteľne.)
Edit:
inak sranda, o svojej skúsenosti s do*****ou prehadzovačkou a skrivenou pätkou hneď na tretí výjazd som tu písal a za posledné tri dni mi dvaja kamaráti povedali, že sa im to tiež doteraz nikdy nestalo a teraz obom áno - princíp ten istý - zachytený konár. Keď som kupoval bike, tak som v tom roztúžení úplne ignoroval doporučenia brať rovno aj náhradné pätky. Teraz vidím, že je to ozaj dobrý nápad.
A ty kerého čakáš?
Čakáme ešte karboňákov
Nechaju mi to u susedov?
Nechaju mi to u susedov?
Mne v 12tyzdni mali poslat poslali v 12 tyzdni utorok a stvrtok (o 2 dni )som to mal doma mimo ba to dorucia asi az piatok
Čakáme ešte karboňákov
no este nemame, 10 tyzdnov si musime pockat...
ja som pozeral aj CF 9, ten cenovy rozdiel tam nebol az taky velky a maju ho na sklade. Ale chcel som 27,5" a musim povedat, ze AL sa mi aj viac paci...
Dobrá voľba. Ešte sa na fórach intenzívne špekuluje, či 650B alias 27,5" nie je len móda, ale podľa všetkého, čo som najazdil (a načítal
Nechaju mi to u susedov?
Záleží kedy ho vyskladnia. Ak v pondelok, utorok, malo by to v pohode prísť, ak v stredu a nič sa neudeje, mohlo by to byť v Blave (otázka na zváženie, či si preto vieš zájsť ak ti to v piatok nebudú viesť). Mne to vyskladnili v týždni, ktorý mi potvrdili v pondelok poobede a v stredu bol v ZA, asi sa ponáhľali, lebo vo štvrtok bol sviatok
Nechaju mi to u susedov?
Toto je telefón na UPS na Slovensku:
+421xx16877 (kde xx je predvoľba podľa krajského mesta, kam bydliskom patríš)
Vo chvíli, keď uvidíš na web-trackingu, že Bratislava - destination scan - tak na to číslo zavolaj, a opýtaj sa, kde je tvoja objednávka - identifikuj ju podľa čísla objednávky, ktorú dostaneš predtým mailom - a detaily doručenia dohodnete.
mne poslali mail o vyskladneni v stredu - presne v tom tyzdni ked mal byt dodany ,
v piatok bol v BA, v pondelok u mna doma
ak teda v danom tyzdni pride tebe mail uz v utorok, myslim ze ho v tom tyzdni mat doma budes....
co sa tyka kuriera.. ved ti ho predsa po dohode moze doviezt aj doobeda...
Ty si ten prípad, že si si k Nerve AL 6 objednal 27? Čítal si môj príspevok vyššie?
post822595.html#p822595
Upozornil som na to Tomáša Glabazňu, ale zatiaľ na to nereagoval.
Keby som bol na tvojom mieste, asi by som rozmýšľal, či sa nepokúsiť to vyreklamovať, však oni tam majú chybu.