Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ako sa poznam kym sa rozhybem tak nebudu ani 6.0...
To poznám, ja som tiež ťažkorozhýbací typ. Vedel som len, že tento rok chcem kúpiť bicykel, nejaký "lepší", plusmínus som si rozmyslel cenový strop, inak som nevedel nič. Potom prišlo intenzívne čítanie - či full, aké rozmery kolies, čo je to vlastne za štýl, čo jazdím, alebo chcem jazdiť atď atď. Keď sa mi zdalo, že v tomto mám jasno, pozrel som fóra a recenzie a rýchlo som narazil na kańonovcov a nervy, našiel som sedmičku on stock, napočítal v duchu do desať a objednal. Asi tak o dva týždne od začiatku tohto celého procesu som už jazdil a odvtedy chodím vysmáty
Tentokrát sa mi neotáľanie vyplatilo.
smrtak
veru, šestky sú teraz zrovna akosi vychytenejsie ako sedmičky, ako hovoríš, rozdiel 3 týždne, hm.
Zdtavim, dnes objednany nerve al 7.0, dlho som vyberal, ale dnes po osobnej obhliadke a prevezeni u smrtaka bplo rozhodnutie jasne
Dufam ze termin dodania neznenia, terax to je 12-17.5. To sa da vydrzat
Smrtak dakujem.
Prihodím radu budúcim objednávateľom Nerve AL 6 alebo 7. Zvážte, či si nedať pribaliť aj gripy, napr. http://www.canyon.com/_en/accessories/#category=F11&id=30194
Dnes som robil trochu údržbu a všimol som si, že tie šesťeurové, čo tam máme zo škatule,
už javia výrazné známky opotrebenia - po cca 300 km a žiadny pád ani zlé zaobchádzanie - jeden je na konci natrhnutý, druhý má na povrchu predranú vrstvu v jednom mieste, to je z voľákeho odpadu či čo. Tie linkované Ergony (out-of-the-box ich má 8 a 9)
vyzerajú celkom dobre, sú ergonomicky vytvarované (hence the name) a hádam vydržia viac a nestojí to majland + dostanete zľavu pri kúpe biku.
Edit po prečítaní vyššieho: btw, aj po odoslaní objednávky sa ešte nejaký čas dá niečo prihodiť, tak to tuším niekde na ich webe tvrdili, detaily si nepamätám.
Za tie ergony sa môžem prihovoriť. Mám ich už pomaly rok. Dobre držia na ruke, pády im nerobia žiadne problémy a aj tá guma je stále v bezchybnom stave.
Duroslav:
Ano da sa prihodit tovar aj po objednavke bicykla. Mne odpovedali na email a poslali novu fakturu do 40minut! Celkovo emailova komunikacia zo strany Canyonu bola zatial vynikajuca a rychla. Z CTM mi na email ani po skoro 3 tyzdnoch neodpovedali
Nazdar bikeri. Ma tu niekto bike Canyon Nerve Al 29,velkost L,XL (modely len 2014) ? Michalovce a okolie.max.Presov,Kosice.,jedno aka vybava,chcel by som len vyskusat ram,kedze za tie peniaze zaslane na slepo mam obavy. Doplnujem flotilu o celopero a Canyon mi ucaroval. Hlaste sa prosim
Devina je super. Pristihnes sa ako 30minut si ju len tak obzeras, studujes kazdy jej detail... nic jej nechyba, nemam vlastne v com relne uvazovat o upgrade. A ta cierno-biela je proste krasna. )
Zdtavim, dnes objednany nerve al 7.0, dlho som vyberal, ale dnes po osobnej obhliadke a prevezeni u smrtaka bplo rozhodnutie jasne
Smrtak dakujem.
Rád som pomohol v rozhodovaní, dúfam že ti termín dodržia, nech sa z neho čo najskôr tešíš .
Chalani neviete poradit, ktore brzdove platnicky pouzit pre nerve al 6.0 ? Su tam acera BR-395 brzdy... myslim ze BR-M515ky by mali sediet, ale nie som si 100% isty
Vyzerá to, že si počkáš nejakých 5 týždňov, nevadí, trpezlivosť sa vypláca. Mimochodom, ktorá farba, cyan alebo acid alias Wehrmacht ? Cyan je krásny, zatiaľ som tu sám aciďák.
Cierno modra cize ta cyan.
A to ze si pockam 5 tyzdnov je v poho. Ja na neho "cakam" uz od februara kedy som si ho vytipoval.
Inak zaujímavé, ako volili tie farby. Niežeby na farbe nejak fest záležalo, ale poteší a pre mňa subjektívne poradie krásy farieb je:
1. Black/Cyan - 9 SL a 8
2. Grey/Red - 9 SL a 6.
3. Black/White - 9, 7, 6
4. Acid Storm - 9, 8, 7
Teda mi vychádza, že 6 má lepšie voľby ako 9 (sorry Braňo , nič proti B/W), podobne zle je na tom 7, 8 je fajn a samozrejme že 9 SL je na tom najlepšie.
Pripomínam, je to len subjektívne. A ja si subjektívne užívam môj Acid naplno, jazdí to krásne a o to go.
Hehe, naa moju bielo-ciernu nesahat ) ale je fajn ak si kazdy najde podla chuti. Osobne si myslim,ze ten bike je tak super,ze cernoska/beloska/aziatka... zamiloval by som sa hned tak ci tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To poznám, ja som tiež ťažkorozhýbací typ. Vedel som len, že tento rok chcem kúpiť bicykel, nejaký "lepší", plusmínus som si rozmyslel cenový strop, inak som nevedel nič. Potom prišlo intenzívne čítanie - či full, aké rozmery kolies, čo je to vlastne za štýl, čo jazdím, alebo chcem jazdiť atď atď. Keď sa mi zdalo, že v tomto mám jasno, pozrel som fóra a recenzie a rýchlo som narazil na kańonovcov a nervy, našiel som sedmičku on stock, napočítal v duchu do desať a objednal. Asi tak o dva týždne od začiatku tohto celého procesu som už jazdil a odvtedy chodím vysmáty
Tentokrát sa mi neotáľanie vyplatilo.
smrtak
veru, šestky sú teraz zrovna akosi vychytenejsie ako sedmičky, ako hovoríš, rozdiel 3 týždne, hm.
Smrtak dakujem.
http://www.canyon.com/_en/accessories/#category=F11&id=30194
Dnes som robil trochu údržbu a všimol som si, že tie šesťeurové, čo tam máme zo škatule,
už javia výrazné známky opotrebenia - po cca 300 km a žiadny pád ani zlé zaobchádzanie - jeden je na konci natrhnutý, druhý má na povrchu predranú vrstvu v jednom mieste, to je z voľákeho odpadu či čo. Tie linkované Ergony (out-of-the-box ich má 8 a 9)
vyzerajú celkom dobre, sú ergonomicky vytvarované (hence the name) a hádam vydržia viac a nestojí to majland + dostanete zľavu pri kúpe biku.
Edit po prečítaní vyššieho: btw, aj po odoslaní objednávky sa ešte nejaký čas dá niečo prihodiť, tak to tuším niekde na ich webe tvrdili, detaily si nepamätám.
Ano da sa prihodit tovar aj po objednavke bicykla. Mne odpovedali na email a poslali novu fakturu do 40minut! Celkovo emailova komunikacia zo strany Canyonu bola zatial vynikajuca a rychla. Z CTM mi na email ani po skoro 3 tyzdnoch neodpovedali
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=3281#tab-reiter2
Stem length 70 alebo 80 mm podľa veľkosti rámu, Handlebar width 720mm univerzálne.
Smrtak dakujem.
Rád som pomohol v rozhodovaní, dúfam že ti termín dodržia, nech sa z neho čo najskôr tešíš
Vyzerá to, že si počkáš nejakých 5 týždňov, nevadí, trpezlivosť sa vypláca. Mimochodom, ktorá farba, cyan alebo acid alias Wehrmacht
A to ze si pockam 5 tyzdnov je v poho. Ja na neho "cakam" uz od februara kedy som si ho vytipoval.
Budeme dvaja cyanový
Inak zaujímavé, ako volili tie farby. Niežeby na farbe nejak fest záležalo, ale poteší a pre mňa subjektívne poradie krásy farieb je:
1. Black/Cyan - 9 SL a 8
2. Grey/Red - 9 SL a 6.
3. Black/White - 9, 7, 6
4. Acid Storm - 9, 8, 7
Teda mi vychádza, že 6 má lepšie voľby ako 9 (sorry Braňo
Pripomínam, je to len subjektívne. A ja si subjektívne užívam môj Acid naplno, jazdí to krásne a o to go.
Este by bolo zaujímavé ak by spravili cely ram cyanovy
Nieco ako je spectral v červenej ...
Este by bolo zaujímavé ak by spravili cely ram cyanovy
Nieco ako je spectral v červenej ...
Nuž o tom potom, spectral je neprekonateľný.