Hladam nieco podobne, ten vyber zatial vidim takto:
1: Grand canyon: je to hlinik ale za dobru cenu
2: Focus Raven: dobra cena a neurazi
3: Scott Scale: stylovy ale musis si dost hodne priplatit
Podla mna Scarinko je ako podpriemerna zena, nevie co chce, teda, mysli si, ze vie co chce, ale ... (ak som nahodou urazil nejaku zenu, vobec mi to nevadi, ako otec dcery, syn matky a horsia polovicka mojej polovicky ...)
Bojis sa China karbanu, a pritom iba menej ako 10% sa vyrobi inde
Karbon vs AL je max 1kg rozdiel.
Takze postaci, ked sa rano poriedne vytoto, pojdes jak raketa
Nerozmyslal si na custom Ti HT?
Vsetko si navrhnes ako chces, mas to co chces, a do 1k sa zmestis (pokial sa nevolas "a svarovskeho kamienky su kde?"
Popripade trail bike alebo ram? Dartmoot je dostatocne lacny a odolny.
Viem, že bol jeden belgičan, ktorého stránku som si radšej nezazáložkoval, pretože sa tam dopredu platilo 500€ za konzultácie a nákresy, ale nemať ženu a deti, tak už rám visí nad televizorom ?
Vyzerá zaujímavo ten Trek. Ošahal som si už v téme spomínaný Focus Raven, ale 8.7 verzia je ťažká. A 8.8 je len o pol kila ľahšia a za 1900€. To Scott Scale 930 za 1600€ je ešte o 700g ľahší, ale bez teleskopky a len so 100mm vidlicou (chcel by som 120mm). Za to Focus má lepší uhol 66,5 vs. 67.9 (Scott so 120mm vidlou by mal 67?). Aj Merida Big.Nine TR 5000 vyzerá zaujímavo rám, ale za 2300€ je drahá za ponúkanú výbavu (kolesá a vidlica by išli preč, čiže výdavky navyše).
jaj ano na Meridu som uplne zabudol, ta sa mi velmi paci, len tie ceny.
Akoze ten Scale sice nema teleskopku ale aspon si das presne taku ako chces. Je inak otazne ako velmi citit rozdiel medzi 100 a 120mm zdvihom..
Na súčasnom bajku som menil zvih zo 100 na 120 a cítim rozdiel. Takýchto bajkov s uhlom pod 68 a 120 vidlou sa začína objavovať viac: Mondraker Chrono Carbon DC, Rose PDQ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1: Grand canyon: je to hlinik ale za dobru cenu
2: Focus Raven: dobra cena a neurazi
3: Scott Scale: stylovy ale musis si dost hodne priplatit
Bojis sa China karbanu, a pritom iba menej ako 10% sa vyrobi inde
Karbon vs AL je max 1kg rozdiel.
Takze postaci, ked sa rano poriedne vytoto, pojdes jak raketa
Nerozmyslal si na custom Ti HT?
Vsetko si navrhnes ako chces, mas to co chces, a do 1k sa zmestis (pokial sa nevolas "a svarovskeho kamienky su kde?"
Popripade trail bike alebo ram? Dartmoot je dostatocne lacny a odolny.
Alebo to sprav ako ja, kup si 4 bajky
Vsetko si navrhnes ako chces, mas to co chces, a do 1k sa zmestis
Kde konkretne si viem taky ram objednat?
(a overovanie podkladov, vykresov, dokumentácie), angličtina nie je ich najsilnejšia stranka
https://www.reddit.com/r/bicycling/comments/dn1c4h/waltly_custom_titanium_bike_from_china_look/
Nemám osobnú skúsenosť, ale Walty, Pytitans official store, ...
Alebo pozri
http://chinertown.com/index.php/board,23.0.html?PHPSESSID=b2gkgeut24tt1efq7t7k7don34
Viem, že bol jeden belgičan, ktorého stránku som si radšej nezazáložkoval, pretože sa tam dopredu platilo 500€ za konzultácie a nákresy, ale nemať ženu a deti, tak už rám visí nad televizorom ?
Akoze ten Scale sice nema teleskopku ale aspon si das presne taku ako chces. Je inak otazne ako velmi citit rozdiel medzi 100 a 120mm zdvihom..
HA <68° SA >75°, 31,6mm sedlovka