Ako je to pri tych teleskopkach, je to len 0/1 poloha alebo to vie ostat v polohe kde to zasuniem? Niekedy by sa hodilo sedlovku zatlacit len kusok koli lepsej stabilite na biku a jemnemu prislapavaniu ale ak mam napr 150mm a treba ju dat na doraz dole tak to asi velmi nepomoze.
scarinko: na bezne jazdenie staci 125tka, ak teda nemas cez 180, ked si chces skocit, alebo nieco komplikovanejsie, tak 150tka sa zide. Ak mas povedzme tak 185, tak asi radsej tu 150tku. Avsak, mozes to riesit tak, ze si nechas packovy upinak a proste tam, kde je 125 malo, si proste das dole a ziskas dalsie cm. Ale ja osobne by som do 27.2 nesiel, nechapem preco vobec sa take este robia. To je snad este vacsia obskurnost ako 15mm oska na jednokorunkovej 180mm vidlici s 38nohami.
tak asi koli vahe setria priemer trubiek, neviem fakt. Mozno ze karbonove 27,2 lepsie pruzia tym ze maju maly priemer. Tiez by som rad 31,6 alebo napr je v hre ta 30,9 ale vsetko to zavisi od ramu. zarezat cely vybera ramu koli jednej vlastnosti ktora sa da riesit aj ked nie uplne najidealnejsie (120+ mm) je take ze ehm.
Stale je v hre ram s 30,9 a tam sa uz najdu aj vyssie zdvihy. Aj tak mi pride cudne mat v strede sedlovky ten "golier", uz vidim ako to derie gate na stehnach copyrightwww.oneupcomponents.com www.oneupcomponents.com
Ano, kvoli pruzeniu karbonovej sedlovky , pre ram bez teleskopky je to ok, ale kto uz dnes chce jazdit bez nej, ked vidim, co jazdia uz na XC
Kazdopadne, 27.2 ma velmi male moznosti, oproti 30.9 (31.6). Aj pre pripad nasledneho predaja.
Radsej brat 31,6 ram, lebo tam das aj 30,9 sedlovku s adapterom. Ja som zistil az ked bol Hornet doma (na ten radsej nepozeraj, ma 2,7kg ), ze tam nedam 31,8 sedlovku, tak som musel zhanat inu. A sedlovku uz by som do buducna bral iba 30,9 , kvoli univerzalnosti, kedze tu vies dat do 30,9 ramu a s uz spomenutym adapterom aj do 31,8.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://eu.oneupcomponents.com/products/dropper-post-v2
Stale je v hre ram s 30,9 a tam sa uz najdu aj vyssie zdvihy. Aj tak mi pride cudne mat v strede sedlovky ten "golier", uz vidim ako to derie gate na stehnach
Nečítal som to spätne, riadil som sa názvom témy.
Kazdopadne, 27.2 ma velmi male moznosti, oproti 30.9 (31.6). Aj pre pripad nasledneho predaja.
mizaky si nevidel moju predoslu sedlovku
vzdy to bude bud o kompromisoch alebo to bude drahe