chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
nový NN je už doma zajtra pojdem vyskúšat
nahadzovanie išlo super , bud som sa to už naučil robiť , alebo maxxis a schwalbe sa nahdzujú o dost lahšie ako continentaly tie som nedokázal nahodit tak putovali na Oravu. teda putovali hlavne preto bo to su strašné balóny na moj vkus.
Ahojte, chcem kupit novy plast dozadu doteraz som jazdil Schwalbe Racing Ralph bol som s nimi vcelku spokojny zadny je uz KO predny este vydrzi. Mohli by ste mi pls poradit ci zostat pri rovnakych plastoch alebo zvolit nieco ine (strop 20e/plast+-; moj prvy mtb prvykrat idem kupovat plaste). Jazdim 60% les 30%cesty 10% strk vacsinou okolie P.Inovca.
ahojte potreboval by som poradit, kupil som si horsky bicykel CTM RAMBLER 3.0 29" 2016, ale zistil som ze na nom chodim viac po asfalte ako po lese ci terene. takze moja otazka smeruje, vedeli by ste mi poradit plaste ktore by mali mensi odpor na ceste ? alebo tu pomoze len cross bicykel ? teraz tam mam WTB Nano 2,1 29 Comp ? alebo skusil niekto na MTB namontovat cross kolesa ?
zihadlo 5 v podstate mas aj nemas pravdu. Kolesa 29er maju priemer rafika 28". Cize rovnaky ako cross alebo cestne bajky.
Treba k tomu povedat len tolko, ze je potrebne si zistit na aky tlak sa da dany rozmer plasta hustit na tych "29" rafikoch.
Niektore rafiky znesu aj max tlak cross plasta (casto aj 6bar) ale niektore len napr 4-5bar v danom rozmere.
Este treba doplnit tento cross upgrade 29er aj o vhodnu cross dusu.
ahojte potreboval by som poradit, kupil som si horsky bicykel CTM RAMBLER 3.0 29" 2016, ale zistil som ze na nom chodim viac po asfalte ako po lese ci terene. takze moja otazka smeruje, vedeli by ste mi poradit plaste ktore by mali mensi odpor na ceste ? alebo tu pomoze len cross bicykel ? teraz tam mam WTB Nano 2,1 29 Comp ? alebo skusil niekto na MTB namontovat cross kolesa ?
Asi hej, stačilo mi vidiet čo s nimi urobili dva dni na Rychlebkach a nejake pojazdenie v Tatrách Niektoré štuple sa držia silou vôle.
Ale na druhej strane pri jazde držia čo sa o aktuálne obutych x-kingoch povedať nedá. Dnes to uz na Kobyle miestami na tých listoch nebolo bohviečo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nahadzovanie išlo super , bud som sa to už naučil robiť , alebo maxxis a schwalbe sa nahdzujú o dost lahšie ako continentaly tie som nedokázal nahodit tak putovali na Oravu. teda putovali hlavne preto bo to su strašné balóny na moj vkus.
rozmyslam nad tymito:
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-continental-x-king-275x22-kevlar/6132
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-schwalbe-nobby-nic-performance-275x225/5238
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-continental-mountain-king-275x22-kevlar/7925
Dik za rady
a načo ti je 2,35? ved 2,2ka je poriadny balon..ako u svalbe 2,30ka
2,35ka maxxis ti ani do rámu nevojde...
Treba k tomu povedat len tolko, ze je potrebne si zistit na aky tlak sa da dany rozmer plasta hustit na tych "29" rafikoch.
Niektore rafiky znesu aj max tlak cross plasta (casto aj 6bar) ale niektore len napr 4-5bar v danom rozmere.
Este treba doplnit tento cross upgrade 29er aj o vhodnu cross dusu.
ja používam na cestu tieto:
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/trekkingove-plaste/continental-contact-2-reflex-trekingovy-plast-drot-32-622-120816-32.html
Ale na druhej strane pri jazde držia čo sa o aktuálne obutych x-kingoch povedať nedá. Dnes to uz na Kobyle miestami na tých listoch nebolo bohviečo.