zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Pozerám na profil tvojho ráfiku, pokiaľ tam nedáš nejaký vyslovene blbý plášť tak by to malo ísť aj doma nafúknuť bez problémov, prinajhoršom budeš musieť nahodiť viac vrstiev nejakej pásky do stredu.
Avšak je pravdou, že NoTubes ráfy s páskou sú "tubeless frendlier" v porovnaní s prestavaným klasickým ráfom.
V každom prípade sú podľa mňa výhody na strane bezduší
Kombinacia tubeless patka /taka drazka na patku plasta/ rafku a tubeless patka plasta /hrubsia ako bezna/ nevyzaduje tmel, trochu tmelu moze pomoct pripadne nerovnosti zatesnit a nebude sfukovat , postaci obycajny zatesnovaci tmel. Ale defekty budes musiet riesit klasicky. Ostatne kombinacie vyzaduju tmel.
Ovsem neviem, ci napis na plasti "tubeless ready" znamena aj "tubeless patku" .. to musi povedat niekto iny, ja som take plaste este nemal. Ale snad ano.
Ak pouzijes light-ust plast /to je taky, co nema vnutorny zatesnovaci obal/ , tiez nemusis pouzit ziaden tmel, ale bude rychlejsie sfukovat. Zatesnovaci tmel by mal plsat zatesnit aby drzal vzduch. Ako rychlo a ako sa to bude spravat zalezi na vyrobcovi a plasti. Inak sa choval Hutchinson, inak Schwalbe fullUST, inak sa chova lightust Geax.
btw ja pouzivam tmel slime a som spokojny
konkretne Race King UST funguje bez tmelu uplne spolahlivo, ja som ho tam nakoniec pre istotu dal
Používam tmel od NoTubes, k spokojnosti. Okrem jedného rozrezania boku plášťu kedy nemal tmel šancu, som nedefektil (alebo aspoň o tom neviem).
Ja sa inak k tejto problematike nebudem vyjadrovat, kazdy nech si jazdi co chce
ps:mal som schwalbe FULL! UST plaste /a nie jeden/, ktore sfucali za 2 dni .. nebol tam defekt, ventilok bol ok, tesnenie na patkach 100%. Fucali cez mikrodierky pri stuploch