zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
K povolenemu min tlaku. Maxxis ignitor ma 2,3 bar jazdil som ho vpredu na 1,5 skaly, korene, nesetril som... A za ten rok ziaden defekt ani seknutie. Fat alberta takisto a nebol problem.
To jezus: take tlaky jazdim od roku 2004, kedy som presedlal na balony sirky 2,4, som zvyknuty na makke gumy. Tak si nevymyslaj bajky.
Mne ide o grip a pohodlnu jazdu, valivy odpor je posledna vec ktoru riesim. Ride 4fun
Bezduse mam na 1,5-1,8 a uvidime casom ako sa to bude spravat. Potom napisem co prax priniesla a nebudem teoretizovat
Tie plaste co mam maju minimalne tlaky 1,6.
inak ako novic s bezdusovym prednym som za 2 bary
http://www.bicykle.eu/ponuka-tovaru/schwalbe-plaste/
To, čo niekto nazval "plávaním" je vec pocitu a zvyku. Ja mám zase nedobrý pocit v zákrutách pri prehustených pneumatikách. Mám dojem, že idú skôr do šmyku.
DT-Swiss MCC 370 Disc.
ďakujem