Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
-24% ACID MTB Downhill 29 x 2.4 - 2.8" duša, galuskový ventil 40 mm
6,79 €
-24%
MOC 8,95 €
-10% Continental Race 27 x 3/4 - 27x1 duša, galuskový ventil 42 mm
8,09 €
-10%
MOC 8,99 €
savings Schwalbe 29" x 2.10-3.00" duša, galuskový ventil 40 mm
8,69 €
savings
MOC 14,49 €
savings Continental MTB 27.5"x1.75-2.5" duša, autoventil 40 mm
3,89 €
savings
MOC 8,99 €
Teraz ten isty tmel na Vittoriach a ostal iba jemny povlak a vsetky tie ciastocky z tmelu sa po roku jazdenia asi natlacili k patke, alebo kam, ale ostalo mi iba ciste lepidlo bez cohokovlek co v nom plavalo a aj bez jezkov.
zeby pred pouzitim pneu umyt ?
Jedná sa hookless ráfik + tubeless plášť. Najazdené zatiaľ max 100 km. Mať obavy, že mi strelí niekde počas jazdy, alebo to mohlo byť len vyšším použitým tlakom pri nahadzovaní pneu a treba na to dávať väčší pozor ako pri klasike? Normálne jazdím okolo 1.6-1.8 bar vpredu, 1.8-2.0 bar vzadu.
Aké máte skúsenosti z hookless ráfikmi a Specialized plášťami? Prípadne, sú niektoré plášte pre hookless ráfiky vhodnejšie?
Tak uvažuje či chyba plášťa, blbá kombinácia alebo len smola. Dám tomu ešte šancu a snáď si niekde počas výjazdu nerozbijem hubu.
Len dodám, že so servisom mám len tie naj skúsenosti. Dávam si tam robiť všetky roboty na ktoré si buď netrúfam (centrovanie, vypletané) alebo sa mi s nimi už nechce trápiť (vidla, tlmič). Hlavne kvôli majiteľovej precíznosti šikovnosti.
Lepšie asi nahodiť pätky bez tmelu a potom opatrne sfuknut a naliať tmel cez ventil....
Upratovať by sa mi to teda nechcelo
už pri 2,2 mi pekne sadli pätky,mlieko som dolieval cez ventilky