Neviete niekto vysvetlit spravny postup ako centrovat koleso, dnes som to robil tak podla intuicie, ale dopadlo to dobre, je to uplne rovne, totiz, tam kde bolo krive (rozmedzie asi troch spajli) tam som tie spajle dotiahol trocha a vyrovnalo sa to...len som cital, ze ked sa jedna dosponuje, dalsie treba povolit...a tak neviem ci mi to nejak nemoze teraz prasknut alebo co...niekto tu pisal ako si prilis dotiahol spajle a potom mu to odpalilo koleso...
tulenik:
Tiez mam nazor ,ze ak clovek nieco nevie ,ma si to nechat spravit odbornikovi . A ak sa to chce naucit ,tak sa treba ucit na niecom coho nebude samozrejme skoda . K tomu vsak casto treba aj kvalitne naradie a niehoho kto to spravne nauci .
A podľa mňa by to malo závisieť od toho aký je deň, v pondelok až štvrtok by si to mal každý centrovať sám, aby to v piatok ešte stihol odniesť do servisu, nech môže aspoň cez víkend jazdiť!
Ale to by potom vlastne v piatok vo všetkých servisoch nič iné nerobili, len centrovali kolesá!
Nie ze by som chce došťať najdalej, ale nechapem preco mate problem s tym, ak niekto sa chce nieco naucit na vlastnom matrosi. Ved ak si nieco znici, vas to nebude stat ani cent. Neviem, ci sa to da cez pismenka, ale ak by som vedel centrovat kolesa, tak mu poradim a neodrazoam ho byt lepsim.
Zdravim...
Potreboval by som vycentrovat kolesa v BA ..niesom odtialto preto sa pytam co by ste mi odporucili.. alebo aj niekoho.. + aspon orientacne cenu.. Poznam tu len kaktus ale to je pre mna pekne daleko... dik moc za odpovede
.. Poznam tu len kaktus ale to je pre mna pekne daleko... dik moc za odpovede
Junáčik, je pekné vedieť, že Kaktus ti je ďaleko, ale nič to nehovorí o tom, čo by ti mohlo byť blízko... Devínska Nová Ves? Vlado Dostál. Rusovce? AFG. Podunajské Biskupice? Športservis. Rača? Karpatybike. Ružinov? Greenbike alebo JMK. Petržalka? Ciutti. Centrum? Ajajáj... napr. Koprna (Zanzo), Vysoká, IMK... A či Turbi v Pezinoku alebo Havrila v Moste? Koliesko v Stupave?
Ach jaj, ty si už len pejo...
dik nieco take som potreboval ... ani nevies ako si mi pomohol..
ano... mas pravdu .. zabudol som napisat ze petrzalka- moja chyba...potreboval som nieco petrz/centrum
..dakujem za vycerpavajucu odpoved a peja si nechaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tvoj je 40-ty ....ale málo konštruktívny
len som reagoval na tvoj príspevok, že podľa mňa nieje úplne OK začínať na veciach ktoré mohli stáť dosť veľa €....
Tiez mam nazor ,ze ak clovek nieco nevie ,ma si to nechat spravit odbornikovi . A ak sa to chce naucit ,tak sa treba ucit na niecom coho nebude samozrejme skoda . K tomu vsak casto treba aj kvalitne naradie a niehoho kto to spravne nauci .
Ale to by potom vlastne v piatok vo všetkých servisoch nič iné nerobili, len centrovali kolesá!
Najlepšie si zapamätáš,ak dokatuješ drahú vec.
Rovnako,ako mariáš sa naučíš hrať iba vtedy,ak prehráš veľký balík.
Tak kto najďalej doští?
ahaaa, tak o tomto to je...
Podľa prieskumu Heca doští najďalej!
hehe
že by OBRÁTENÝ KRVNÝ OBEH
Potreboval by som vycentrovat kolesa v BA ..niesom odtialto preto sa pytam co by ste mi odporucili.. alebo aj niekoho.. + aspon orientacne cenu.. Poznam tu len kaktus ale to je pre mna pekne daleko... dik moc za odpovede
Junáčik, je pekné vedieť, že Kaktus ti je ďaleko, ale nič to nehovorí o tom, čo by ti mohlo byť blízko... Devínska Nová Ves? Vlado Dostál. Rusovce? AFG. Podunajské Biskupice? Športservis. Rača? Karpatybike. Ružinov? Greenbike alebo JMK. Petržalka? Ciutti. Centrum? Ajajáj... napr. Koprna (Zanzo), Vysoká, IMK... A či Turbi v Pezinoku alebo Havrila v Moste? Koliesko v Stupave?
Ach jaj, ty si už len pejo...
ano... mas pravdu .. zabudol som napisat ze petrzalka- moja chyba...potreboval som nieco petrz/centrum
..dakujem za vycerpavajucu odpoved a peja si nechaj...