Som tocil 44 na 14-16 pri kadencii okolo 85, t.j. okolo 30 km/h na zatazi -2, takze moc som to neprepaloval. Aj tak im to o pol osmej vecer vadilo. Ale ta nasa bytovka je taka divna, pocut tam vsetko. Predtym v panelaku to nikomu nevadilo. Alebo predchadzajuci sused bol huchy
Cosmos by bol so spatnym dodavanim prudu fajn, len aby nam potom pri poriadnom treningu nepraskali ziarovky
V nasom baraku je toho hlavne v noci tiez dost pocut,ale na trenazer sa nikto nikdy nestazoval.Mam pod nim karimatku ta perfektne izoluje ja si nepamatam nejaky hlucny trenazer...
jasne, ze sa doteraz nikdo nestazoval, lebo keby som pocul v posteli pri zaspavani zvuk prudoveho lietadla pri pristavani, tak by som si myslel skor, ze sibe mne, a nie, ze sused bajkuje po garzonke o ploche 20 m2...
a nemal by som sa komu stazovat... nemaju susedia len kruhy pod ocami???
Vcera som zazvonil susedovi este v obleku cestou z prace, najskor si asi myslel, ze ho prisiel navstivit nejaky jehovista... Ked som mu spomenul, ze som ten novy sused, co mu robil ramus nad hlavou, zacal sa mi ospravedlnovat, ze oni nevedeli co to nad nimi huci, ze taky zvuk v zivote nepoculi, vraj sa vsetko triaslo
Tak sme sa normalne a slusne dohodli, ze to nejako popodkladam a ze budem jazdit pomalsie, nakoniec sme si este spolocne zanadavali na tu modernu vystavbu.
Jeho manzelka mi pri odchode este s usmevom zazelala dobry trening a vela uspechov pri bikovani, takze pokracujeme dalej
Hluk z trenažéra! To mi dačo vraví . Ale stara susedka sa pod nami nestažovala, to iba jej syn, co ju chodil aj s rodinou navstevovat. Teraz maju vsetci klud. Mam toho plne zuby /chodim do fitka/
Ja mám pod sebou majiteľa bytu a keďže mu platíme dosť a včas, nemôže a ani sa nesťažuje na hluk trenažéru. No urobila som malý kompromis: mám trenažér na karimatke Edit: Otázka: aj ho niečím mažete?
este ma tak napadlo ked tu pisete ako vela trenujete, tak nepostrehli ste nejake nezaduce efekty na geometriu ramu? Lebo niekde na nete bola podobna tema a tam par ludi tvrdilo, ze ked je nejaky ram (nejaky moderny tj. zoslabovany a pod.) dlho upevneny v tom trenezeri a nejak vela sa na nom maka tak to posobi na geometriu. No ja neviem ci je na tom nieco pravdy ale je rozumne pacht do trenazera drahy bike, ktory sa pouziva pocas celej sezony?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..práve som skončil... ako si vedel...? ..no, tých mojich 150W asi susedom nevadí ale ak si točil 1kW tak sa nečudujem... mal by si si kúpiť TACX Cosmos http://www.tacx.com/producten.php?fl=tr ... top=Cosmos
ten dodáva vyrobenú energiu späť do siete ako malá elektráreň...
Cosmos by bol so spatnym dodavanim prudu fajn, len aby nam potom pri poriadnom treningu nepraskali ziarovky
No niekto sa má...
Ja som jednu karimatku prerezal na polovicu a dal som ju len pod trenazer.
jasne, ze sa doteraz nikdo nestazoval, lebo keby som pocul v posteli pri zaspavani zvuk prudoveho lietadla pri pristavani, tak by som si myslel skor, ze sibe mne, a nie, ze sused bajkuje po garzonke o ploche 20 m2...
a nemal by som sa komu stazovat... nemaju susedia len kruhy pod ocami???
Tak sme sa normalne a slusne dohodli, ze to nejako popodkladam a ze budem jazdit pomalsie, nakoniec sme si este spolocne zanadavali na tu modernu vystavbu.
Jeho manzelka mi pri odchode este s usmevom zazelala dobry trening a vela uspechov pri bikovani, takze pokracujeme dalej
Edit: Otázka: aj ho niečím mažete?
http://www.najlacnejsisport.sk/cyklotre ... p-182.html
..takze sa geometria ne(z)meni