Dobrý deň mam taky problém že nemôžem vytiahnuť sedlovku z ramu je to podobný ram ako favorit.Ta sedlovka je hlinikova neviem si rady bicykel stal 6 rokov vyzera ze ta sedlovka prirastla k ramu,skušal som WD aj neake oleje a nič je jak privarená prosím o vaše rady Ďakujem.
musel som kupiť tenky lis na pilku a neako ten lis zlepit na dve drievka aky som mohol rezať sedlovku po častiach ked som sedlovku prerezal na šest časti tak som potom po kuskoch s hasakom vytahoval ale jedna polovica sedlovky bola cela pretoze za sedlovka ma 30cm tak som rozbil ručku pilnika a vlozil som pilnik do vrtačky a brusil brusli a tak trvalo to tyžden daval som kapalinu ale to neako nepovolilo tak som sa poriadne nasral prepačte z diakritiku a dakujem za rady
Presne to som riešil pred pár týždňami. Perfektne pomohla kvapalina na rozpúšťanie hrdze z Lidla. Nastriekal som kus na sedlovku tak, aby kúsok kvapaliny stiekol aj dnu do rámu, plus som kúsok nastriekal zo zadu cez medzeru v ráme. Nechal som roztok pôsobiť asi 10 minút a spolu so sedlom sa mi podarilo sedlovkou pohnúť pohybom do strany a ťahaním von z rámu (dá sa to robiť aj bez sedla - bez rizika jeho poškodenia - s kvalitným hasákom). Postup som pár krát opakoval po každom kúsku ako sedlovka povolila o pár milimetrov. Priebežne som stieral špinavú kvapalinu - zmiešaninu hrdze a kvapaliny s vytiahnutej sedlovky do handry. Nakoniec som sedlovku z rámu vytiahol a pokiaľ sa dalo, vyčistil som aj vnútro rámu.
Riziká - pozor na lak rámu, pozor na zničenie sedlovky, rámu alebo sedla, pozor na netrpezlivosť pri vyťahovaní, aby si sa netresol a pozor na nervy, aby si netresol celým bicyklom. ;-]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolko si to robil?
Riziká - pozor na lak rámu, pozor na zničenie sedlovky, rámu alebo sedla, pozor na netrpezlivosť pri vyťahovaní, aby si sa netresol a pozor na nervy, aby si netresol celým bicyklom. ;-]