Mohli by ste mi poradiť ako riešiť tento problém? Stačí že sú mokré klzáky a po pár minútach ak sú ešte stále mokré tak vidlica stuhne a chod sa znormalizuje až keď vyschnú. Mažem pred výjazdom silikónovým olejom. Vidlicu mám od apríla 2012 a od vtedy ešte nebolo s ňou nič robené. Málo oleja? Alebo je to len "normálne"?
ďakujem za odpovede
posledný komentár: 3. 12. 2013 o 10:24
Na gufero tam máš tie molitanové krúžky pod ním, tie "mažu" gufero. Vo vidle nemusí veľmi čľupkáť olej, stačí mikrofilm oleja na puzdrách a tam veľa oleja aj tak nevojde.
Mohlo alebo aj zožerie??? Prilial si olej do ohňa, tak prosím o bližšie vysvetlenie, aby to nebolo o "dohadoch"
adop: nikdy nezotrie všetko, jemný olejový film sa popod gufero von dostane (ak tam olej je, resp. ak sa dostane až pod gufero).
Nomad: preco namocit nohy? No skus sa pozriet aky problem si opisoval v prvom prispevku. Vyriesilo sa to ?:-)
Ja som sa nikdy nebál nedostatku oleja (však píšu 6 tak 6), ale toho, že ho tam bude veľa bude mi to blbnúť. Však aj prvý krát som to rozoberal hlavne kvôli tomu, že sa 1 cm zdvihu nezanáral (postupne mi za 2 roky asi natieklo z tlmiča). Možno o rok skúsim viac. Ale spolieham sa aj na to, že mi z tlmiču zas nejaký ten ml natečie
je tam nejaké tesnenie ktoré by trebalo vymeniť č
Co sa tyka vzduchoveho vankusa vo vonkajsich nohach, ano mas pravdu, ma to vplyv na chod vidlice, pripadne vytlaci nejake mnozstvo oleja zhora , ale po chvilke sa nadbytocne mnozstvo vzduchu dostane cez gufera von. Cize sa tam trosku da hrat s progresivitou aj na hladinach oleja vo vonkajsich nohach.