Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
EDIT : pred poobednou som zhodil retaz a vybral baterku s radenia , prebehlo to celú kazetu takže odpor retaze to zastavil a neprehadzoval dalej , nechápem tomu jednoducho to je asi dáko softom alebo kde je problem , všade na nete sú problémy len počas jazdy , neradí radí opačne preradí o viac atd. ale vždy napísali po aktualizacii prestalo , oslovím predajcu a skúsim reklamovať nechce sa mi po každej jazde zhadzovat kryt batérie a baterku
znie to ako keby to bolo v nejakom divnom kalibračnom režime, resp. sa to do neho prepínalo.... to prvotné párovanie ti prebehlo ok? ale šak asi ano, keď ti to inak radí ... možno to ale skúsiť celé nanovo
V lete mi vydrzalo tak 40 hodin cistej jazdy na jedno nabitie(600-700km?), teraz v zime to bude trosku menej ale vydrze by som sa nebal. Velmi zalezi ako casto radis
EDIT : pred poobednou som zhodil retaz a vybral baterku s radenia , prebehlo to celú kazetu takže odpor retaze to zastavil a neprehadzoval dalej , nechápem tomu jednoducho to je asi dáko softom alebo kde je problem , všade na nete sú problémy len počas jazdy , neradí radí opačne preradí o viac atd. ale vždy napísali po aktualizacii prestalo , oslovím predajcu a skúsim reklamovať nechce sa mi po každej jazde zhadzovat kryt batérie a baterku
haluz, mam dve AXS XX1 a GX. Na poli cez ktore stupam do lesa je vysoke napatie to co ide cez BK az do Lozorna. Nikdy nic podobne ako tu je napisane sa nestalo. Ani v garazi nezaradi nic samo od seba ani pocas jazdy neblbne. Jediny problem co som davnejsie riesil ze GX obcas vypadlo za jazdy, zaspalo ked som nejaky cas isiel na rovnakom prevode. To vsak vyriesil update.
EDIT: kamarát našiel dáke info na FB v komentoch že to môže robiť batéria viacerí tam písali že im neradilo dobre a rôzne varianty a u 4 luďí bol problém bateria , vymenil som baterku reap. požičak tak uvidím
Jeezis zas? Uz sme si tu cosi taketo raz mali predstavovat Ak ma nahodou niekto na biku 7 bateriek tak si je asi vedomy toho ze sa musi o ne starat. Nieco ako dve kolesa, viem ze ich mam a treba ich dofukovat… Hmm ked si predstavim ze piati ich mame 10 a kazdy mozme dostat defekt, no to nato serem a radsej idem sam.. A pesi
s takýmto prístupom by sme od vynálezu bicykla doteraz jazdili na singlespeedoch mám na bajku 6 bateriek, niekedy v batohu siedmu a vôbec v ničom ma to neobmedzuje. kritizovať niečo čo nemám ani nepoznám je slovenský národný šport
tak a teraz si predstav, že idete spolu piati a všetci máte flight attendant, t. j. každý z vás má v bajku 7 baterií:
1. vidla
2. tlmič 3. sedlovka
4. prehadzovačka
5. ovládač prehadzovačky
6. ovládač sedlovky 7. batéria je v oske kľúk
... to je dokopy len 35 batérií... ktoré zaručene budú všetky fungovať počas celého výjazdu... nádherné riešenie, proste viac bateriek viac zábavy
Ty mas evidentne z tych Sram a CR baterii nejaku traumu. Co ti urobili )????
Boh chran aby na tych bikoch mali este blikacku (mam taku kde idu 2CR baterie), to su dalsie 2CR baterie na bike, takze dalsich 10navyse, to uz by som radsej ani jazdit nesiel ?.
Skoro vsetci v mojom okoli maju axs (gravel aj MTB) a nikto sa nestazuje, nikto nema problemy s baterkami, vsetko funguje.
Mozno treba menej teoretizovat.
Ja by som z toho celého nezmyslu o počte batérií, ktorý sa tu objavil za posledný mesiac už 2 krát zhodnotil asi len toľko, že: Tá CAPRA za 6299 eur je dosť veľká pecka 👌 To sa mi ani nechce veriť, že je za takú cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Medzikus na radenie - controler
Ked je packa nizsie mam lepsi uchyt
1. vidla
2. tlmič
3. sedlovka
4. prehadzovačka
5. ovládač prehadzovačky
... to je dokopy len 35 batérií... ktoré zaručene budú všetky fungovať počas celého výjazdu... nádherné riešenie, proste viac bateriek viac zábavy
1. vidla
2. tlmič 3. sedlovka
4. prehadzovačka
5. ovládač prehadzovačky
Ty mas evidentne z tych Sram a CR baterii nejaku traumu. Co ti urobili
Boh chran aby na tych bikoch mali este blikacku (mam taku kde idu 2CR baterie), to su dalsie 2CR baterie na bike, takze dalsich 10navyse, to uz by som radsej ani jazdit nesiel ?.
Skoro vsetci v mojom okoli maju axs (gravel aj MTB) a nikto sa nestazuje, nikto nema problemy s baterkami, vsetko funguje.
Mozno treba menej teoretizovat.