Neviem ako vy, ale mňa pomaly chytá depka z toho počasia čo má byť tento týždeň, lebo po skúsenostiach z roku 2004 vážne rozmýšlam, že sa na to vykašlem. Pochybujem, že terén bude zjazdný po tej kalamite zo zimy, všade vyjazdené od lesných traktorov. Prečo nemôže byť pekne?
no aj ja sa tam chystam a tiez sa mi to vonka dako moc nepaci...no som si povedal ze tentorok pojdem aj keby mali kravy padat bo som sa na to vykaslal vlani aj predvlani
pani, ak bude mokro kaslite na to... ten povazsky maraton v sobotu bolo peklo. Fakt to nestoji zato. Kedze trat vedie viac menej rovnakym uzemim po dazdi to byva celkom sranda.
akoze doteraz som nepochopil ludi ktory si vybrali Povazsky maraton pred Partizanskym, alebo Popradom...ved kazdy vedel ze o tyzden je Sulov a je to v podstate ta ista trat...co uz, dufam ze ste aspon v tej bohatej tombole vyhrali
na povazsky som nesiel urcite kvoli tombole... minuly rok partizanske a tento povazska, ale buduci urcite zasa partizanske... ale aj tak sa mi to zda pradnute na hlavu, na slovensku oproti cecham je pomerne malo maratonov a to sa este krizia dotumom , a kusok od seba!!!
akoze oakley som z PB tak preco sa mam sypat do Partizana. Ano dokonca aj v tombole sme vyhrali... . Dalsi dovod- na Sulovsky nemozem ist... inak ti eterminy nechapem, to je asi naschval
myslim ze v PE takisto ...a aj blatko bolo vyzivne...ale nejak sa tu zvrtla tema...ja zatial neviem ci idem v sobotu do Sulova...som este z tej dlhej trochu nachladnuty, bike to este doteraz nerozdychal kedze som mu nechal bahenny zabal...takze neviem...a ani trenovat sa neda, tak sa rozhodnem az v piatok
no ja som to este v zivote nespravil,ale hovorim ze 500 sk za maraton nedam,to je fakt moc, aj ked si za to mozem sam ze som sa skor neprihlasil ...ako jasne ze maratony podporujem ale som preca financne obmedzeny.
no pani, neviem ako je hore doma, ale tu v blave chčije celkom vydatne uz par hodin a nevyzera, ze by sa chystalo prestat....kazdopadne na zajtra obujte nieco riadne zubate a uzite si to
alebo sa na to vykaslite....podla mna to bude horsie ako 2004...pametate jak sa vam netocili kolesa, nesli vydle a v-brakove brzdy likvidovali rafiky?-pre tych co tam boli, ako nechcel by som to uz zazit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to by mali spravit vsetci bikeri. aspon potom nebude problem s rozhodovanim sa kam na maraton ked uz ziadny na svk nebude organizovany
no myslim ze to pocasie je dost na...aspon na zapade-som zvedavy,ale na ten pretek ma nedostane nikto!!!