za poslene dva mesiace som jazdil z max jednodnovov prestavkov a ani raz som nedotlakoval koleso a minule som dva dni nikde nebol a predne koleso mozno o polovicu maksie nemal som cas na zistovanie dofukal som na tvrdo a vyzera to ze neni defekt presiel som uz cez 20km ale preco to tak spustilo
zatial drzi v pohode natlakovane taze zatial nemenim len som chel vediet do buducnosti ze co to mohlo sposobyt
gramaticnost v tvojej hlave,logicky myslim,ze ked nieco sfukne,tak co by to preboha mohlo byt? zeby netesnost nejaka?nauc sa gramatiku pls,aby niekto napisal v slove sposobit Y je na porazku
gramaticnost v tvojej hlave,logicky myslim,ze ked nieco sfukne,tak co by to preboha mohlo byt? zeby netesnost nejaka?nauc sa gramatiku pls,aby niekto napisal v slove sposobit Y je na porazku
takato ducharina sa par x stala aj mne, pridem rano k biku, koleso skoro sfuknute, rychlo nafukam a idem do prace (ked to vydrzalo do polomakka z predchadzajuceho dna, tak tych 50minut to hadam vydrzi ), nasledne uz s tym ziaden problem, cize zbytocne som do toho nevrtal. dusu som kontroloval az po par mesiacoch, ked som menil plast - nenasiel som ziadnu dierku...
U mňa je problém Jančo Nedávno znova, bude sa tváriť, že vyšiel na balkón a že asi mám defekt. Samozrejme koleso rozoberiem, zrevidujem a nikde nič. Teraz ešte vychytal dobu, keď som pred dvoma dňami lepil seknutie, tak som mu tak trochu uveril, ale už roky mu v tomto nikdy neverím! Nebolo to totiž po prvý krát
Ja mam asi 2 duse, ktore pod vodou nefucia, ale v kolese po nafukani sfucia velmi rychlo
Ale mozes mat napr. uz prasknuty spoj ventil-dusa .. obvykly problem lacnejsich dusi, co nemaju prekrytie v tom mieste. Potom sa to sprava velmi divne a nevypocitatelne.
Inak ale to moze byt aj syndrom cakajuceho kolesa. Jazdis kade-tade, hlava nehlava a nic. A potom raz len tak zastanes, nechas bajk vybehnes kamsi, vratis sa a koleso vyfucane. Alebo len tak zastanes, cakas a zrazu ssssssss
... Alebo len tak zastanes, cakas a zrazu ssssssss
Poznám, pred dvoma rokmi na 24 hodinovke po dojazde do depa. Diagnóza, staršie seknutie. Lebo málokedy seknem tak, že mám dve otvorené diery na duši. Často len jednu a na druhej korešpondujúcej strane je len viditeľné oslabené miesto. Odvtedy aj toto miesto preventívne prelepím
ty si ucitel ? (neodpovedaj netrapi nas to ) ja len ze minule som sa daco pytal tu na fore daco o auta tak mi poslaly linky na moto fora tak aj ty si najdi nieco slovencinarske A TERAZ K VECI vidis ze viaceri maju z tym spustanim problem
Občas aj výrobná vada duše. Pred mesiacom som mal podobný problém. Dal som novú dušu a po dvoch dňoch mäkké koleso (bez jazdenia). Dal som druhú. Nechce sa mi to furt dofukovať. Dušu som skontroloval. Ventil drží, duša pod vodou nebublinkuje. Asi je "len" riedka alebo má tenšie miesta. Kedysi som to riešil mliekom. Funguje to. Ale potom ten smrad pri vypustení alebo defekte.
Keď miniem rezervné duše nalejem tam dáky tmel, nech sa neskôr nezadusím...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ach neries furt tu gramatiku
stalo sa mi to s autoventilom aj s galuskovym
Ale mozes mat napr. uz prasknuty spoj ventil-dusa .. obvykly problem lacnejsich dusi, co nemaju prekrytie v tom mieste. Potom sa to sprava velmi divne a nevypocitatelne.
Inak ale to moze byt aj syndrom cakajuceho kolesa. Jazdis kade-tade, hlava nehlava a nic. A potom raz len tak zastanes, nechas bajk vybehnes kamsi, vratis sa a koleso vyfucane. Alebo len tak zastanes, cakas a zrazu ssssssss
ty si ucitel ? (neodpovedaj netrapi nas to ) ja len ze minule som sa daco pytal tu na fore daco o auta tak mi poslaly linky na moto fora tak aj ty si najdi nieco slovencinarske A TERAZ K VECI vidis ze viaceri maju z tym spustanim problem
Keď miniem rezervné duše nalejem tam dáky tmel, nech sa neskôr nezadusím...