Pridaj ešte Fico, Paška, Kaliňák, ... Dzurinda, ...Mečiar, ...
Kua, poraď mi rýchlo nejakého Bratislavčana, teda okrem mňa
Obycajna statistika: ak je obyvatelov na Slovensku dajme tomu 5,5 miliona a Bratislavcanov - nieviem kolko je podla tvojej definicie skutocnych Bratislavcanov - keby aj 200 tisic tak pri predpoklade rovnomerneho zastupenia ludi, ktori ti nesedia na jedneho Bratislavcana pripada 27,5 nebratislavcanov. Takze na "vykompenzovanie" jedneho Husaka by si musel uvest aspon 25 nebratislavcanov. Ty si tu dal piatich... A div sa svete, ani mne tito piati nerezu a vobec neriesim ci su Bratislavcania, Kosicania, Bardejovcania ci doplnSiSam-cania.
Nemyslim si, ze miesto narodenia cloveka je tak podstatny faktor toho, ci je clovek taky ci onaky, ci ho "zeries" alebo ci ti "pije krv".
Podstatne je co a ako clovek robi, co dokazal, ako sa sprava k ostatnym, ako si vazi ich prednosti, ako toleruje ich chyby. To su moje kriteria. Ak si myslis, ze miesto narodenia je najdolezitejsi faktor formujuci osobnost cloveka, tak mi to pripomina tento vtip: "Synu, ked ja som bol v tvojom veku, tak Gagarin obletel zem! A ty co si dokazal ty?"
Samozrejme, lokalpatriotizmus je aj podla mna spravna vec, ale ako so vsetkym plati, nic netreba prehanat.
A opakujem: moj prispevok ktory vyvolal tvoju nesuhlasnu reakciu bol mysleny ako vtip.
Ale spat k teme nasich "kamosov" polovnikov. Na zabomysie vojny je tu ina tema.