Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak ked turisti stale provokuju :lol: http://www.ta3.com/clanok/1029870/konfliktov-medzi-polovnikmi-a-turistami-je-coraz-viac.html
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 10:43:54
00
nikde sa tam nehovorí,že by na to nemali povolenie.Ťažko si viem predstaviť,že by horskí záchranári budovali feratu načierno.Polovnícka mafiánska lúza odpad spoločnosti treba nakopať do riti.
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 11:00:36
00
tak ale ved ma pravdu, taky fotak a kamera neskutocne plasia zver
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 11:00:40
00

Presne....
Vela krat som v lese s puskou na ramene stretol cyklistu, turistu, hubara - pozdravil som sa mu a hotovo. A verim ze nikto ti nezacne len tak sam od seba PItšOVAT.

Ale spominam si aj na par prihod... "Co tu robite co tu chcete tu nemozte polovat" dotycny ci dotycna sa zacali rozculovat ako keby im slo o zivot...

Ale ani raz zo sedla bicykla som si nevypocul nic zle. Asi preto ze neprovokujem
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 11:01:55
00
corsair :
A preco teda predminuly rok, ked som stretol 2 polovnikov na felicii, dobrovolne som sa odpratal mimo cestu, pockal som nez prejdu, tak zastavili, vodic stiahol okienko a pustil sa do mna ? A na konci rozhovoru z neho vypadlo, ze sa nasral, pretoze som sa usmieval a on to povazoval za ironicky uskrn, tak ako to je ? A to som nijako neprovokoval, dokonca som ich myslim aj pozdravil.
A ked som minuly rok s Palom stretol na dzipe nejakeho takeho , ten sa tiez zastavil a pustil sa do nas, ze tam nemame co robit ? Ano, provokovali sme, pretoze sme si dovolili ist po asfaltovej lesnej ceste, kde sa dole zacal roztahovat novy lenny pan.
A takychto pripadov by som mohol za poslednych 5 rokov napisat ja a par dalsich ludi z fora na desiatky. Samozrejme , ze nielen polovnici .. ale postretaval som plno polodementnych az uplne dementnych ludi pouzivajucich bicykel, bezky, korcule, nohy, auto a hocico ine. Az zacnu bohati "podnikatelia" padlujucich v spravnom "SMERe" jazdit na bajkoch, tak to bude len sranda. Nastasti .. toto sa nestane, ono sa to vylucuje :lol: .. preto chodia na dzipoch polovat.

edit: aby nevzniklo nedorozumenie, nechcem Ti oponovat, lebo prevazne je to tak, ze niet dymu bez ohna, a tam kde zjavne nie je, to byva frustracia, vybita na vhodnom objekte (ja :lol:) ale ustretova komunikacia s pozorumenim dokaze uhasit poziar hnevu, tak viacmenej to bol len bolestny povzdych nad problemami, s ktorymi sa clovek stretava uz castejsie, nez by bolo vhodne.
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 12:41:18
03
Asi mam stastie, ze kosicke mestske lesy, kde sa najcastejsie vyskytujem su silno infiltrovane bikingom. Jediny incident co som zazil bol ked znicoho nic na mna zacali vrieskat "chod do p*ci" a dost intenzivne to opakovali, takze som sa pre istotu odobral smerom k odporucanemu azylu. Potom sa mi dost dlho ospravedlnovali ale naozaj ten pileny strom uz na to miesto padal. Takze chapem, ze v tej situacii veta " Dobry den. Neboli by ste taky laskavy sa na chvilku vratit o par metrov nazad?" znela dost neadekvatne. :-) Pravdou je, ze vsetko co stretnem s usmevom pozdravim a vsetkemu co mi uhne z cesty podakujem. Nie je to namahave a je to dost ucinne.
Zobraziť komentár 01.04.2014 - 18:07:34
06
no už aj v Rakúsku chcú poľovníci vyhnať z kopcov skialpinistov a bikerov...ešteže tam majú ten Alpenverein :)

http://tvthek.orf.at/program/Tirol-heute/70023/Tirol-heute/7770460/Alpenverein-wehrt-sich/7778982
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 15:59:38
00
V nedelu som bol so psom na prechadzke. Siel na voditku popri mne po polnej ceste na oboch stranach bola vysoka trava. Na jednom mieste zrazu pes daco vybral z travy a uz som len videl ako mu to konci v papuli. Vyzeralo to ako zvysky z diviaka. Na druhy den pes zacal zvracat kapsule s dajakou latkou. Okamzite sme sli k veterinarke, pes dostal 2x vyplach zaludka a klistir. Z kapsulky sa vyklula vakcina proti besnote. Veterinarka mi ukazala dajaku knihu kde pri tom lieku bolo napisane, ze pri pokladani lieku do prirody musi byt priestor uzavrety tak, aby sa v nom nepohybovali ludia ani domace zvierata. Ja som sa bol prejst a v okoli niekolkych km som ani len upozornenie o vakcine nenasiel. Vcera vecer pes vyzvracal 6! (slovom SEST) vakcin, nastastie v celku... Veterinarka spisala spravu. Teraz uz len cakam, kedy zacnu vyhrazky od miestnych "polovnikov"
Zobraziť komentár 15.04.2014 - 18:34:57
00
toto ma prekvapilo...

Prílohy:

polovnici.png
polovnici.png 1.31 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.06.2014 - 14:46:15
00
no pekne :D
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 14:48:11
00
este zabudli napisat pre koho ten zakaz plati :lol:
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 14:57:51
00
Cize ked vas odbachneme, tak sme vas upozornili a je to v pohode
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 15:04:00
00
pekná somarina.... jedine ostáva hlásiť sa ku poľovníkom :D normálne pojdete na bajku s flintov a nikto nebude namietať :D
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 15:10:30
01
To by museli take tabulky umiestnit na kazdu jednu pristupovu cestu k uvedenym cyklotrasam (aj neznacenu). Nejaky pop-up na webe si mozu akurat tak strcit za ten svoj polovnicky klobuk. Btw. je to sialene. Tu sa zacina realne ukazovat sila polovnickej lobby. Je neakceptovatelne, aby takto obmedzovali volny pohyb osob v takych casoch ako uvadzaju. Keby to bolo od 22:00 do 05:00 tak si este poviem, ze je to prezitelne, ale takto je to uplne uletene.
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 15:13:06
02
Poľovníci sú budúcnosť slovenska ... Oni zachránia rozvoj turistiky a celkovo všetkého spoločne s tými čo tak radi ťažia drevo.
Zobraziť komentár 05.06.2014 - 15:18:28
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up