corsair :
A preco teda predminuly rok, ked som stretol 2 polovnikov na felicii, dobrovolne som sa odpratal mimo cestu, pockal som nez prejdu, tak zastavili, vodic stiahol okienko a pustil sa do mna ? A na konci rozhovoru z neho vypadlo, ze sa nasral, pretoze som sa usmieval a on to povazoval za ironicky uskrn, tak ako to je ? A to som nijako neprovokoval, dokonca som ich myslim aj pozdravil.
A ked som minuly rok s Palom stretol na dzipe nejakeho takeho , ten sa tiez zastavil a pustil sa do nas, ze tam nemame co robit ? Ano, provokovali sme, pretoze sme si dovolili ist po asfaltovej lesnej ceste, kde sa dole zacal roztahovat novy lenny pan.
A takychto pripadov by som mohol za poslednych 5 rokov napisat ja a par dalsich ludi z fora na desiatky. Samozrejme , ze nielen polovnici .. ale postretaval som plno polodementnych az uplne dementnych ludi pouzivajucich bicykel, bezky, korcule, nohy, auto a hocico ine. Az zacnu bohati "podnikatelia" padlujucich v spravnom "SMERe" jazdit na bajkoch, tak to bude len sranda. Nastasti .. toto sa nestane, ono sa to vylucuje

.. preto chodia na dzipoch polovat.
edit: aby nevzniklo nedorozumenie, nechcem Ti oponovat, lebo prevazne je to tak, ze niet dymu bez ohna, a tam kde zjavne nie je, to byva frustracia, vybita na vhodnom objekte (ja

) ale ustretova komunikacia s pozorumenim dokaze uhasit poziar hnevu, tak viacmenej to bol len bolestny povzdych nad problemami, s ktorymi sa clovek stretava uz castejsie, nez by bolo vhodne.