Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Práve som to chcel napísať. V poslednej dobe mám pocit, že ľudia tu na fóre si prečítajú pol komentára a hneď rozdávajú rozumy. Kamov nikde vo svojom príspevku neobhajuje poľovníkov, skôr naopak.
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 16:56:49
02
na co vlastne chodite na fora (stranky...) ktore vas na*ieraju?
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 17:21:56
02
Aj poľovníci majú svoje chyby, ako ktokoľvek, a netajím sa tým že mám voči nim svoje výhrady, tak ako k mnohým iným veciam okolo nás. No myslím si že oveľa zvrhlejšie je napríklad to že bylinožravé farmárske zvieratá kŕmia mäsovokostnou múčkou, teda pre ne neprirodzenou potravou. Nehnusí sa vám také mäso jesť?
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 18:04:23
00
Chcel som vediet reakciu a napisal som ze krasny kus, ale skoda ho, ze krajsi by bol zivy... Ci mi ban za to nedaju :D
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 18:06:27
00
este raz a pozorne si precitaj moj prispevok, to som citoval koment z tej polovnickej stranky :D

Jaaaj, sorry vole, error :-) Som nepochopil :-)

Práve som to chcel napísať. V poslednej dobe mám pocit, že ľudia tu na fóre si prečítajú pol komentára a hneď rozdávajú rozumy. Kamov nikde vo svojom príspevku neobhajuje poľovníkov, skôr naopak.

Ale zase pravdupovediac, z úpravy toho kamovho príspevku sa nedalo takmer nijako určiť, že ide o citáciu niekoho iného, z inej stránky.

Naposledy upravil Jaroh dňa 17.11.2013 - 19:11:21, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 17.11.2013 - 18:55:40
00

Obcas nejaku zaregistrujem fotku na FB, nechodim tam. Toz ma zaujala, tak som to sem dal. Nic ine v tom nehladaj. Ostatne (teda predpokladam, ze reagujes v podstate na moj prispevok) ma to nijak nevzrusuje. Viem, ze takto tito ludia funguju a vacsinou mi je ich luto. Ale nijak zvlast :)
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 18:57:13
00
No myslím si že oveľa zvrhlejšie je napríklad to že bylinožravé farmárske zvieratá kŕmia mäsovokostnou múčkou, teda pre ne neprirodzenou potravou. Nehnusí sa vám také mäso jesť?

Ok, tak si založ tému o krmení farmárskych zvierat mäsovokostnou múčkou. Toto je téma o vzťahu bajkerov a poľovníkov. :-)
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 18:58:57
01
Aj poľovníci majú svoje chyby, ako ktokoľvek...

Mýliš sa, poľovníci nemajú chyby, majú len jednu chybu. Sú. (pre tých, čo nepochopili - 3. osoba mn. čísla od "byť", a pre tých ešte prostoduchejších - existujú)
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 20:04:58
00
@JoKo, to mi pripomína jeden výrok Saddáma Husajna, ktorý povedal toto: "Boh urobil dve chyby. Stvoril muchy a Peržanov." Vskutku brilantné. :lol:
Zobraziť komentár 17.11.2013 - 20:24:31
00
V stredu sa bude vo Výbore pre životné prostredie v NRSR prejednávať novela zákona o lesoch, ktorá zavádza povinnosť získania súhlasu vlastníka alebo správcu s organizáciou a vykonávaním aktívít pre účely zisku. Novela Týka sa nielen veľkých a hromadných akcií, ale akejkoľvek aktivity za účelom zisku, napríklad aj profesionálne fotenie, sprevádzanie turistov (bajkerov) a opäť zvyšuje buzeráciu v lese, pretože lesná stráž môže zisťovať, či vaša aktivita nie je za účelom zisku.

Nie je iste žiadnou náhodou, že predkladateľom tejto novely do parlamentu je poslanec Tibor Lebocký, prezident Slovenského poľovníckeho zväzu a Slovenskej poľovníckej komory.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 07:43:48
00
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/polovnici-musia-byt-zdruzeni-komore-sefuje-jej-ficov-clovek.html
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 08:20:18
01

ja som tam dokonca zaregistrovany :) pozriem tam tak raz za mesiac zaujmaju ma fotky, rozne pozorovane prihody v prirode, trofeje v ramci zhodu... maju medzi sebou dost ludi ktori odsudzuju uz spominany lov. tiez sa vedia na fore posekat :lol:
prezrem co ma zaujma, ignorujem co je zvratene.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 10:58:52
00
Komunisticka sebranka zasa prerasta stat ako zhubna rakovina
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:10:28
00
i.sme.sk
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:14:55
00
Aby bolo jasno - do lesa nechodia len polovnici a hribari/cyklisti/turisti. Este tu su stromkari (v tomto predvianocnom case), fetaci (celorocne), bordelari (celorocne), a rozni zberatelia (drahych) kovov (a nicitelia/saboteri) z polovnickych zariadeni, dalej pytliaci...

Cize preco niektory reaguju ako reaguju ked ta vidia v lese? Polovna straz ma pravo skontrolovat ta v lese, toto pravo je zo zakona tak teda co placete. Ci by sa Vam pacilo keby sa v lesoch hromadia kopy odpadu, pytliaci kantria zver a v lese sa vala kopec zdochlin, smradu vsade... stromceky v skolkach len kazdy desiaty... To by bolo ono vsak?
Tak sa netraste ked Vas zastavi polovna straz, alebo Vas polovnik upozorni na to ze sa tam moze strielat.
Zobraziť komentár 18.11.2013 - 11:28:54
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up