Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kupene appky su viazane na google ucet. Tu je problem.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 08:59:54
00
Snad mi niekto vie poradit. Obcas ale skor vzacne by som si kupil aplikaciu na Google Play. Nemam chut si na to vytvorit zvlastnu kartu a nemam chut zverovat cislo svojej karty. Existuje sposob ako to obist? Napr. dam niekomu kto ma tuto moznost peniaze a on stiahne a doda APK? Alebo inak? D.

Pokial si dobre spominam laco sem daval nejaky link, kde sa dali niektore aplikacie (Locus) kupit aj mimo Google Play.
Inak v niektorych krajinach by uz malo byt mozne platit aj cez paypal.
http://www.theverge.com/2014/5/15/5721192/google-play-store-android-paypal-integration
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 10:50:19
00
Aj vam Firefox pre Android po poslednom update neustale pada?
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 10:54:09
00
No tak som skusil nahodit tie mapy HERE a mne nefunguju. Po spusteni to vypise "This version has expired" a ked si nechcem vytvarat registraciu a kliknem na volbu "Or just jump right in" dole, tak sa aplikacia zavrie. Skusal to niekto a robi mu to tiez, abo je problem len u mna?
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 10:55:09
00
detto
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 12:23:17
00
Tiež
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 12:27:28
00
Tak si aj odpoviem. :) Treba zmenit datum v zariadeni na septembrovy, potom to ide. Inak nie...
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 12:40:41
00
Tak aj mne to robí :( . Včera som bol šťastný že konečne mám tie mapy aj na android a nemusím platiť a dnes toto.. Samozrejme že sa mi nechce zakaždým prestavovať dátum. Dúfam že uvoľnia oficiálnu verziu na google play, ktorá bude zadarmo a pôjde to.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:29:33
00
Kubo, napr. zariadenia s wp, ktoré nie sú nokia nemajú zadarmo Here mapy, takže pochybujem, že budú pre android zadarmo, zbytočne by si tým nokia uškodila.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:33:56
00
Nokia zaradenia uz akosi neexsituju, tak som zvedavy na dalis vyvoj Nokie. Takmer sa s WP zruinovali.... :)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:40:28
00
Nové Lumie majú celkom úspech, akcie nokie stupajú, takže práveže nové nokie majú šancu... Sám mám lumiu 925 a android si viackrát nekúpim, pretože konečne mám mobil, ktorý neseká neblbne...
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:48:44
02
Nové Lumie majú celkom úspech, akcie nokie stupajú, takže práveže nové nokie majú šancu... Sám mám lumiu 925 a android si viackrát nekúpim, pretože konečne mám mobil, ktorý neseká neblbne...

Tak predaj vsetkych WP v absolutnych cislach KLESOL, pri raste celeho trhu. Nokia uz ziadne WP nevyraba, zruinoval ich Microsoft, ktory divizu nasledne odkupil a prepustil vyse 10 000 ludi. To ze si s telefonom spokojny je super, ale v mojom okoli kazdy jeden WP vratil, alebo dal detom... takze asi tak. ;)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:53:28
00
Ja zase poznám iba ľudí s WP, ktorý sú spokojní...
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:57:54
00
Kubo, napr. zariadenia s wp, ktoré nie sú nokia nemajú zadarmo Here mapy, takže pochybujem, že budú pre android zadarmo, zbytočne by si tým nokia uškodila.

Na tom odkaze od Andreja je aj toto: https://www.mojandroid.sk/samsung-galaxy-here-mapy-nokia/

A este jeden postreh k tej HERE navigacii: Nie je tam jedna funkcia, ktora mi chyba aj v Google maps (v Sygicu to je). Konkretne ide o to, ze nemozete stanovit prejazdovy bod/y. Je mozne zadat len start a ciel. To je skoda, lebo pokial chcete prechadzat cez konkretne miesto/a, tak to treba zadat na dva/viackrat.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 14:59:41
00
Včera mi doniesol kuriér Nokiu Lumiu 925 Black...
Moje prvé dojmy sú také, že dizajnom pôsobí veľmi luxusne, dobre sadne do ruky (teda do mojej)
Na systém som si zvykol asi za pol minúty, prostredie WP je mi známe aj z PC. Prehľadné menu,
svižný systém. Fotoaparát som neskúšal ešte aj keď kvôli tomu som ho primárne nekupoval. Office funguje
veľmi dobre, dokumenty Office idú bez problémov, prezentácie tak isto.
Obával som sa Exploreru, nakoľko je to predsa len nepodarený program, no tu v telefóne mi vyhovuje,
nieje pomalý, ani nepadá, ako zvykne v PC. Zatiaľ som nemal potrebu sťahovať Google. GPS som ešte neskúšal. Možno cestou z práce.
Oproti Androidu sa mi páči hlavne prostredím. Nemám tu nanútené Google blbosti a nemusím rootovať
systém aby som nepotrebné veci odstránil...
Uvidíme časom, zatiaľ som nadšený aj keď opatrný :-)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 15:46:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up