Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Existuje chrome pre wp?? Ja som este nenasiel..
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 17:37:51
00
Ale mas tam nanutene MS sracky, co je este horsie. Android sa bez Googlu da pouzit, WP bez MS nie... :/
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:02:48
00
Po dvoch rokoch na WP mi Google sracky vobec nechybaju a velmi rad ich postupne opustam ;-)

Nie vsetko musi byt super a vymakane len preto, ze to povedal kamarat. Naco mi je Google Drive a ich Docs, ked dokumenty mam aj tak v Office (a nie, Google Docs mi to nenahradi). System nepada, ide rovnako svizne ako po kupe, appky su a budu, atd. A k tomu je to este Nokia, citaj telefon do ruky. Nie plastova placka, o ktoru by som sa bal, ze sa zlomi v ruke alebo pri prvom vysmyknuti (ano, moje Lumie mi uz popadali, prip. prezili pady na bicykli v zadnom vrecku).

Lepsie je vyskusat a mat vlastny nazor, az potom komentovat. Horsie je prijat nazor inych (a mozno rovnako zaslepenych) a prezentovat ho za vlastny a objektivny. A, pockat, "hate", chapem.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:15:31
02
??? Ako chces pouzivat WP bez MS kont a podobnych obludnosti? Android preflashujes napr. Cyanogenom a z Google tam nemusis mat ani prd. Ale vidim, ze dalsi dotknuty vztahovacny majitel. ;) Btw ako keby Google Docs bol jediny office na Android. Btw. ten MS Office pre telefony je co sa tyka editovania dokumentov zalostny.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:20:35
00
nic to nemeni na tom ze po par updatoch systemu bude android spomaleny... :) a treba novsi telefon.... :) to u WP nezazijes :) co preboha chces editovat cez telefon?? vsetky zakladne funkcie mas v tom mobilnom....ak dokonca vies co pisat do zadavacieho riadku v exceli tak excel mas vlastne takmer full version :)

odolnost pri padoch tiez hra v prospech lumie :)

galaxy s3 padol zo svojej hrany...na displej na drevenej lavici a displej puknuty....moja lumia popadala uz aj rovno na displej aj rozne inac...aj zo skoro 2 metrov a stale je v pohode :)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:27:51
00
Ano, odolnost bakelitu je funkcia OS. :D Sef v Lumii vymienal SIMku a praskol display. Letelo to do kosa potom, kedze servis stal skoro tolko, co telefon.

A samozsrejme nic ine ako Samsung neexistuje. :) Inak zaujimave, ze som mal v rukach X telefonov, s X aktualizaciami a spomalene neboli.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:32:47
00
Ani nie vztahovacny, skor objektivny. Na WP viem vysypat velku kritiku a vycitky, ale aj tak u mna stale vyhrava. No nie su to typu "sracky".
Jednym z hlavnych dovodov MS konta v telefone je pristup do Store a instalovaniu aplikacii. Jasne, na Android ich mozes side-loadnut, len tie nevyhody nainstalovania uplne hocicoho.

Ked su podla teba MS sracky, tak ma ako najblizsia alternativa pochoptielne napadol Google. Okliesteny Office vo WP urcite je a par funkcii navyse by sa zislo. No komplet Office mi tam vobec netreba a rozhodne nepotrebujem sediet cely den len na telefone pisanim dokumentu.
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:35:53
01
Tak predaj vsetkych WP v absolutnych cislach KLESOL, pri raste celeho trhu. Nokia uz ziadne WP nevyraba,..

Tu rozumiem WP ako device/zariadenie. A teda porovnanie odolnosti Lumii mi nepride nemiestne.
Nepredava sa OS ale zariadenie s OS ;-)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 22:40:08
00
Tak si porovnaj odolnost Samsungov s WP (Ativ) s nejakym CAT telefonmi, alebo Nokiou 3210. Asi taku logiku to ma. :) Su Lumie aspon vodotesne? Pokial viem nie. Je nejaky zodolneny telefon s WP? Pokial viem nie je ziadny. ;)

Netvrdim, ze co je WP je automaticky zle. Po tych poslednych updatoch je ten OS uz pouzitelny (konecne hlasitost oddelena, VPNky atd) a vedel by som niektorym typom pouzivatelom niektore telefony s WP uz kludne odporucit (hlavne pri niektorych dumpingovych cenach, kedy to vlastne vyrobcovia HW predavaju so stratou, respektive dotaciou MS) a verim, ze by boli spokojni. Ale rovnako viem o nezanedbatelnej skupine pouzivatelov, ktori by mi telefon s WP omlatili o hlavu bez ohladu na to, aky podareny by bol dany kus HW. ;)
Zobraziť komentár 01.10.2014 - 23:04:38
00
Keďže väčšinu MS aplikácií ktoré sú v telefóne, používam už roky rokúce (áno, som kancelárska krysa) tak to že ich mám v telefóne, beriem len ako pozitívum. Že som sa musel registrovať niekam? To som sa musel aj s iOS...s Androidom síce nie, ale necítim, že by som o niečo prišiel.
Argument, že keď "flešnem" Androida a odinštalujem nepotrebné googlotiny bude systém svižný, neberiem. Nechcem zasahovať do systému telefónu a prísť o záruku. Že sa to dá potom prenštalovať? A čo urobím ak odpálim displej alebo niečo podobné? Potom prídem o záruku aj o telefón a v neposlednom rade o peniaze.
Nokia sa mi pozdáva. Zvykám si. Samozrejme niektoré veci mi chýbajú viac, iné menej, niektoré funkcie sú pre mňa prínosom. Mám teraz Samsung S4 firemný a Lumiu 925 tak môžem veselo zrovnávať.
Nokia je síce pozadu od iOS a Androidu, ale práve to je zárukou, že vývoj pôjde míľovými krokmi dopredu.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 09:00:15
00
ja som sa hral chvilu s WP a ked to porovnam s mobilmy spred xy rokov tak sice to vyzera krajsie a viac to blika a pipa ale uz len taka blbost ze napr zistit info o fotke, kedy bolo fotene atd... nemozne :), a to radio co tam je to je parodia a nie radio :D. telefon spred 10 rokov mal viac moznosti a funcii nez tieto dnesne kramy. vo wp koncia moznosti hlbsieho nastavenia pri vypnut/zapnut celu vec :). ale tipujem ze android bude na tom podobne
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 09:47:05
00
no ja som si kupil teraz nokia 1320 ( 6' lopata) a som zatial celkom spokojny co sa tyka WP.
halvne co je oproti androidu je brutalna rychlost vsetkeho
here navigacia je super hlavne v zahranici
aplikacie ze niektore niesu neriesim vzdy je alternativa
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 10:10:57
00
halvne co je oproti androidu je brutalna rychlost vsetkeho 3x Hahaha
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 10:48:30
00
halvne co je oproti androidu je brutalna rychlost vsetkeho 3x Hahaha

skusil si ?
zober si normalny telefon s androidom
a normlanu nokiu s WP
cca tak za dve kila obe a potom mi povedz.
ja porovnavam S4 mini vs Nokia 1320 ( skoro rovnaky hardware)
rozdiel v praci s oboma je markantny na prvy pohlad

nehovorim tu o 26 jadrovych monstrach ktore aj tak vybiju bateria za 5 min

ale vsak kazdemu co chuti ja hovorim o sebe ze som zatial spokojny s WP
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:09:22
00
No sorac ale android telefon co vysiel pred dvoma rokmy...uz je docela dost pomaly...nokia rychla ako na zaciatku :)

Spoluziakova galaxy s2 ho strasne srala ako padala...sekala...a bola pomala...ako si tak pamatam....nepomohla ani uplna ocista a preinstalovanie androidu....pomale zleee...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:11:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up