Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Este raz oba telefony maju rovnaky procesor dokonca S4 mini ma o 0.5 Gb ram viac . a 1320 tiez nieje novy phone
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:14:22
00
Popripade ked porovnam lg nexus co mal spoluziak s mojou lumiou 920...rychlost cca. Rovnaka....a to nexus je cisti android...bez chobotin....ale zacali sme sa hrat...a jeho telefon mal prazdnu baterku do 4 hodin....ja som si fical bez nabitia aj na druhy den :)

Vykon porovnatelny..aspon kym je nexus novy...ale vydrz baterky ktora zabezpecuje zivenie sucasti ktore vytvaraju ten vykon bola zalostna...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:14:44
00
Btw: Oba prispevky som smeroval na jahmana...
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:15:23
00
Ok zoberiem si tu tvoju nokiu a napr xiomi mi2 co stoja rovnako.a prepac ale nieje to tak. Kazdy android aj wp ide tak rychlo a nesekavo ako sa o telefon staras s vnutra. Naozaj si myslis ze po pol roku aktivneho po uz iba a wp pojde tak ako predtym?ked bol novy?je to hardware a sw ako pc :) o vsetko sa treba starat :)

Naposledy upravil Hosť dňa 02.10.2014 - 11:18:32, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:15:24
00
No moja lumia fici zatial stale rychlo....a ziadne spomalenie som nespozoroval :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:17:01
00
Ze vas to bavi chlapci. Ja mam uz tri-styri roky android a poviem vam, ze ma ide z neho uz porazit. Ale moc alternativ teda nieje. iOs nikdy, WP tiez nieje zrovna zlata volba a dalej neviem. Asi sa vratim k Symbianu :D
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:17:28
01
Kup si xiomi a zistis ze nieje android ako android.alebo si na ten tvoj fon daj miui ci CM. A zase cakat ze stare androidy budu ficat na novych apkach ako kk abo lp nieje dobre. Moj s3mini bol po pol roku uplne mimo :) preto som skusil nieco uplne ine. Telefony ako aj notebooky a fotaky som predaval asi 5rokov takze Henry33 wp som skusil neraz.hlavne sa mi to nepaci ako to vyzera.nepaci si sa mi ze nastavenia prostredia je mizive prisposobenie uzivatelsky nula bodov. Moj nazor. Okrem menenia ikoniek na ploche nic viac. To ci to po pol roku seka alebo nie neviem. Ale ked si zapracem win tak isto sa to spomali aj na wp. :) urcite ti wp nenacita galeriu rovnako rychlo ako ked bol novy a po roku ked tam mas uz risic foto a videi. Kukni si jak jutubku jak ficia plne miui androidi a wp ...

Naposledy upravil Hosť dňa 02.10.2014 - 11:28:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:25:45
00
A hlavne nic ine ako Samsung neexisuje, vsak? Samsung vyraba otrasny SW.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:25:57
01
Hmm...ja som používal aj iOS aj Android a teraz WP :-) Ale netrúfam si povedať ktorý bol najlepší...viem ktorý bol najhorší, ale to si nechám pre seba :P hodnotím telefóny na základe svojho pocitu z nich a toho ako sa mi s nimi pracovalo, nie na základe "kamarátovho otca koňa psa z druhého kolena, ktorý počul od majstra sveta v mobilných telefónoch, že ten a ten nefunguje..."
No môžem povedať, že Android ma nasral už po pár minútach po vybalení z krabice, keď najprv spadol systém a potom zamrzol pri znovuzapínaní a musel som vyberať baterku...optimista by povedal, že toto by som s iPhonom urobiť nemohol....ale ***** prečo som to vôbec musel robiť? :(
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:30:10
01
Tiez hodnotim iba so skusenosti s telefobmy ktore som denne drzal v rukach :) plus jeden moh vlastny android....a pre mna osobne proste android vychadza najhorsie....
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:38:52
00
Android s nadstavbou je totalne na hovno. Cely zasekany. Idem volat a sekne. Idem prijat hovor a sekne. Nastastie uz je moj fon podporovany aj stabilnou verziou cyanogenmodu...(aj nightly vezia bola pecka len neslo gps a fotak. Veci co najviac pouzivam :-D )
Ak mate cisty droid, cyanogenmod alebo MIUI tak je to jedna basen.

Btw o mobil sa treba starat. Raz za dva mesiace si ho hodte na tovarensky reset, urobte full wipe cache + dalvik a pojde ako po masle. Hlavne tam nemajte zbytocne kraviny ktore len zasvinuju ramku a tym spomaluju multitasking

Android je len o optimalizacii. Mozete mat aj 10 jadrovy procesor 12gb ramku a bude vam sekat ak nie je optimalizovny pre dany hardver a vyladenost sa rovna kosacke po povodni
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:44:11
00
Ja vobec nerozumiem tym zlym skusenostiam s Androidom. Mam Galaxy S2 uz dva roky, nic nespomaluje, nic nemrzne, nic nepada. A nerobil som ziadny root, ani sa o ten telefon nijak nestaram (ani netusim, ako by som sa mal) a uz dva razy na nom zbehol firmware update (z povodneho 2.3.4 je teraz 4.1.2) a stale funguje bez problemov. Zostava mi v pamäti volnych aktualne nejakych 500 MB, cize uz budem musiet stiahnut fotky/videa/audionahravky a pod. do PC, ale napriek tomu nespomalil. Denne vela casu pristupujem na net prave z toho telefonu a ani bateria zatial nejavi znamky, ze by sa lucila. Stale vydrzi viac ako den ak to extra neprezeniem. Akurat pri GPS to zerie baterku ako sproste, ale to bude asi ciastocne aj tym, ze pouzivam Google maps a mapy sa stahuju on-line cez data. Takze sa len zamyslam, ake neodladene shity sa predavaju za 200 eur, ked maju take problemy, alebo ako je mozne, ze moj telefon zazracne nepotvrdzuje vase teorie, ze po pol roku je uz Android zahlteny a spomaleny a nepouzitelny. Niekde asi bude chyba, ale v mojom telefone zjavne nie. :)
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:44:40
03
Android je dost o stasti - mam zopar dni Xperiu Z2 (ako som uz vyssie pisal) a ostal mi tam vysiet nejaky zakladny proces, ktory sa snazil stahovat data cez wifi a moc mu to neslo. Vysledok bol, ze sa telefon nechcel nabijat, lebo vybijanie bolo rychlejsie ako nabijacka nabijala. Na jedno nabitie vydrzal cca 4 hodiny. :-( Takze reset do tovarnych nastaveni a zase je OK.

Po skusenostiach s iOS som pochopil, ze kazdemu sedi nieco ine - mali sme dlhe debaty v praci o tom co je lepsie a jediny vysledok bol, ze si musis stanovit co od telefonu ocakavas a podla toho vybrat OS.

To na co som na iPhone najviac nadaval (prenos suborov Ubunt PC->mobil a spat) ma teraz naplno zastihlo, kedze Z2 nepodporuje mass storage a cez ubuntu to ide jemne povedane nahovno.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:52:01
01
Konecne niekto co povedal zrozumitelnejsie co som sa snazil povedat. Samozrejme ze ked chcet tiptop phone treba sa o neho starat ako vsetko co ma hw a sw zaroven. Tvrdit ze o wp sa netreba starat a ze ide po roku jak ked bol novy je nemozne. Je to o preferenciach 90% ludi co pouziva android ho pouzivatak ako bol od vyrobcu v telefone. Malo kto si riesi telefon po svojom. Cm a miui. Uz len preto za vam padaju zaruky pri flashovany a upravovani rom. Co napr u xiaomi nehrozi ked ze su este radi :)
Ked sa o tel nechces starat a chces aby ti isiel ako tak kup si v lepsom pripade ios v horsom wp. V tomto je droid typu samsung htc a vsetko ozaj napr :) best for me
i62.tinypic.com
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 11:54:45
01
Motorola Moto G. Čistý Android od Google, svätý pokoj. Mal som predtým Samsung, predtým ešte jedne, predtým starú motorolu a za mňa veľká spokojnosť. Je svižný, funguje bez problémov, bežne chodia aktualizácie. Momentálne 4.4.4, sľúbený je aj Android L.
Zobraziť komentár 02.10.2014 - 12:00:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up