Ja vobec nerozumiem tym zlym skusenostiam s Androidom. Mam Galaxy S2 uz dva roky, nic nespomaluje, nic nemrzne, nic nepada. A nerobil som ziadny root, ani sa o ten telefon nijak nestaram (ani netusim, ako by som sa mal) a uz dva razy na nom zbehol firmware update (z povodneho 2.3.4 je teraz 4.1.2) a stale funguje bez problemov. Zostava mi v pamäti volnych aktualne nejakych 500 MB, cize uz budem musiet stiahnut fotky/videa/audionahravky a pod. do PC, ale napriek tomu nespomalil. Denne vela casu pristupujem na net prave z toho telefonu a ani
bateria zatial nejavi znamky, ze by sa lucila. Stale vydrzi viac ako den ak to extra neprezeniem. Akurat pri GPS to zerie
baterku ako sproste, ale to bude asi ciastocne aj tym, ze pouzivam Google maps a mapy sa stahuju on-line cez data. Takze sa len zamyslam, ake neodladene shity sa predavaju za 200 eur, ked maju take problemy, alebo ako je mozne, ze moj telefon zazracne nepotvrdzuje vase teorie, ze po pol roku je uz Android zahlteny a spomaleny a nepouzitelny. Niekde asi bude chyba, ale v mojom telefone zjavne nie.