Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hovorim niekde, ze ma nieco ine ako ine auta? Sry kamery je preklep malo byt zrkadla, uz som spal.
Predohrev nic nehovori o jazde v snehu, o tom hovori hlavne to, ze zimne gumy zacali ponukat az 3mesiace dozadu a v snehu ten truck imho netestovali, inak by tie svetla neboli tak zapustene. Predohrev baterie sa tusim zapina pod 7°C, to opat automaticky neznamena, ze truck testovali v snehu. Za mna je to hnusna krabica a elonov ulet pre redneckov
30.12.2024 - 10:21:59
00
arrow_leftcokupit napísal:
Teba smiech prejde, ked si budes este 10r vyspevovat tie nezmysly o zlych bruseloch a greendealoch a vychvalovat ropu a potom sa zobudis a zistis, ze fabriky su tu pozatvarane lebo tie ropacke auta nikto nechce kupovat. Cely vyspely svet uz bude niekde inde, len ty vo svojej zaostalej bubline a mysleni zo zaciatku 19. storocia. Nechapes zakladnu vec, a to ze my sa tu sice mozeme aj dalsich 30rokov skrabkat na vajkach a preskakovat z nohy na nohu. Ale nasim superom nie je dezo z osady, ale ostatny vyspely svet a ten uz nam teraz uteka, nie este o desiatky rokov.

Cakanie na Godota nie je riesenie. Zaujimave ze uz teraz mrncite, ze EU bude zavisla od ciny. Ale vobec nenavrhnete, aby sa eu tej cine vyrovnala a predbehla ju. Mentalita Cicmian a Zuberca...

Daj si už dole tie ružové okuliare a uvedom si, že tie tvoje super efektívne elektromobily Európania nechcú. A to ich mali kupovať early adopters ako diví.
Jedna z najinovatívnejších a najbohatších krajín sveta má polovičný podiel predajov než EÚ. Pretože v USA majú ešte ako tak zdravý rozum a rozhoduje tam trh a nie podnikanie vďaka dotáciám.
Príloha:
electric-car-sales-share.png
electric-car-sales-share.png 122.35 KiB thumb_up0thumb_down

30.12.2024 - 12:47:34
00
Europania elektromobily nechcu, preto sa europske automobilky boja cinskej konkurencie v podobe elektromobilov :D
30.12.2024 - 13:06:49
03
arrow_leftJezus napísal:
Schvalne som pozrel teraz web a samozrejme, ze nic take ako vyhrievane svetla Cybertruck nema. Majitelia riesia problem s tym, ze nevidia v noci ked sa hromadi sneh na narazniku. Tuto majstrovi sveta netreba verit ani nos medzi ocami, on je schopny si vymysliet hocico a poohybat pravdu hocijak. Uz to tu parkrat predviedol.

mozno sa opytal nejakeho AI modelu... uz sa zial stretavam s takou mentalnou retardaciu aj v praci s tym, ze nepouzitelni jedinci maju po vygenerovani bullshitu pomocou AI pocit nesmiernej vlastnej sikovnosti a obrieho intelektu..

Naposledy upravil MageZ dňa 30.12.2024 - 14:41:59, celkovo upravené 3 krát.

30.12.2024 - 13:12:07
00
skorpion
Kľudne nech Číňania dodávajú, čo chcú. Ak budú dodržiavať rovnaké emisné limity, pracovné podmienky ako v EÚ a nebudú predávať za dumpingové ceny.
30.12.2024 - 13:16:38
00
a en cybertruck je už homologizovaný pre EU? možno je to auto určené len pre kaliforniu a floridu
30.12.2024 - 13:49:42
00
arrow_leftbicycletour napísal:
Pretože v USA majú ešte ako tak zdravý rozum a rozhoduje tam trh a nie podnikanie vďaka dotáciám.

Ach, zase jeden popierač dôvodov klimatickej zmeny.
30.12.2024 - 13:59:19
01
Jaroh načo mu vôbec odpisujete, totálne zbytočné. To je len troll čo sem chodí plačkať a ešte si myslí že je zaujímavý.
30.12.2024 - 14:58:44
02
arrow_leftJaroh napísal:
Ach, zase jeden popierač dôvodov klimatickej zmeny.

Aha, takže v USA je 2x viac popieračov klimatickej zmeny a preto nekupujú toľko elektromobilov ako v EÚ?
A naopak Číne ide o záchranu klímy?
30.12.2024 - 16:27:31
00
arrow_leftblackman napísal:
načo mu vôbec odpisujete, totálne zbytočné. To je len troll čo sem chodí plačkať a ešte si myslí že je zaujímavý.

Správne. Len vtedy bude Green Deal úspešný a s elektromobilitou náš čakajú svetlejšie zajtrajšky.
A aj tebe odporúčam založiť si vlastnú tému s názvom "O elektromobilite len pozitívne".
30.12.2024 - 16:30:58
02
skorpion
Kľudne nech Číňania dodávajú, čo chcú. Ak budú dodržiavať rovnaké emisné limity, pracovné podmienky ako v EÚ a nebudú predávať za dumpingové ceny.

skor ide o to, ako mozu cinania nicit europsky automobilovy priemysel dovazanim elektromobilov, ked o elektromobily nie je zaujem. Toto citam casto v diskusiach o elektromobilite a stale mi to logicky nedava zmysel. Tak bud je o elektromobily zaujem a cinania nas valcuju, alebo nie je zaujem a cinan v Europe skrachuje.

Naposledy upravil skorpion dňa 30.12.2024 - 17:59:25, celkovo upravené 1 krát.

30.12.2024 - 17:58:30
02
Aha, takže v USA je 2x viac popieračov klimatickej zmeny a preto nekupujú toľko elektromobilov ako v EÚ?
A naopak Číne ide o záchranu klímy?

Obávam sa, že nestíham tvoje myšlienkové pochody.
Ja píšem o tom, že ak preferovanie niečoho, čo preukázateľne likviduje priaznivé podmienky pre život na zemi, nazývaš hlasom zdravého rozumu, tak ak nie si úplne sprostý, tak si to neviem vysvetliť inak, ako že neveríš, že spalovanie fosílnych palív nie je príčinou toho javu.
30.12.2024 - 17:59:15
01
arrow_leftJezus napísal:
Schvalne som pozrel teraz web a samozrejme, ze nic take ako vyhrievane svetla Cybertruck nema. Majitelia riesia problem s tym, ze nevidia v noci ked sa hromadi sneh na narazniku. Tuto majstrovi sveta netreba verit ani nos medzi ocami, on je schopny si vymysliet hocico a poohybat pravdu hocijak. Uz to tu parkrat predviedol.

jo jo nemá, fénom tam roztápal lad
https://youtu.be/SG_Ghi57WWs?si=XFSnuKujuySrn0OR

Prílohy:

sadsdasdsasds.png
sadsdasdsasds.png 132.21 KiB thumb_up-1thumb_down

ct .png
ct .png 133.57 KiB thumb_up0thumb_down

30.12.2024 - 18:53:52
00
arrow_leftJezus napísal:
A kde na tom odkaze co si uviedol sa spominaju vyhrievane okna a kamery? Ja tam vidim len moznost zapnut predhrev ako maju aj ine auta, aby sa roztopil sneh / namraza. Ci uz aj Ty akoze vymyslas nove "pravdy"? A jasne, to auto nebolo zamyslane do zimnych podmienok, malo jazdit len v Californii a len ked svieti slnko. Asi preto ma ten predhrev interieru, baterie a nabijacieho portu. :D

škoda že to týmto dvom nikto nepovedal že CT jazdí iba v Californii :lol:
thumb_up0thumb_down
30.12.2024 - 18:55:38
00
Jedna z najinovatívnejších a najbohatších krajín sveta má polovičný podiel predajov než EÚ.
Príloha:
Príloha electric-car-sales-share.png už nie je dostupná.

zaujímavá úvaha, ja tam vidím dost velku koreláciu - čim bohatšia krajina tým lepšie predaje. BTW Nórsko ani nie je členom EU :lol: a ked chces argumentovat US tak California ako najbohatší štát ma ten pomer EV niekde okolo 25-30% tiež
Príloha:
GakXL3CXAAAwcEP (1).png
GakXL3CXAAAwcEP (1).png 128.31 KiB thumb_up0thumb_down

ešte doplním reality check k tým vašim každoročným veštbám ako už tento rok budú predaje padať, tak tento rok vám to zase nevyšlo
Príloha:
471699890_9627303237279763_7328401259326613717_n.jpg
471699890_9627303237279763_7328401259326613717_n.jpg 63.9 KiB thumb_up1thumb_down

30.12.2024 - 19:06:30
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle)
keyboard_arrow_up