To nebolo namierené na teba, že zlá voľba. Len moja všeobecná poznámka, keďže poznám XY ľudí, čo vlastnia obrovské autá úplne zbytočne. Poznám ľudí, čo vymenili Astru H za Superb 2 Kombi, lebo majú jedno
dieťa a s ním sa nezmestia do Astry, to isté Fabia 3 kombi je malá, kúpa Peugeot 5008, lebo máme 1 dieťa, Peugeot 308 SW 1. generácie bol malý pre 3 člennú rodinu, tak majú Discovery 3, poznám aj 3 člennú rodinu, čo sa nezmestila do Octavie 2 Combi, tak kúpili Grand Voyager z 2008...
Kolega má Kia Ceed 3 kombi a vzadu má 3 sedačky, trvalo mu to asi hodinu, čo strávil v obchode, ale nakoniec našiel vhodnú kombináciu sedačiek. Tiež to nie je najmenšie auto, ale poznám človeka, čo by to vymenil v prípade 3. dieťa za Escalade.
Každý si môže kupovať čo chce, len potom nech sa ľudia nesťažujú, že na auto je málo miesta na parkovisku a nevedia zaparkovať. Na mojom MGF som to už musel riešiť tak, že mám číru foliu na dverách, ako mi ich omlátili na parkovisku, čo som ich dával naposledy lakovať. A to fakt nie je veľké auto a koľkokrát mám problém, že s ním neviem zaparkovať medzi 2 autá, ak troška nakrivo zaparkujú.