Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Na tu takmer 800km trasu by asi bola vhodnejsia tato "skuter" verzia i3 :)
https://www.facebook.com/reel/24957355580619844
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 21:14:41
00
arrow_leftddemo napísal:
elektromobilita otvara mnohe otazky... podla mna by mohla elegantne existovat popri klasickych spalovakoch este roky - a cakat kedy sa vynajde naozaj lahucka a vykonna bateria na dlhsie cesty. Len nasilu zakazovat spalovaky a tlacit vsetkych do elektroaut je dost kontraproduktivne. A co sa tyka nabijania... siet nabijaciek je uz celkom pouzitelna pri dnesnom pocte EV... mozno trocha vyssom. Ale nedokazem si predstavit viziu ze vsetky auta budu EV. To jednoducho nebude kde nabijat plus nebude tie nabijacky cim napajat. V Cechach na dialnici som bol sam na novovybudovanej stanici so 14 stojanmi po 150kW. Ak pride 14 aut s moznostou extremne rychleho nabijania, vychadza mi to na 2,1MW, co uz je prikon/vykon pri ktorom by mohli vedla postavit malu jadrovu elektraren.. :) :) Takze pravdepodobne odhadom niekde od tretieho ci stvrteho auta sa obmedzi výkon a namiesto 15min to uz bude zrazu 45 min pre kazdeho...
preto ide raketovo dopredu era modularnych reaktorov
Zobraziť komentár 13.10.2025 - 23:39:53
00
"preto ide raketovo dopredu era modularnych reaktorov"

a to som sa smial deťom a ich bratrancom v lete, keď mi prezentovali ich podnikateľský plán na výstavbu jadrovej elektrárne u starkých pod lesom pri potôčiku .... a ono to mali zjavne dobre naštudované
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 07:09:23
01
No, "raketovo" je veľmi silné slovo na to, čo sa v tom odbore deje...
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 07:32:58
00
[quote="@2139162"]Na tu takmer 800km trasu by asi bola vhodnejsia tato "skuter" verzia i3 :)
REX verzia ti prida okolo 100km na dojazde, kedze tam mas zabudovanu malicku, 8 litrovu nadrz. Ale boli upravy, ze do predneho kufra dali vacsiu nadrz a teda znacne predlzili dojazd na benzin.
Len to uz sa straca pointa elektro auta. Mne osobne sa velmi pozdava ta konstrukcna jednoduchost cisteho EV. Prevod mas len staly a teda ziadna klasicka prevodovka ci spojka. U i3 navyse ram hlinikovy a skelet karbonovy, co znamena ze ziadna korozia nehrozi. Jedinym rizikom je mnozstvo elektroniky, ale zatial sa zda ze je na i3 pomerne robustne a spolahlivo navrhnuta...
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 07:50:25
01
arrow_leftJaroh napísal:
No, "raketovo" je veľmi silné slovo na to, čo sa v tom odbore deje...
a co sa teda deje v tom odbore,prezrad nam to. Modularne Re uz funguju dokonca v komercnej prevadzke
Zobraziť komentár 14.10.2025 - 13:32:57
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle)
keyboard_arrow_up