Dovolím si to tu zapratať pár fotkami z môjho túlania sa po českých lesoch a mestách za posledný týždeň.
Deň 1. NP Podýjí Znojmo - Třeboň
Deň 2. Třeboň - Č Budějovice - Č Krumlov - Lipno
Deň 3. NP Šumava - prameň Vltavy
Deň 4. Šumava - Klatovy, odtiaľ vlakom Plzeň a večer vlakom do ML (35 Km, oddychový deň, presuny vlakom)
Deň 5. Mariánske lázňe - Loket - Karlovy Vary - Chomutov
Deň posledný, het domov cez Prahu.
dnes jeden z tych ... zobral som jeden rozok, 3 tycinky, vyskiabal sa na Inovec stym ze potiahnem kusok hrebena a pojdem domov. na Havrane si vravim - uz by aj domov trebalo ist. po modrej do Banky z Moravan do Novej Lehoty. zmraka sa, miestami obcasne prehanky som trafil presne uprostred nicoho, do minuty mokry, v tretrach bazeny, z cesty je potok vody. samozrejme o par km sucho a nastastie teplo. a aby sa nepovedalo este dostavam bodycek od jednej pani ktora ma musela obchadzat pred horizontom z poza ktoreho vysiel autobus. samozrejme vacsi pes je_be a siel som do travy ... bezny bicyklovy den
a aby sa nepovedalo este dostavam bodycek od jednej pani ktora ma musela obchadzat pred horizontom z poza ktoreho vysiel autobus. samozrejme vacsi pes je_be a siel som do travy ... bezny bicyklovy den
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A kde je tá kobliha? Poprosím foto.
Deň 1. NP Podýjí Znojmo - Třeboň
Deň 2. Třeboň - Č Budějovice - Č Krumlov - Lipno
Deň 3. NP Šumava - prameň Vltavy
Deň 4. Šumava - Klatovy, odtiaľ vlakom Plzeň a večer vlakom do ML (35 Km, oddychový deň, presuny vlakom)
Deň 5. Mariánske lázňe - Loket - Karlovy Vary - Chomutov
Deň posledný, het domov cez Prahu.
wau, a to bez ujmy? a aspon zastavila?