Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Pri PZP je asi aj rozdiel či kupuješ za hotové, alebo nejaké financovanie. Ak za hotové tak je to na tebe či si uzavrieš cez predajcu, alebo niekde inde
Kupujem za hotové. Predtým mi to vždy spravili v autobazári. Takže ja si môžem ešte pred vyzdvihnutím auta spraviť poistku, áno? Nepotrebuje poisťovňa ale VIN číslo? Potom sa im musí nahlásiť EČV a tak? Viem, že si to môžem zistiť po telefóne, ale pýtam sa takto, keďže je víkend a zaujíma ma to...
Ked auto nemá EČ tak sa uzatvára na VIN (je to tak aj pri jazdenkách z dovozu) a po pridelení EČ ho nahlásiš na poistovnu. Si myslím že predajca sa bude snažiť aby si PZP uzatvoril cen nich, lebo ti bude ponúkať aj havarijné a potom asi lebo provízia.
Ale pre teba je podstatnejšia cena, lebo to môže byť kludne aj 50€ naviac
Ja som v hyundai dostal auto na prevoznych značkách a vtedy je poistené u nich. Vybavil som si vlastnú poistku a potom prihlásil. U nich mi ani nikto poistku neponukal.
OK, páni ďakujem. Zaujímalo by ma, koľko platíte havarijnú poistku...
a co z takej informacie budes mat ? ved kazda znacka ma inu sadzbu v % a kazde auto ma inu cenu na ktoru sa to % uplatnuje ... o bonusoch pre vodica za bezskodovy priebeh ani nehovorim ...
proste ceny poistiek "ja platim tolko, on plati tolko" nemaju ziadnu vypovednu hodnotu
Presne tak, je to vždy % z obstarávacej ceny vozidla. To % má každá poisťovňa iné ale pozor, keď kúpiš v bazáre auto za 10.000€ poistka bude vypočítaná z 25.000€ čo stálo nové.....
a co z takej informacie budes mat ? ved kazda znacka ma inu sadzbu v % a kazde auto ma inu cenu na ktoru sa to % uplatnuje ... o bonusoch pre vodica za bezskodovy priebeh ani nehovorim ...
proste ceny poistiek "ja platim tolko, on plati tolko" nemaju ziadnu vypovednu hodnotu
Čo z toho budem mať? Len som položil otázku. Nespadol som z hrušky a je mi jasné, že každý bude platiť inú sumu...
Platil som PZP 84 €. Tento rok prišlo 96 €. Išiel som do poisťovne spýtať sa že PREČO , tak mi urobili novú zmluvu a platím zasa 84€. Na otázku že prečo dvihajú poistky bezdôvodne mi pani povedala : " ... a viete koľko ľudí si to navýšenie nevšimne a zaplatia to ?!?!?!? " . Keby nezažijem na vlastnej koži a nepočujem na vlastné uši tak neuverím ......Sme zlodejský štát .
Ahojte, zaujímalo by ma, či máte niekto skúsenosti s poistením v Allianz, konkrétne Moje auto Max. Keď je to kombinácia pzp a havarijného v jednom produkte, myslíte, že to vyjde výhodnejšie? vďaka za info.
ta "socialna" vlada zaviedla 8% odvod pre poistovne, ktory sa tyka aj PZP ale fakt je, ze poistovne zvyknu sadzbu zvysok z roka na rok - minimalne aby neprichadzali o peniaze pri inflacii + nejake prilepsenie
Ja skoro kazdy rok davam vypoved v poistovni a nanovo uzatvaram, vacsinou stale v tej istej, nie kvoli moznemu zvyseniu, ale prave kvoli nizsej ceny poistky za o rok starsie vozidlo... Ale tento rok mi zvysovali kasko kvoli 8 % dani, zvysne poistky ostali nezmene, ale som ich nakoniec neriesil kvoli poistnej udalosti akurat pred vyrocim... :-/
no vidis - mne prislo zvysenie a zaplatil som - lebo som vedel ze to koli tej dani pojde hore, tak ma to ani neprekvapilo ani nenapadlo zjednavat. to mam fakt s kazdou pi...nou chodit po pobockach (sme male mesto, nie vsetky poistovne tu maju pobocky v ktorych mam pouzatvarane zmluvy) alebo vyvolavat s prosikom? preco si rovno neotvoria stanky na trzniaciach a mozu vykrikovat - lacna poistka a mozme zjednavat ako kedysi. normalne ma to teraz nasralo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kupujem za hotové. Predtým mi to vždy spravili v autobazári. Takže ja si môžem ešte pred vyzdvihnutím auta spraviť poistku, áno? Nepotrebuje poisťovňa ale VIN číslo? Potom sa im musí nahlásiť EČV a tak? Viem, že si to môžem zistiť po telefóne, ale pýtam sa takto, keďže je víkend
Ale pre teba je podstatnejšia cena, lebo to môže byť kludne aj 50€ naviac
Obhliadka noveho auta sa nerobi
290€ - Generali...
Čo z toho budem mať? Len som položil otázku. Nespadol som z hrušky a je mi jasné, že každý bude platiť inú sumu...