Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
a co by ste odporucili pri najazde tak 2000km rocne? okresky, par vyletov za rok niekam dalej v ramci republiky - chcem tam dat zimne na cely rok ( mozno daky jemnejsi vzor?). celorockam neverim. v poslednom case auto vyuzivam skor v zime (jar, jesen) ako v lete.
to som zistil len stvrdli mi aj letne a tie uz idu zle aj v lete. zimne idu sice dobre v lete no na hovno v zime auto drzim lebo nema hodnotu hodnu predaja a obcas ho potrebujem.
Kooperativa ma take podmienky kazdopadne predpokladam ze dostanem rovnaku c3 ako mam
Samozrejme auto obhliadal priamo autorizak ktory ma zmluvu s poistovnou ako samoobhliadca
Takze v stredu donesiem afto na servis beriem odtial rovno nahradne auto a poistovna nech to cele cvaka
Uprimne nemam dobre skusenosti s kooperativou a pri rieseni tohto sa moj nazor na nu vobec nezlepsil
potom pozor na jednu vec, treba sa dohodnúť so servisom, prepláca sa iba počet dní, ktoré sa auto opravuje v systéme... príklad: ty privezieš auto v pondelok, ale servisák to nahrá do systému poisťovne v utorok (už máš -1 deň), oprava sa ukončí vo štvrtok, čiže auto sa opravovalo 3 dni, servisák to nahrá do systému poisťovne, avšak schválenie opravy, atď bude v piatok, možno v pondelok, kedy si ty prídeš pre auto, čiže auto si mal požičané 8 dní, ale preplatia ti len 4 dni... treba sa dohodnúť s tým servisákom, aby to rozumne nahral a dal ti vedieť, že oprava je ukončená...
ja som to tak mal s kooperatívou, že oprava bola ukončená vo štvrtok, v piatok to začala riešiť poisťovna, v pondelok sa to uzavrelo, ale nakoľko to bola dlhšia oprava tak mi servis dal ten víkend 3 dni grátis...
ja som mal 1.2 TSI 81kw s DSG (80 000 km) a teraz 1.4 TSI s DSG (20 000 km) a ziadne poskakovanie tam nie je, ja som zatial spokojny prvy motor bol vo Fabii combi a teraz Touran
Mame VW Golf 1.4TSI (122k) 2013 rocnik s 7AT.
Po asi 5 rokoch zacal motor zrat extremne olej. Zistili, ze patri do vadnej serie (oprava-nove piesty a vyvlozkovanie myslim).. ale kedze auto uz bolo po zaruke tak sme si to pekne zaplatili. Ale VW "velkodusne" dal tovar bez DPH a nejaku zlavu na pracu, ale aj tak vyse 1000€ v riti. Minuly rok odisla mechatronika na prevodovke 1800€ v riti..
Ja mam v Seate Leon novu 1.5ku s manualom pri ktorom sa spominalo poskakovanie pri rozbehu, no nepozorujem taketo problemy.
Reku nacase po 6 rokoch vymenit auto za druhe a nakoniec som kupil uplne nieco ine ako bol plan
neprakticke jak slak ale vie vycarit usmej (aj v takyto uprsany den) ked ho vidim zaparkovane a uz caka kym ho povozim.
nie nie, az taky velky rozpocet nebol je to "iba" 330d bez xdrive. Chcel som benzin 6 valec ale tie proste niesu v normalnej cene a stave na slovensku, nie na forach a bazaroch.
Virive klapky odstranene, egr som tiez chcel zaslepit ale zistil som ze by musel ist aj dpf prec a to nechcem, retaz ma tak cca 30-40%. Zatial slape ako ma, sily ma teda hodne
a z toho naklapania svetiel do zakrut som uplne paf, v noci na okreskach, dokonale
Ten benzín nemusíš ľutovať, mníchovské naftové 6hrnky sú skvelé motory. Mám 35d v X6 a tá 30d v oveľa ľahšej trojke ide pocitovo rovnako Inak tie klapky sa veľmi neodporúčajú odstraňovať, vraj to znižuje výkon...lámali sa skôr v starších motoroch. Ak EGR funguje tak to nerieš, robí to potom blbosti. DPF je pakáreň ale aspoň auto nedymí. Ak chceš do správy ti hodím tip na aditívum na starostlivosť o DPF, funguje to a je to podstatne lacnejšie ako dávať nový filter Natáčacie bixenóny mám aj ja, v noci je to super. Svieti to subjektívne lepšie ako full led v A7.
to nieje pravda vedel by som ti o tom rozpravat aj ja a aj kamos co zablokoval Shellku v Ziline lebo sa mu bawo nevedelo vyhrabat na hlavnu cestu cez maly odvodnovaci kanal
to nieje pravda vedel by som ti o tom rozpravat aj ja a aj kamos co zablokoval Shellku v Ziline lebo sa mu bawo nevedelo vyhrabat na hlavnu cestu cez maly odvodnovaci kanal
ano, hlupaci nemci v bmw, ako mozu vyrabat auta, ktore sa v zime nedaju pouzit ! haha, hlupaci.
Natáčacie bixenóny mám aj ja, v noci je to super. Svieti to subjektívne lepšie ako full led v A7.
Moc to nemam s cim porovnat, svietivostou je podla mna normalny bixenon ako kazdy iny ale to natacanie funguje proste presne tak ako si to predstavujem, krasne svieti tam kam ma a kopiruje cestu neskutocne presne, fakt som nechapal. Rovnako aj dazdovy senzor, prve auto v ktorom funguje presne tak ako si ja predstavujem, v inych to vzdy bud spanikarilo(stierace zbytocne naplno) alebo to nezotrelo ked som chcel atd, tu zotiera presne.
Ale na co si postazujem je automaticka klima, je podla mna moc prekomplikovana a furt sa musim hrat s nastavenim aby mi bolo prijemne, jedina znacka ktora mne autom. klimou vyhovuje je honda, ine co som mal VW, sosovica a teraz BMW, furt maly nekomfort, raz teplo a na nohy mierna zima, inokedy dal clovek o 0.5stupna nebej a hned z tepla zacalo fukat studeny, riesim blbosti ale viem ze sa to da nastavit tak (v honde co som mal) ze som na klimu celu zimu nesiahol, nastavene 24stupnov a bolo mi vzdy dokonale prijemne, nikde na mna nefukalo, nebolo mi zima na nohy, sklo odhmlene atd.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme auto obhliadal priamo autorizak ktory ma zmluvu s poistovnou ako samoobhliadca
Takze v stredu donesiem afto na servis beriem odtial rovno nahradne auto a poistovna nech to cele cvaka
Uprimne nemam dobre skusenosti s kooperativou a pri rieseni tohto sa moj nazor na nu vobec nezlepsil
potom pozor na jednu vec, treba sa dohodnúť so servisom, prepláca sa iba počet dní, ktoré sa auto opravuje v systéme... príklad: ty privezieš auto v pondelok, ale servisák to nahrá do systému poisťovne v utorok (už máš -1 deň), oprava sa ukončí vo štvrtok, čiže auto sa opravovalo 3 dni, servisák to nahrá do systému poisťovne, avšak schválenie opravy, atď bude v piatok, možno v pondelok, kedy si ty prídeš pre auto, čiže auto si mal požičané 8 dní, ale preplatia ti len 4 dni... treba sa dohodnúť s tým servisákom, aby to rozumne nahral a dal ti vedieť, že oprava je ukončená...
ja som to tak mal s kooperatívou, že oprava bola ukončená vo štvrtok, v piatok to začala riešiť poisťovna, v pondelok sa to uzavrelo, ale nakoľko to bola dlhšia oprava tak mi servis dal ten víkend 3 dni grátis...
Po asi 5 rokoch zacal motor zrat extremne olej. Zistili, ze patri do vadnej serie (oprava-nove piesty a vyvlozkovanie myslim).. ale kedze auto uz bolo po zaruke tak sme si to pekne zaplatili. Ale VW "velkodusne" dal tovar bez DPH a nejaku zlavu na pracu, ale aj tak vyse 1000€ v riti. Minuly rok odisla mechatronika na prevodovke 1800€ v riti..
Ja mam v Seate Leon novu 1.5ku s manualom pri ktorom sa spominalo poskakovanie pri rozbehu, no nepozorujem taketo problemy.
Veľmi dobrá kúpa. Kugu vlastním už druhý rok a neviem si ju vynachváliť. Lepšie SUV si ani neviem predstaviť.
neprakticke jak slak ale vie vycarit usmej (aj v takyto uprsany den) ked ho vidim zaparkovane a uz caka kym ho povozim.
Virive klapky odstranene, egr som tiez chcel zaslepit ale zistil som ze by musel ist aj dpf prec a to nechcem, retaz ma tak cca 30-40%. Zatial slape ako ma, sily ma teda hodne
a z toho naklapania svetiel do zakrut som uplne paf, v noci na okreskach, dokonale
ano, hlupaci nemci v bmw, ako mozu vyrabat auta, ktore sa v zime nedaju pouzit ! haha, hlupaci.
Ale na co si postazujem je automaticka klima, je podla mna moc prekomplikovana a furt sa musim hrat s nastavenim aby mi bolo prijemne, jedina znacka ktora mne autom. klimou vyhovuje je honda, ine co som mal VW, sosovica a teraz BMW, furt maly nekomfort, raz teplo a na nohy mierna zima, inokedy dal clovek o 0.5stupna nebej a hned z tepla zacalo fukat studeny, riesim blbosti ale viem ze sa to da nastavit tak (v honde co som mal) ze som na klimu celu zimu nesiahol, nastavene 24stupnov a bolo mi vzdy dokonale prijemne, nikde na mna nefukalo, nebolo mi zima na nohy, sklo odhmlene atd.