Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Benzinovu 1.3 , s tým nič nepokazíš, stará osvedčená motorizácia. Inak zohnať dobrý hrdzou nezožratý kus na Slovensku bude fuška. Ak by si vedel obetovať veľkosť kufra pozri Jimny. Máš väčší výber . Predpokladám že to pôjde niekde do hôr. ( polovník?) Na bežnej ceste vo väčšej rýchlosti ( pri tomto aute sa bavíme o 90km/h ) sa to chová dosť nepredvídatelne. V horách naopak neúnavný pracant takmer bez konkurencie. To ale asi nebudú pre teba žiadne novinky.
kamarade, jedna rada. zacni tym ze zistis ake gumy su v tvojom okoli v ponuke. je fajn si vybrat 20 palcove Michelin, ale ked Ti ich nikto nebude vediet dodat skor ako o mesiac, asi nenechat auto stat v garazi. to mam z osobnej skusenosti, aj minulu zimu som musel zobrat take 20, ake boli k dispozicii hned. Nakoniec tie Pirelli nelutujem, hoci povode som ich mohol mat na 4-5 mieste v rebricku.
To je jasné, ale mne auto jazdí na letných Veď je ešte ani nie október a keby bola dodacia doba tých zimákov aj 2 mesiace tak by to bolo v pohode.
U Samuraia asi hlavne pozor aby nebol brutálne hrdzavý Jimny budú menej hrdzavé.
Takéto pneu by som objednal z netu a len si ich dal obuť. Kedysi to mal pneu servis kam chodím tak, že keď som tam kúpil pneu, tak mi ich zadarmo obuli čím som sa dostal na cenu ako cez net. Ale naposledy som prezutie platil a pneu boli tak o 20 percent drahšie ako na nete.
V Bratislave niekde na ulici Zidiny bol týpek čo vozil samuraie zo zahraničia a potom ich reštauroval a predával ďalej. Ale špecializoval sa iba na Samurai
Benzinovu 1.3 , s tým nič nepokazíš, stará osvedčená motorizácia. Inak zohnať dobrý hrdzou nezožratý kus na Slovensku bude fuška. Ak by si vedel obetovať veľkosť kufra pozri Jimny. Máš väčší výber . Predpokladám že to pôjde niekde do hôr. ( polovník?) Na bežnej ceste vo väčšej rýchlosti ( pri tomto aute sa bavíme o 90km/h ) sa to chová dosť nepredvídatelne. V horách naopak neúnavný pracant takmer bez konkurencie. To ale asi nebudú pre teba žiadne novinky.
Niesom poľovník ani do hôr to nepôjde, iba po dedine z chalupy voziť domov drevo na vozíku za tým, hľadám auto okolo tisícky bez PP.
Na ťahanie dreva a na robotu si kúp niečo s riadnym motorom. Mal som Samuraja a nikdy viac na robotu. Aby to niečo potiahlo alebo odviezlo musel si to točiť, spojkovať... Spojku som menil ako na bežiacom páse, v kuse tam praskali pera a tým, že to šlo stále v otáčkach tak to žralo ako tank. Teraz mam 2,4 litrový benzínový Ford Maverick (Nissan Terrano) na T3 gumach a to auto nemá problém. Na redukcii všade skoro na voľnobeh a zo skúseností má určite lepšiu dostupnosť.
Chinaman tak potom skôr niečo silnejšie, jimny je skôr presúvalo pre 2 osoby,naklad to vládať nebude.
Na diaľnici sme mali 3 ks jimny, všetky tri sme prevrátili na strechu na !asfaltovej! Ceste. Potom to už ani dozori nechceli. V teréne ale slapalo parádne
Suzuki Samuraj som kedysi mal,doteraz spomínam,aké hlboké blato to dokázalo prejsť,na redukovanú jednotku to vyšlo aj Slalomku,to je bývalá lyžiarska zjazdovka nad Račou-fakt to nie je malý kopec ...
Ale ak by sa podarilo,chcel by som mať aj najlepšie auto na svete,raz som ho velmi dávno servisoval,ešte teraz si spomínam,ako bolo kvalitne vyrobené,dnes už to nie je možné,kvôli cene a emisným normám to nejde.
Ktoré to je ? toto-Martin Vaculík to pekne zhrnul: https://www.youtube.com/watch?v=8q9zLYo3iNQ
10 rocny diesel a iba 100k km? To je malo na diesel.. bacha ak to jazdilo kratke trate, mozes mat viac problemov ako s niecim co ma 200k. Bohuzial overene u kolegu na mazde 6 2.0 diesel ktory kupoval ked mal nejakych 90k. Sice malo jazdene ale zenskou po ruzomberku a tak za 4 roky vymenil DPF, dvojhmotu, vstreky a lacne to nebolo navyse kopec casu to stalo. Naproti tomu ja som mal stastie, kupil som v 2012 4 rocne modneo 2.0TDCi so 152k, predaval som ho teraz na jar s 270k a na tom aute bolo vsetko povodne. To auto jazdilo 4 roky po nemeckych dialniciach. Ked osm ho kupil, vsetci sa mi cudovali aky vysoky najazd za 4 roky a ze to mam hned predat. Za 8 rokov sa realne pokazil iba starter, ktory som vymenil sam na parkovisku za repas za 150e. inak to auto slapalo az do predaja poctivo. Ale vacsina tras bola nad 10km. Takze dal by som si pozor, kde to auto jazdilo.
Idem na skúšobnú jazdu, uvidíme, ako bude dymiť...vraj bolo jazdené ženou dedina - mesto a cez víkendy na chalupu. Všetky prehliadky sú poctivo zapísané + to má predajca v systéme. Momentálne po výmene olejov a filtrov.
Idem na skúšobnú jazdu, uvidíme, ako bude dymiť...vraj bolo jazdené ženou dedina - mesto a cez víkendy na chalupu. Všetky prehliadky sú poctivo zapísané + to má predajca v systéme. Momentálne po výmene olejov a filtrov.
Daj si pozrieť cez diagnostiku,na kolko % je zaplnený filter pevných častíc,aby si nemusel miesto jazdenia cálovať nemalé peniaze za čistenie,prípadne výmenu,a samozrejme auto namiesto jazdenia stojí v servise.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je jasné, ale mne auto jazdí na letných
Takéto pneu by som objednal z netu a len si ich dal obuť. Kedysi to mal pneu servis kam chodím tak, že keď som tam kúpil pneu, tak mi ich zadarmo obuli čím som sa dostal na cenu ako cez net. Ale naposledy som prezutie platil a pneu boli tak o 20 percent drahšie ako na nete.
Niesom poľovník ani do hôr to nepôjde, iba po dedine z chalupy voziť domov drevo na vozíku za tým, hľadám auto okolo tisícky bez PP.
Na diaľnici sme mali 3 ks jimny, všetky tri sme prevrátili na strechu na !asfaltovej! Ceste. Potom to už ani dozori nechceli. V teréne ale slapalo parádne
Ale ak by sa podarilo,chcel by som mať aj najlepšie auto na svete,raz som ho velmi dávno servisoval,ešte teraz si spomínam,ako bolo kvalitne vyrobené,dnes už to nie je možné,kvôli cene a emisným normám to nejde.
Ktoré to je ? toto-Martin Vaculík to pekne zhrnul:
https://www.youtube.com/watch?v=8q9zLYo3iNQ
Dymit nebude ked ma dpf