Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Preco ma 99% aut zvuk ako vysavac? Niektore ako vysavac s plnym vreckom? Ako na biku mam rad tichu jazdu, ale keby som mal auto, chcel by som ho pocut. Ma to nejaky suvis s odhlucnenim, alebo je to vysada len sportovych aut? Neviem, nevyznam sa, len tak nad tym meditujem
Dnes som pocul az jedno(!), ktore sa mi zvukovo pacilo, ale nestihol som ho identifikovat.
zihadlo 5 jedine ked vyrastas v lese medzi V3S a LIAZ, inak je pre mna diesel "-" aj pri uz takmer 3/4 roka pouzivani R6. Prave min. tyzden som zase sadol do benzin V6 a fakt su len malickosti, na ktorych zalezi a toto je jedna z nich Pri V8 by som snad ani nejazdil, iba pocuval ten volnobeh
jo jo, vsak na volnobehu to tiez da prace
Inak ja som vyrastal medzi V3S a inymi lakocinkami, preto vzdy ked pocujem klepat dizel na krizovatke, vzdy si predstavim prave ju copyrightd62-a.sdn.cz d62-a.sdn.cz
Tak nie kazdemu sa chce vyvrtat si dierku do vyfuku aby bol frajer
Vie mi niekto poradit, ako postupovat, ak chcem prahsprosto udat s videozaznamom z palubnej kamery dementneho paz***** co ma principialne blokoval, aby som sa nedostal pred neho asi 50 metrov pred zbiehajucimi sa pruhmi? Uz mam takychto samozvanych strazcov spravodlivosti plne zuby.
Tieto dva kanály sú ozaj dobré, každý svojím spôsobom. Ešte by som pridal tretí, Martin z Martina, je to síce z iného súdka, ale technicky, strihovo a režijne veľmi dobre spracované.
Inak pár mesiacov dozadu bol v tomto rozhovore na volante Miro Konôpka, to bol dobrý diel.
Zoidberg, chod na najbližšie oddelenie a povedz že chceš podať oznámenie o priestupku. Ináč, dnes som zažil smutno-vtipnú situáciu: zastal som na vyznačenom parkovacom mieste (ešte bolo viacero voľných) pred ZŠ, mladšia dcéra vystúpila. V tom prifrčala oktávka, parking takmer na priechode, v protismere a tak blízko mna, že som musel cúvať aby som z pozdĺžneho miesta vyšiel. Vystúpila pani s blond vlasom. Keď som prechádzal, tak som zatrúbil a nato staršia dcéra: to je maminka dievčatka XY, ona je policajtka...
Ak by náhodou niekto chcel: https://auto.bazos.sk/inzerat/115966306/zimne-komplety.php
Pre fóristu ešte urobím cenu
...a ešte keď sme sa tu bavili o tých zimných pneumatikách MATADOR tak na Lukinovom Pole máme zimné už viac ako 4 roky a ešte sezónu dajú určite (možno by dali aj dve) dezén aj zmes ešte vyzerajú dobre.
No je pravda že zimy u nás moc drsné niesú.
Rozmer R14 185-65
...no "majsterko" v pneuservise mi hovoril že veľa záleží na skladovaní a údržbe - staráš sa=vydržia No a samozrejme aj na nájazde kilometrov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pneucom.sk/goodyear/zimne-goodyear/ultragrip-performance-suv-gen-1/225-60-r18-104v?utm_source=heureka.sk&utm_campaign=heureka.sk&utm_medium=cpc
Dnes som pocul az jedno(!), ktore sa mi zvukovo pacilo, ale nestihol som ho identifikovat.
Inak ja som vyrastal medzi V3S a inymi lakocinkami, preto vzdy ked pocujem klepat dizel na krizovatke, vzdy si predstavim prave ju
a aj to malo len deravy vyfuk
Moze byt
Nieco taketo by lahodilo mojmu sluchu :
Vie mi niekto poradit, ako postupovat, ak chcem prahsprosto udat s videozaznamom z palubnej kamery dementneho paz***** co ma principialne blokoval, aby som sa nedostal pred neho asi 50 metrov pred zbiehajucimi sa pruhmi? Uz mam takychto samozvanych strazcov spravodlivosti plne zuby.
Tieto dva kanály sú ozaj dobré, každý svojím spôsobom. Ešte by som pridal tretí, Martin z Martina, je to síce z iného súdka, ale technicky, strihovo a režijne veľmi dobre spracované.
Inak pár mesiacov dozadu bol v tomto rozhovore na volante Miro Konôpka, to bol dobrý diel.
https://auto.bazos.sk/inzerat/115966306/zimne-komplety.php
Pre fóristu ešte urobím cenu
...a ešte keď sme sa tu bavili o tých zimných pneumatikách MATADOR tak na Lukinovom Pole máme zimné už viac ako 4 roky a ešte sezónu dajú určite (možno by dali aj dve) dezén aj zmes ešte vyzerajú dobre.
No je pravda že zimy u nás moc drsné niesú.
Rozmer R14 185-65
...no "majsterko" v pneuservise mi hovoril že veľa záleží na skladovaní a údržbe - staráš sa=vydržia
Pravda. Ja síce túžim po pollitrovom trojvalci s troma turbami, no musím si vystačiť s devätnásťročnou plečkou...
https://youtu.be/RsoUWy3BIhM