Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
najradsej by som opat zazil zivot bez aut (vlastnych), ale to uz nie je mozne
vsade bajkom, na vsetko cas...
Ale dost bolo sentimentu, bávo to zrejme nebude. Ich SUVkami pohrdam, a beztak na to treba vela € a kedze nevlastnim el casa del papel nemozem si "koupit šecky"
To ja mam inu skusenost (nie som sexista, *ale* ); zeny castejsie hmlovky nepoznaju, nez ich pouzivaju nespravne. Podla mojich internych statistik su tito nadmieru iniciativni hmlovkari prevazne dochodcovia. Pamatam si, ako som to jednemu slusne vytkol- vystupil som, zaklopal mu, povedal, ze to je neprijemne. Stali sme v kolone v meste, uplne ok viditelnost stovky metrov, len bolo sychravo. A on nasrdene mavol rukou kamsi k horizontu, ze ci som slepy, lebo ved tam predsa jasne vidiet hmlu
logika je tym padom jasna, hmlove svetla sluzia na bezpecnu jazdu ku hmle. Nieco ako smerovka, davas najavo, aky mas umysel - ze ides ku nejakej hmle
a ty si sa stazoval...
Pattex One For All Crystal - lepil som s tym tesnenie okolo antenky na streche. Ma to gelovu konzistenciu, dobre sa s tym pracuje. Je UV odolne, od -30-80°C.
Rano som sadol do auta, nastartoval a pocul som buchot pod autom jak utiekla prec. Mimo auta nic nebolo vsetko napadane v motore. Este sa pustila aj do tapacira co je medzi motorom a kabinou ale tam len takych 10cm nastastie obkusala lebo na ten mi bolo povedane ze praca na 8 hodin vymenit ho odpojit vsetky hadice co idu od motora ku kureniu, klime a neviem co vsetko este. Renault Clio V to je. Dufam ze uz nepride na navstevu
Mne raz nanosili k motoru tieto svine kosticky a bola jedna guma ohlodana, nastriekal som na tapacir pansku vonavku a bol klud, odvtedy to praktizujem pri kazdom aute a zatial pokoj .. a vraj pomahaju aj wc gulicky zavesene niekde v oblasti motora..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vsade bajkom, na vsetko cas...
Ale dost bolo sentimentu, bávo to zrejme nebude. Ich SUVkami pohrdam, a beztak na to treba vela €
a ty si sa stazoval...
Edit: iny vyrobca je Den Braven, napr.
PS. co to je za voz ?